Unabomber Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 απο τη στιγμη που σου κοβουν χαρτακι οτι εστειλες το ταδε πακετο εκει με ποσο αντικαταβολης εσενα δεν σε νοιαζει τιποτα. Εχεις δει εσυ καποιο χαρτακι ή καποιο αποδεικτικο στο νημα που δεν το ειδαμε εμεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigris7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Σαν τον γνωστό πρόεδρο ΠΑΕ, τον Φαταούλ... Ο Μαρινακης φταίει που χάθηκε η τηλεόραση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Πάντως και εμένα το καλοκαίρι μου παρέδωσαν 42άρα τηλεόραση στη μέση του δρόμου γιατί η μεταφορική αποτελούνταν από βλάκες μάλλον... Ενώ γνώριζαν ότι θα παραδώσουν εντός πόλης και είχαν την διεύθυνση μου.... Α) Δεν ήξεραν που είναι το σπίτι (εν έτει 2014 και ενώ gps έχει μέχρι και το πιο απλό κινητό πια, ενώ μια εταιρεία μεταφορική θα έπρεπε να έχει βαρβάτο gps) οπότε έπρεπε να κατευθύνω τον οδηγό που ερχόταν από την εθνική οδό εγώ ο ίδιος που δεν οδηγάω κιόλας οπότε δεν έχω και τόσο καλή επίγνωση των δρόμων..... Β) όταν τελικά του είπα που να στρίψει μου είπε ότι δεν μπορεί γιατί είναι με νταλίκα και δε μπορεί να στρίβει μες την πόλη.... και το θέμα είναι ότι οι δρόμοι στην πόλη μου δεν είναι στενοί, σε σχέση με τα στενά της Αθήνα είναι πιο φαρδιοί οι δρόμοι αλλά και πάλι για ολόκληρη νταλίκα προφανώς δεν κάνουν.... Άρα με ποια λογική επέλεξαν την νταλίκα και όχι κάποιο φορτηγάκι που να μπορεί να μπει μέσα στην πόλη κανονικά δε μπορώ να καταλάβω... Αφού ήξεραν εξαρχής ότι δεν θα μπορούν να προσεγγίσουν το σπίτι μου με τη νταλίκα... Οπότε πήγα σε ένα σημείο όσο πιο κοντά στο σπίτι και την πήρα παραμάσχαλα που λέμε.. ( για να πληρώσω μπήκα μέσα στην νταλίκα στη θέση του συνοδηγού και πλήρωσα και υπέγραψα γιατί ο οδηγός έκλεινε την κυκλοφορία για να μην κατέβει και αργήσει παραπάνω....και την τηλεόραση την είχε εκεί στη θέση του συνοδηγού αγκαλιά... μεσαιωνικές καταστάσεις...) Και αυτά με παραγγελία από Media Markt (όχι κανά μικρομάγαζο)... που προφανώς δεν ασχολείται και ιδιαίτερα με ποιους μεταφορείς συνεργάζεται στην επαρχία.... Ο οδηγός στο τηλέφωνο όταν του είπα ότι δε μπορώ να έρθω να την πάρω γιατί δεν έχω αμάξι και μόνος μου να την κουβαλήσω είναι επικίνδυνο μήπως μου πέσει και τη σπάσω.. μου είπε δε με νοιάζει την πάω πίσω... Υπό άλλες συνθήκες θα του έλεγα πάρτην πίσω και μετά θα φάει γερό μπινελίκι το Media Markt που σε έστειλε εσένα τον άχρηστο αλλά βιαζόμουν να την παραλάβω καθώς τις επόμενες μέρες θα έλειπα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Οπότε πήγα σε ένα σημείο όσο πιο κοντά στο σπίτι και την πήρα παραμάσχαλα που λέμε.. ( για να πληρώσω μπήκα μέσα στην νταλίκα στη θέση του συνοδηγού και πλήρωσα και υπέγραψα γιατί ο οδηγός έκλεινε την κυκλοφορία για να μην κατέβει και αργήσει παραπάνω....και την τηλεόραση την είχε εκεί στη θέση του συνοδηγού αγκαλιά... μεσαιωνικές καταστάσεις...) Στην συγκεκριμενη υποθεση, σε αυτο το νημα, ουτε αυτο δεν εγινε….. αλλα παρ΄ολα τα αλλα του την εδωσε στο χερι κατευθειαν….. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 @MikeJ Σε νιώθω όταν ήμουν Ξάνθη, είχα πάρει από το πλαίσιο μια οθόνη. Η μεταφορική δεν την έφερνε καν μέσα στην Πόλη, είχε το μαγαζί του 4-5 χλμ εκτός πόλης. Αναγκάστηκα και αγγάρεψα φίλο και την πήραμε, φυσικά μετά έκανα παράπονα στο πλαίσιο για τους συνεργάτες που έχουν. Μετά από κάποιο διάστημα, έκανα νέα παραγγελία (τροφοδοτικό και ψύκτρα) από πλαίσιο πάλι, και είχαν αλλάξει την μεταφορική που συνεργαζόταν. Και προφανώς μου τα έφεραν στο σπίτι. Κάτι τέτοιους δεν τους λυπάμαι καθόλου που χάνουν τις δουλειές τους. Τώρα στην Καλαμάτα, είχα παραγγείλει ένα κομοδίνο. Και τα παλικάρια της μεταφορικής, δεν έρχονταν στο σπίτι μου επειδή "δεν χώραγε το φορτηγό". Η πλάκα είναι, ότι είχαν ένα μικρό φορτηγάκι και στο δρόμο που είμαι γυρνάει και νταλίκα χωρίς ιδιαίτερο κόπο. . Αναγκάστηκα να βγω στον κεντρικό δρόμο (150μ) για να το πάρω με το αυτοκίνητο. Προφανώς ούτε πρόκειται να χρησιμοποιήσω ποτέ αυτή την μεταφορική με τέτοια συμπεριφορά. Τόσο μυαλό έχουν και δεν καταλαβαίνουν οτι χάνουν μελλοντικούς πελάτες έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Κάτσε τώρα θα μπει ο Νομικός Υπεύθυνος της μεταφορικής εταιρείας και θα μας εξηγήσει τι έγινε πιστεύω 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Any update about the case ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 δεν υπαρχει update γιατι δεν υπαρχει κατι αλλο να αναλυσουμε πια...μονο ο θεος μπορει να κανει πια κατι για αυτην την τηλεοραση!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Update απο τον ts εννουσα βρε….. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 α οκ..λεω και εγω.. ε θα την βρηκε σπιτι του οδηγου..θα τσακωθηκαν μετα τα βρηκαν και τωρα πινουν μπυρες και σχολιαζουν οσα εγιναν εδω μεσα και γελανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Πάντως και εμένα το καλοκαίρι μου παρέδωσαν 42άρα τηλεόραση στη μέση του δρόμου γιατί η μεταφορική αποτελούνταν από βλάκες μάλλον... Ενώ γνώριζαν ότι θα παραδώσουν εντός πόλης και είχαν την διεύθυνση μου.... Α) Δεν ήξεραν που είναι το σπίτι (εν έτει 2014 και ενώ gps έχει μέχρι και το πιο απλό κινητό πια, ενώ μια εταιρεία μεταφορική θα έπρεπε να έχει βαρβάτο gps) οπότε έπρεπε να κατευθύνω τον οδηγό που ερχόταν από την εθνική οδό εγώ ο ίδιος που δεν οδηγάω κιόλας οπότε δεν έχω και τόσο καλή επίγνωση των δρόμων..... Β) όταν τελικά του είπα που να στρίψει μου είπε ότι δεν μπορεί γιατί είναι με νταλίκα και δε μπορεί να στρίβει μες την πόλη.... και το θέμα είναι ότι οι δρόμοι στην πόλη μου δεν είναι στενοί, σε σχέση με τα στενά της Αθήνα είναι πιο φαρδιοί οι δρόμοι αλλά και πάλι για ολόκληρη νταλίκα προφανώς δεν κάνουν.... Άρα με ποια λογική επέλεξαν την νταλίκα και όχι κάποιο φορτηγάκι που να μπορεί να μπει μέσα στην πόλη κανονικά δε μπορώ να καταλάβω... Αφού ήξεραν εξαρχής ότι δεν θα μπορούν να προσεγγίσουν το σπίτι μου με τη νταλίκα... Οπότε πήγα σε ένα σημείο όσο πιο κοντά στο σπίτι και την πήρα παραμάσχαλα που λέμε.. ( για να πληρώσω μπήκα μέσα στην νταλίκα στη θέση του συνοδηγού και πλήρωσα και υπέγραψα γιατί ο οδηγός έκλεινε την κυκλοφορία για να μην κατέβει και αργήσει παραπάνω....και την τηλεόραση την είχε εκεί στη θέση του συνοδηγού αγκαλιά... μεσαιωνικές καταστάσεις...) Και αυτά με παραγγελία από Media Markt (όχι κανά μικρομάγαζο)... που προφανώς δεν ασχολείται και ιδιαίτερα με ποιους μεταφορείς συνεργάζεται στην επαρχία.... Ο οδηγός στο τηλέφωνο όταν του είπα ότι δε μπορώ να έρθω να την πάρω γιατί δεν έχω αμάξι και μόνος μου να την κουβαλήσω είναι επικίνδυνο μήπως μου πέσει και τη σπάσω.. μου είπε δε με νοιάζει την πάω πίσω... Υπό άλλες συνθήκες θα του έλεγα πάρτην πίσω και μετά θα φάει γερό μπινελίκι το Media Markt που σε έστειλε εσένα τον άχρηστο αλλά βιαζόμουν να την παραλάβω καθώς τις επόμενες μέρες θα έλειπα.... @MikeJ Σε νιώθω όταν ήμουν Ξάνθη, είχα πάρει από το πλαίσιο μια οθόνη. Η μεταφορική δεν την έφερνε καν μέσα στην Πόλη, είχε το μαγαζί του 4-5 χλμ εκτός πόλης. Αναγκάστηκα και αγγάρεψα φίλο και την πήραμε, φυσικά μετά έκανα παράπονα στο πλαίσιο για τους συνεργάτες που έχουν. Μετά από κάποιο διάστημα, έκανα νέα παραγγελία (τροφοδοτικό και ψύκτρα) από πλαίσιο πάλι, και είχαν αλλάξει την μεταφορική που συνεργαζόταν. Και προφανώς μου τα έφεραν στο σπίτι. Κάτι τέτοιους δεν τους λυπάμαι καθόλου που χάνουν τις δουλειές τους. Τώρα στην Καλαμάτα, είχα παραγγείλει ένα κομοδίνο. Και τα παλικάρια της μεταφορικής, δεν έρχονταν στο σπίτι μου επειδή "δεν χώραγε το φορτηγό". Η πλάκα είναι, ότι είχαν ένα μικρό φορτηγάκι και στο δρόμο που είμαι γυρνάει και νταλίκα χωρίς ιδιαίτερο κόπο. . Αναγκάστηκα να βγω στον κεντρικό δρόμο (150μ) για να το πάρω με το αυτοκίνητο. Προφανώς ούτε πρόκειται να χρησιμοποιήσω ποτέ αυτή την μεταφορική με τέτοια συμπεριφορά. Τόσο μυαλό έχουν και δεν καταλαβαίνουν οτι χάνουν μελλοντικούς πελάτες έτσι. Τι γελοιότητες είναι αυτές. Η μεταφορική έχει υποχρέωση να σου παραδώσει στη διεύθυνση που έχει δηλωμένη, όχι όπου γουστάρει ή όπου τη βολεύει. Αν δεν μπορεί να παραδώσει σε περιοχή με στενούς δρόμους να μην αναλαμβάνει τη μεταφορά. Εντελώς φαιδρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeitgeist Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 έδωσα εντολή στο δικηγόρο μου να καταθέσει μήνυση και αγωγή εναντίον της μεταφορικής εταιρίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Ο οδηγός στο τηλέφωνο όταν του είπα ότι δε μπορώ να έρθω να την πάρω γιατί δεν έχω αμάξι και μόνος μου να την κουβαλήσω είναι επικίνδυνο μήπως μου πέσει και τη σπάσω.. μου είπε δε με νοιάζει την πάω πίσω... Υπό άλλες συνθήκες θα του έλεγα πάρτην πίσω και μετά θα φάει γερό μπινελίκι το Media Markt που σε έστειλε εσένα τον άχρηστο αλλά βιαζόμουν να την παραλάβω καθώς τις επόμενες μέρες θα έλειπα.... Άκου εκεί σαχλαμάρες οι άνθρωποι.... δεν χρειάζεται να του πεις οτι δεν έχεις αμάξι ούτε τίποτα. Οτι να ναι η μεταφορική. Εγώ θα του έλεγα πηγαίντε την πίσω. Το μόνο που δικαιολογείται κατ' εμέ είναι να μην χωράει η νταλίκα σε στενό δρόμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Όταν λέτε νταλίκα εννοείτε κανονικό τριαξονικό που χωράει κοντέινερ από πίσω; Έχει έρθει όντως η μεταφορική με νταλίκα έξω από το σπίτι σας αντί για κάποιου είδους φορτηγό ή τρολάρετε τώρα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Ναι ίσως χρησιμοποίησα λάθος λέξη δεν ήταν τόσο μεγάλο... ήταν πάντως φορτηγό βαρβάτο... δηλαδή δεν είναι για ελιγμούς και στροφές εντός πόλεως.... Αλλά είναι απαράδεκτοι αφού με τέτοιο όχημα στην πλειοψηφία των δρόμων δεν μπαίνεις και συνεπώς στα περισσότερα σπίτια δεν μπορείς να φτάσεις... άρα αφού ξέρεις ότι θα πας εντός πόλης για παράδοση δε δικαιολογείσαι να παίρνεις τέτοιο όχημα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα