Zeitgeist Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 ότι αν στην αντικαταβολή δεν υπήρχε η τηλεόραση που θα επέστρεφαν σε μένα (400€ συν μία 32άρα τηλεόραση) όλα θα είχαν πάει καλά. Έτσι όμως του είπε του οδηγού δώσε το πακέτο να πάω να σου φέρω το άλλο. Κι ο χάφτας το έδωσε.. αντί να του πει φέρε τα χρήματα και την 32άρα τηλεόραση εδώ για να το πάρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 ας τα πληρώσει ο οδηγός αφού είναι λάθος του, για να είναι άλλη φορά πιο προσεκτικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeitgeist Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Αν δεν με αποζημιώσει ούτε και σήμερα η μεταφορική εταιρία (θα μιλήσουμε το απόγευμα), θα καταθέσω εναντίον τους μήνυση και αγωγή. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Που εμπλεξες ρε φιλε.Ολοκληρη τηλεοραση χαθηκε ετσι,και να πω οτι περιμενες καποια καταθεση και εξαφανιστηκε, εδω εγινε με αντικαταβολη η κλεψια,καθαρα η μεταφορικη φταιει. Οταν στα σαιτ τους διαφημιζουν αξιοπιστια κλπ και στο τελος χανουν μια 50αρα! μεσα απο τα χερια τους Ε ειναι για "ξυλο" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Aυτο που σου ειπε οτι παραδιδουν στο δρομο.... Ουτε στη Ινδια και τη Ζανζιβαρη δε γινεται ρε συ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Συγνώμη, δεν καταχωρείς τα στοιχεία σου όταν πέρνεις αριθμό τηλεφώνου; αν θυμάμαι καλά έτσι γίνεται. Έτσι γίνεται κανονικά, έχει τύχει όμως να αγοράσω από μαγαζί κάρτα σύνδεσης whats up που είχε ήδη καταχωρημένα στοιχεία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeitgeist Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 παίζει να χρησιμοποιούν και κλεμμένα κινητά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 παίζει να χρησιμοποιούν και κλεμμένα κινητά Αν κάποιος κλέβει οφθαλμοφανώς μια ολόκληρη τηλεοραση κλέβει κάλλιστα και κινητό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μια ερωτηση, κατι δεν εχω καταλαβει καλα μαλλον.... Οταν εδωσες την tv σου στην μεταφορικη, δεν εδωσες διευθυνση του ατομου που θα παραλαβει ? H μεταφορικη πως την παρεδωσε δηλαδη, πηρε τηλ τον παραληπτη και τον ειπε σε 2 λεπτα θα βρεθουμε στο ταδε δρομο εξω απο μια καφετερια πχ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 την τηλεοραση ο αλλος πως την εκλεψε; την πηρε παραμασχαλα και εφυγε περπατωντας στον δρομο σαν κυριος; και ο οδηγος τον κοιταγε; does not compute. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeitgeist Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 ναι στο δρόμο έγινε η παράδοση, έτσι μου είπαν από την μεταφορική. Του είπε του οδηγού δώσε την τηλεόραση και περίμενε να σου φέρω την άλλη και εξαφανίστηκε. Με 50 κιλά πακέτο (2 μέτρων) μου είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι ένα άτομο κατάφερε να το μεταφέρει μόνο του (έτσι μου είπαν από την μεταφορική). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Πάλι η μεταφορική και ο οδηγός της φταίει. Πρώτα παίρνεις την αντικαταβολή και στην προκειμένη περίπτωση και την τηλεόραση, υπογράφει και μετά δίνεις ότι είναι να δώσεις. Το ότι ήταν απατεώνας ο άλλος δε φταίς εσύ. Βέβαια σε ένα ενδεχόμενο δικαστήριο μπορούν να ισχυριστούν ότι ήταν στημένο αλλά το λάθος ήταν καθαρά του οδηγού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeitgeist Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Και το ωραίο που μου είπε μόλις τώρα ο ιδιοκτήτης της μεταφορικής είναι, το να κάνω μήνυση στον οδηγό γιατί δεν είναι οδηγός της εταιρίας του, αλλά ελεύθερος επαγγελματίας με τον οποίο συνεργάζεται. Του είπα ότι εγώ την δική του εταιρία εμπιστεύτηκα για την αποστολή και δεν ξέρω κανέναν οδηγό. Το φορτηγό που ήρθε και πήρε από το σπίτι μου το πακέτο με την τηλεόραση είχε μεγάλες επιγραφές "μελισσάς" επάνω και όχι "ο κυρ μήτσος ο οδηγός". Εγώ την δική σας εταιρία εμπιστεύτηκα του είπα, όχι κάποιον... "οδηγό". Πάλι η μεταφορική και ο οδηγός της φταίει. Πρώτα παίρνεις την αντικαταβολή και στην προκειμένη περίπτωση και την τηλεόραση, υπογράφει και μετά δίνεις ότι είναι να δώσεις. Το ότι ήταν απατεώνας ο άλλος δε φταίς εσύ. Βέβαια σε ένα ενδεχόμενο δικαστήριο μπορούν να ισχυριστούν ότι ήταν στημένο αλλά το λάθος ήταν καθαρά του οδηγού. στημένο από ποιόν? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 ναι στο δρόμο έγινε η παράδοση, έτσι μου είπαν από την μεταφορική. Του είπε του οδηγού δώσε την τηλεόραση και περίμενε να σου φέρω την άλλη και εξαφανίστηκε. Με 50 κιλά πακέτο (2 μέτρων) μου είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι ένα άτομο κατάφερε να το μεταφέρει μόνο του (έτσι μου είπαν από την μεταφορική). 1000 φορες να σου ελεγαν οτι εσπασε κατα την μεταφορα η tv, (πιθανον αυτο να εγινε) παρα αυτα τα ψεμματα, που ουτε 10χρονο δεν θα πιστευε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 1000 φορες να σου ελεγαν οτι εσπασε κατα την μεταφορα η tv, (πιθανον αυτο να εγινε) παρα αυτα τα ψεμματα, που ουτε 10χρονο δεν θα πιστευε.... Μα αν ηταν ο αγοραστης σωστος θα σηκωνε τηλεφωνα η θα επικοινωνουσε και αυτος με καποιο τροπο μιας και περιμενει τηλεοραση να του ερθει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα