Valerie_ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Την μεταφορική ποιος την διάλεξε ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeitgeist Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 εγώ την διάλεξα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Η παραδοση ακομα δεν εχω καταλαβει ΠΟΥ και ΠΩΣ εγινε ? Στον δρομο ? Λογικα σε σπιτι ή σε καποιο μαγαζι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Αν διάβαζες πιο προσεκτικά τα σχόλια θα έβλεπες και το όνομα της εταιρίας. εχεις δικιο., δε το προσεξα Η παραδοση ακομα δεν εχω καταλαβει ΠΟΥ και ΠΩΣ εγινε ? Στον δρομο ? Λογικα σε σπιτι ή σε καποιο μαγαζι. ελα μου ντε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
topaz Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Για μισό λεπτό. Έχεις το τηλέφωνο του, που λες ότι είναι κλειστό. Με εισαγγελική παρέμβαση (κατόπιν μηνύσεως σου, όπως σκοπεύεις να κάνεις) μπορεί να βρεθεί ποιός είναι ο ιδιοκτήτης του αριθμού του τηλεφώνου. Όνομα, Επίθετο, ΑΦΜ, Διεύθυνση, κλπ. Ως αναφορά την μεταφορική, νομίζω ότι πρέπει να αντιμετωπίσετε μαζί τον απατεώνα που σου έκλεψε την τηλεόραση. Δηλαδή με την έννοια ότι κυνηγάτε μαζί το λαμόγιο, και όχι ξερά "εγώ κυνηγάω εσάς την μεταφορική" και "εσείς κυνηγήστε τον άλλο, με λίγα λόγια κόψτε το λαιμό σας". Ταλαιπωρία δε λέω, αλλά δύσκολα να την γλυτώσει ο απατεώνας... έτσι νομίζω. Παρένθεση: Κανονικά, τα φορτία της μεταφορικής, πρέπει να είναι ασφαλισμένα, για τέτοιου είδους περιπέτειες. Οπότε δεν πρέπει να υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δεν καταλαβαίνω γιατί σε αποφεύγει η μεταφορική, κατ εμέ πρέπει να δείξει το καλύτερο της πρόσωπο σε αυτή τη περίπτωση, τα 400 ευρώ είναι ΨΙΧΟΥΛΑ μπροστά στους τζίρους της και την πιθανή βλάβη στην εικόνα της εταιρείας αν κινηθείς δραστικά στα ΜΜΕ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 τοτε ποια η εννοια της μεταφορικης?για ποιον λογο πληρωνεται?κανει την διακινηση αντι αλλου,και πληρωνεται για αυτο..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Ποιά ήταν η μεταφορική; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Για μισό λεπτό. Έχεις το τηλέφωνο του, που λες ότι είναι κλειστό. Με εισαγγελική παρέμβαση (κατόπιν μηνύσεως σου, όπως σκοπεύεις να κάνεις) μπορεί να βρεθεί ποιός είναι ο ιδιοκτήτης του αριθμού του τηλεφώνου. Όνομα, Επίθετο, ΑΦΜ, Διεύθυνση, κλπ. Ως αναφορά την μεταφορική, νομίζω ότι πρέπει να αντιμετωπίσετε μαζί τον απατεώνα που σου έκλεψε την τηλεόραση. Δηλαδή με την έννοια ότι κυνηγάτε μαζί το λαμόγιο, και όχι ξερά "εγώ κυνηγάω εσάς την μεταφορική" και "εσείς κυνηγήστε τον άλλο, με λίγα λόγια κόψτε το λαιμό σας". Ταλαιπωρία δε λέω, αλλά δύσκολα να την γλυτώσει ο απατεώνας... έτσι νομίζω. Παρένθεση: Κανονικά, τα φορτία της μεταφορικής, πρέπει να είναι ασφαλισμένα, για τέτοιου είδους περιπέτειες. Οπότε δεν πρέπει να υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δεν καταλαβαίνω γιατί σε αποφεύγει η μεταφορική, κατ εμέ πρέπει να δείξει το καλύτερο της πρόσωπο σε αυτή τη περίπτωση, τα 400 ευρώ είναι ΨΙΧΟΥΛΑ μπροστά στους τζίρους της και την πιθανή βλάβη στην εικόνα της εταιρείας αν κινηθείς δραστικά στα ΜΜΕ. Και πως μπορεί να είναι σίγουρος ότι είναι ο ιδιοκτήτης του τηλεφώνου και έχει τα στοιχεία του; Κι εγώ είμαι της άποψης ότι πρέπει να ασχοληθεί με τη μεταφορική και όχι με τον απατεώνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
topaz Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Συγνώμη, δεν καταχωρείς τα στοιχεία σου όταν πέρνεις αριθμό τηλεφώνου; αν θυμάμαι καλά έτσι γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Πες τους ότι εχεις ηδη συνταξει την καταγγελια και αν δεν επικοινωνησει μαζι σου ο υπεύθυνος που σου ειπαν θα στειλεις την καταγγελια στην Εθνικη Επιτροπή Τηλεπικοινωνιων και Ταχυδρομιων(εκει λογικα υπάγοντε οι κουριερ και οι μεταφορικες),στην Γενικη Γραμματεια Καταναλωτή του Υπουργείου Αναπτυξης,στην Εκποιζω,στο ΙΝ.ΚΑ και θα δημοσιεύσεις το θεμα σε όλα τα φορουμ στο ιντερνετ. Βασικά εγω θα είχα είδη βαρέσει καταγγελία. Εχει εξαντλήσει τις προσπάθειες επικοινωνίας και συνεργασίας. Αφου με το καλό κάνουν του κινέζους, θα αντιδράσουν με το κακό. Επισης οτι δεν παρέδωσαν σε σταθερή διεύθυνση ειναι νομικό ατόπημα. Δεν υπάρχει δελτίο αποστολής ή φορτωτική για παράδοση στο δρόμο. Με εισαγγελική παρέμβαση (κατόπιν μηνύσεως σου, όπως σκοπεύεις να κάνεις) μπορεί να βρεθεί ποιός είναι ο ιδιοκτήτης του αριθμού του τηλεφώνου. Όνομα, Επίθετο, ΑΦΜ, Διεύθυνση, κλπ. Άρση απορρήτου γίνεται μόνο σε κακούργημα. Πιο πιθανό ειναι να πάρει τα στοιχεία απο πληροφορίες καταλόγου, στην περίπτωση που ο κάτοχος δεν εχει ζητήσει αποκρυψη απο τους καταλόγους. Εναλλακτικά από κάποιο γνωστό σε κατάστημα κινητής, αλλά με εισαγγελέα ... δεν. Ως αναφορά την μεταφορική, νομίζω ότι πρέπει να αντιμετωπίσετε μαζί τον απατεώνα που σου έκλεψε την τηλεόραση. Δηλαδή με την έννοια ότι κυνηγάτε μαζί το λαμόγιο, και όχι ξερά "εγώ κυνηγάω εσάς την μεταφορική" και "εσείς κυνηγήστε τον άλλο, με λίγα λόγια κόψτε το λαιμό σας". Αν πρόσεξες η συμπεριφορά της εταιρείας είναι «να κάνω τον κινέζο και άσε τον πωλητή να βγάλει το φίδι απο την τρύπα», άρα προφανώς σκασίλα τους για συνεργασία. Τέτοιους επαγγελματίες τους σκίζεις. Νομικά δεν τους συμφέρει, γιατί τα κόστη δικηγόρου/δίκης θα ειναι πολλαπλάσια της αξίας τη τηλεόρασης, άρα «σφυρίζουν μπας και τη γλυτώσουν» Ταλαιπωρία δε λέω, αλλά δύσκολα να την γλυτώσει ο απατεώνας... έτσι νομίζω. Οι μικροαπατεώνες θησαυρίζουν επειδή το κόστος να του κυνηγήσεις νομικά ειναι πολλαπλάσιο τη απάτης. Πάρα πολλοί την έχουν γλυτώσει. Η μόνη λύση ειναι μήνυση και αν κάνει μεγάλα νουμερα απο απάτες, τοτε το παίρνει ζεστά η ασφάλεια και τον ξετρυπώνουν τον ποντικό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 να μαθουμε τα στοιχεια του αγοραστη; οχι τιποτε αλλο, μη την πατησεις και κανενας αλλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeitgeist Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) *** ******** μου είπε ότι λέγεται ο αγοραστής. Από το Μενίδι. Στην οδό ***. Στην αρχή επικοινώνησε μαζί μου με αυτό τον αριθμό *** και την επόμενη ημέρα με κάλεσε από άλλο (***) και μου είπε ότι του το έκλεψαν τον άλλον αριθμό και να τον σβήσω (επέμενε μάλιστα να το σβήσω). Και οι δύο αριθμοί δεν οδηγούν σε κάποιο όνομα. Η παράδοση έγινε στο δρόμο. Μίλησα τελικά χθες με τον κύριο *** (το αφεντικό) και μου είπε ότι στην εταιρία τους πάντα γίνεται η παράδοση στο δρόμο, επειδή φοβούνται μην τους κλέψουν το εμπόρευμα από το φορτηγό!!! (αστείες δικαιολογίες... λέω εγώ). Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2014 από paredwse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Αναφορά ονομάτων, διευθύνσεων και τηλεφώνων απαγορεύεται αυστηρά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δεν χωρανε δικαιολογιες, το φταιξιμο ειναι 100% της μεταφορικης.Θα πρεπει να σε αποζημιωσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Το αφεντικό τι σου πε πέραν του που γίνονται οι παραδόσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα