panos2171 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 You are in my mind mate.....please get out of there........ Όπως κι εσύ ήσουν στο μυαλό μου στα περί στησίματος που ανέφερα φευγαλέα στο ποστ 42. H εταιρία πάντως καλά κάνει και το ψάχνει γιατί η ζημιά έγινε από συνεργάτη της και όχι αποκλειστικά από την ίδια. Για μένα το φάουλ το κάνει ο οδηγός. Έχασες πακέτο ρε άνθρωπε, πλήρωσε το να τελειώνεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Κοιτα αυτοι οι οδηγοι που εχουν δικο τους φορτηγο και αναλαμβανουν απο πολλες εταιριες μεταφορες προιοντων και κανουν και μετακομισεις παιζει να βγαζουν πολλα λεφτα την εβδομαδα οποτε μπορει και να μην τον ενδιαφερει και ιδιαίτερα αν χαθηκε το πακετο. Πιστευω τετοια δουλεια στην Αθηνα πρεπει να εχει πολυ χρημα. Οποτε, η εταιρια ζηταει τα χρηματα απο τον οδηγο και τα δινει στο TS και end of story. (αν τα δωσει ο οδηγος φυσικα) Βεβαια το φαουλ της εταιριας, ειναι οτι στο site της γραφει οτι εχει δικο της ιδιοκτητο στολο φορτηγων ενω στον ΤS ειπε οτι δεν ειναι οδηγος της εταιριας, αλλα απλα συνεργατης...... Τωρα τι ειπωθηκε πραγματικα, δεν μπορουμε να γνωριζουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Πάντως γενικά το να κλέψεις κάτι με αυτό τον τρόπο είναι σχετικά εύκολο. Το Φεβρουάριο είχα πάρει λαπτοπ μέσω ίντερνετ και όχι από το φυσικό κατάστημα λόγω προσφοράς το οποίο ήρθε με μεταφορική, στην μεταφορική μετά από δική μου επιλογή γιατί ήταν πιο κοντά. Ήταν πληρωμένο μέσω κάρτας, πήγα στη μεταφορική είπα το όνομα και το πήρα, ούτε ταυτότητα ούτε τίποτα. Αν το γνώριζε κάποιος τρίτος και έκανε δοκιμή να πάει να το πάρει τώρα θα είχε κάνει φτερά. Άλλη περίπτωση, μου είχαν φέρει δέμα από Αγγλία και το δώσαν στη γειτόνισα, ιδιοκτήτρια του σπιτιού που νοίκιαζα. Ντάξει εννοείται ότι μου το δωσε αλλά αν δεν τύχαινε σε αυτήν και το δίναν σε κανέναν άλλο; Πάλι θα ψαχνα το δέμα στη γειτονιά. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως ο έλεγχος από την πλευρά τους δεν είναι και ιδιαίτερα σχολαστικός. Τόσο δύσκολο τους είναι να ζητάν ταυτότητα και να καταγράφουν τα στοιχεία; Σε παραλαβές μέσω ΚΤΕΛ πιο τυπικοί είναι. Μόλις πριν λίγες μέρες πήγα να παραλάβω μια βαλίτσα, μου ζήτησαν ταυτότητα και έπειτα υπέγραψα με το όνομά μου σε ένα τετράδιο. Επίσης έχει τύχει να μη μου δώσουν απλά και μόνο ένα φάκελο επειδή δεν είχα ταυτότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Επισης δεν καταλαβαινω πως ο οδηγος ηταν μονος του και δεν ειχε βοηθο δηλαδη παραταει το φορτηγο και κανει delivery σε σπιτια και μαγαζια? Μονος του σηκωνει 50 κιλα τηλεοραση να την μεταφερει? Γιατι σιγουρα θα μεταφερουν και ψυγεια και πλυντηρια και καθε λογης βαρυ αντικειμενο.... Μπαζει απο πολλες μεριες η ιστορια.... Ικεα, τρεις πρόσφατες παραδόσεις με βαριά αντικείμενα. Και τις τρεις φορές τα έφερε και τα κουβάλησε μόνος του ο οδηγός, αφήνοντας το φορτηγό ανοιχτό κάτω. Μην υποτιμάς τις περικοπές που κάνουν οι εταιρείες και σε αυτό το κομμάτι και βγάζουν την πίστη στους υπαλλήλους τους. Αν είναι παρτίδα με παραδόσεις αντικειμένων που είναι μεν βαριά αλλά όχι απόλυτα αδύνατο να κουβαληθούν από ένα άτομο κι ας του βγει η γλώσσα, τους στέλνουν μόνους τους. Επίσης, για το απίθανο που θεωρούν κάποιοι να παραδίδεται αντικαταβολή και να μην παίρνουν πρώτα το χρήμα πριν δώσουν το αντικείμενο. Πριν κανα χρόνο μου άφησε κούριερ πακέτο αντικαταβολής 700 ευρών και έφυγε. Το παράλογο είναι να το παρουσιάζει αυτό μια εταιρεία ως συνηθισμένη τακτική της για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, αλλά μεμονωμένα ως φαινόμενο πάνω στη βιασύνη και τη ζαλούρα του υπαλλήλου γίνονται ενίοτε κι αυτά, όπως γίνονται λάθη σε οποιαδήποτε δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 εννοειται οτι θα πρεπει να τον αποζημιωσει, απλα πρωτα θα κανει investigation η εταιρια για να δει που εγινε η στραβη, η διαφορα μας ειναι οτι για μενα ειναι προβλημα της εταιρειας να τα βρει με τον αγοραστη-οδηγο και οχι δικο μου! εγω χρησιμποιησα την υπηρεσια της! τωρα τι και πως δικο της προβλημα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigris7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Καταρχας,ο αγοραστης δεν εδωσε ουτε τα χρηματα ουτε την 32αρα τηλεοραση στον οδηγο Χθες λοιπόν, το μεσημέρι χτυπάει το τηλέφωνό μου και με ρωτάει ο οδηγός της μεταφορικής στην Αθήνα αν ξέρω τον αγοραστή, επειδή λέει... πήγε, συνάντησε τον παραλήπτη, του έδωσε την τηλεόραση κι αυτός εξαφανίστηκε...!!!! " Περίμενε δυο λεπτά να σου φέρω την άλλη τηλεόραση" του είπε κι έγινε καπνός... Χωρίς φυσικά να πάρει ο οδηγός τα χρήματα της αντικαταβολής και την άλλη τηλεόραση. ο αγοραστης ΔΕΝ εδωσε ουτε χρηματα,ουτε την τηλεοραση.. Εμενα αυτο που μου φαινεται οτι "μπαζει" πολυ στο ολο θεμα και οτι ειναι Τρολοθεμα,ειναι οτι αφου η παραδοση εγινε στον δρομο,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση ενας αγνωστος να πει στον οποιοδηποτε "περιμενε να σου φερω τα λεφτα" ,να παιρνει το πακετο αγκαλια (ποσο μαλλον 50 κιλα) και ξαφνικα να εξαφανιζεται! Δηλαδη ο οδηγος εκατσε εκει,αναψε τσιγαρο και κοιτουσε τα αθλητικα απο το κινητο του? Δεν ειδε δηλαδη που πηγαινει ο αγοραστης? Δεν ειδε οτι απομακρυνεται απο το σημειο επικινδυνα? Και αν τα εκανε αυτα,ο αγοραστης που ειχε παρκαρισμενο το αμαξι του (αν ειχε) ? Και επισης ο TS δεν αναφερει πουθενα αν ως "δρομος" χαρακτηριζεται ο δρομος εξω απο το σπιτι του,δηλαδη διαμερισμα που ο αγοραστης κατεβηκε κατω για να παραλαβει.. Και ακομα ενας λογος που μπαζει,ειναι γιατι ο TS πουθενα δεν αναφερει ή κατηγορει στο ΕΛΑΧΙΣΤΟ εστω,τον ιδιο τον αγοραστη που πηρε την τηλεοραση ετσι ΧΩΡΙΣ να του δωσει τα λεφτα,και επισης,αφου χαθηκαν με τον οδηγο οπως του ειπε στο τηλ (ο αγοραστης) γιατι ο αγοραστης εχει κλειστα τα κινητα του? Εγω αν ημουν στη θεση του TS, θα επιανα τα καντηλια και τα ομορφα "επιθετα" προς τον οδηγο,και οτι "επιθετα" εμεναν αχρησιμοποιητα θα ειχαν αποδεκτη τον αγοραστη.. Υ.Γ Υπαρχει και η περιπτωση οπως ειπε και καποιος αλλος,ο TS με τον αγοραστη να ηταν γνωστοι και απλα να "δοκιμασαν" με ενα μεγαλου ογκου αντικειμενο να αρπαξουν αποζημιωση απο την εν λογω μεταφορικη. (Μεγαλου ογκου αντικειμενο ηταν,ισως να υπεθεσαν οτι θα υπαρχει μια ελαστικοτητα στο να με αφησει ο οδηγος να την παω στο αμαξι,στο οποιο εχω τα λεφτα και την αλλη τηλεοραση) Και ολο αυτο "αν" πετυχαινε καλως,αλλιως θα ελεγε ο αγοραστης οτι και καλα δεν ειναι αυτο που περιμενα-συμφωνησα και δεν θα δεχοταν την παραλαβη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Το ενδεχομενο να μην λεει την αληθεια ο οδηγος το εχετε σκεφτει?Περασα βιαστικα ολες τις σελιδες και δεν προσεξα. Ολες οι θεωριες βασιζονται σε αυτα που αναφερει ο TS οτι του ειπε ο οδηγος.Μας φαινεται παραλογο να εξαφανιστηκε με την tv και εχουν αναλωθει σελιδες θεωριων για αυτο. Υπαρχει φυσικα και το ενδεχομενο trolias! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Τι βλέπω ρε παιδιά; Λέει πιο πίσω οτι τον περίμενε στο Escape; Το Escape είναι ανάμεσα στο πάρκο Τρίτση και τη λεωφόρο Δημοκρατίας. Που του την έδωσε δηλαδή; Ορίστε, πίσω απο το Carrefour βρίσκεται https://www.google.gr/maps/place/%CE%9B%CE%B5%CF%89%CF%86.+%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1%CF%82+6,+%CE%8A%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CE%BD+131+22/@38.0419271,23.7264387,3a,72.9y,261.13h,61.09t/data=!3m4!1e1!3m2!1sHJzW0Jm5DoMc_yY_PNVm4A!2e0!4m2!3m1!1s0x14a1a25066edb0c9:0x8a1dc691d598360d!6m1!1e1?hl=el Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει escape, παπάτζα του αγοραστή ήταν Η παράδοση έγινε στο Μενίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Προφανώς του είπε ένα ότι να ναι μέρος. Επίσης φυσικα και ο οδηγός μπορεί να μη λέει τα πράγματα όπως ακριβώς γίναν για να μην επιβαρύνει τη θέση του περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Εγω αν ημουν στη θεση του TS, θα επιανα τα καντηλια και τα ομορφα "επιθετα" προς τον οδηγο,και οτι "επιθετα" εμεναν αχρησιμοποιητα θα ειχαν αποδεκτη τον αγοραστη.. Αν ήσουν στη θέση του TS το βασικό σου μέλημα θα ήταν το πως θα πάρεις τα λεφτά σου. Και ο μόνος τρόπος θα ήταν να τα απαιτήσεις από τη μεταφορική. Ο αποστολέας εμπιστεύθηκε το δέμα στη μεταφορική, συνεπώς έχει να κάνει με τη μεταφορική και μόνο, δεν έχει να κάνει ούτε με τον αγοραστή ούτε με τον οδηγό/συνεργάτη της μεταφορικής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigris7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Αν ήσουν στη θέση του TS το βασικό σου μέλημα θα ήταν το πως θα πάρεις τα λεφτά σου. Και ο μόνος τρόπος θα ήταν να τα απαιτήσεις από τη μεταφορική. Ο αποστολέας εμπιστεύθηκε το δέμα στη μεταφορική, συνεπώς έχει να κάνει με τη μεταφορική και μόνο, δεν έχει να κάνει ούτε με τον αγοραστή ούτε με τον οδηγό/συνεργάτη της μεταφορικής. Α! Ο αγοραστης που ειναι εξαφανισμενος τιποτα ε? Μαλιστα.. Γιαυτο καλα κανουν οι απατεωνες,βρισκουν και τα κανουν!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Α! Ο αγοραστης που ειναι εξαφανισμενος τιποτα ε? Μαλιστα.. Γιαυτο καλα κανουν οι απατεωνες,βρισκουν και τα κανουν!!! o TS με τον αγοραστη οχι δεν εχει καμια σχεση!! ειναι πολυ απλο!! Ο Α προσλαμβανει τον Β να του κανει μια δουλεια και να δωσει κατι στον Γ. εαν ο Β δεν εκανε σωστα τη δουλεια τοτε ο Β πρεπει να ξεχρεωσει τον Α γιατι δεν εκανε σωστ τη δουλεια του και ο Β μετα να τα βρει με τον Γ γιατι αυτος τον εκλεψε. τοσο απλα. ο Α και ο Γ δεν εμπλεκοντε σε αυτο πουθενα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigris7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Αν ήσουν στη θέση του TS το βασικό σου μέλημα θα ήταν το πως θα πάρεις τα λεφτά σου. Και ο μόνος τρόπος θα ήταν να τα απαιτήσεις από τη μεταφορική. Ο αποστολέας εμπιστεύθηκε το δέμα στη μεταφορική, συνεπώς έχει να κάνει με τη μεταφορική και μόνο, δεν έχει να κάνει ούτε με τον αγοραστή ούτε με τον οδηγό/συνεργάτη της μεταφορικής. Και επισης να σου πω κατι στο κατω κατω της γραφης? Ο αγοραστης ΔΕΝ εδωσε ουτε τα λεφτα οπως επρεπε ουτε την τηλεοραση που ειχε συμφωνησει.. Οποτε,λυσε μου την απορια λιγο..Γιατι ο τιμιος ( ? ) αγοραστης δεν επικοινωνει με τον πωλητη αφου τα 400 ευρω και την 32αρα ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ,ωστε να μιλησουν το πως θα πληρωθει ο πωλητης? Γιατι δεν το κανει λοιπον και αν' αυτου εχει κλεισει τα κινητα του και εχει εξαφανιστει? Υ.Γ Να πω οτι τα λεφτα τα παρεδωσε στην μεταφορικη και οτι ο μεταφορεας κανει την παπια να πω οκ.Αλλα απο την στιγμη που ΔΕΝ εδωσε τα χρηματα της αντικαταβολης στον οδηγο,γιατι εχει κλειστα τα κινητα του και μενει εξαφανισμενος και δεν επικοινωνει με τον πωλητη ωστε να του δοθουν τα χρηματα? o TS με τον αγοραστη οχι δεν εχει καμια σχεση!! ειναι πολυ απλο!! Ο Α προσλαμβανει τον Β να του κανει μια δουλεια και να δωσει κατι στον Γ. εαν ο Β δεν εκανε σωστα τη δουλεια τοτε ο Β πρεπει να ξεχρεωσει τον Α γιατι δεν εκανε σωστ τη δουλεια του και ο Β μετα να τα βρει με τον Γ γιατι αυτος τον εκλεψε. τοσο απλα. ο Α και ο Γ δεν εμπλεκοντε σε αυτο πουθενα! Να ξεχρεωσει τι ρε φιλε? Αφου ο αγοραστης ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ τιποτα στον οδηγο οπως επρεπε.Αρα και τα 400 ευρω και η 32αρα τηλεοραση τα εχει στην κατοχη του ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ. Και πες οτι ο οδηγος ηταν μ@@κας,ηταν ασχετος,ηταν στον κοσμο του.. Ο Αγοραστης ο τιμιος,για ποιο λογο δεν επικοινωνει με τον πωλητη ωστε να του δωσει τα συμφωνηθεντα και τελειωσει εκει το θεμα? Και αν'αυτου μενει εξαφανισμενος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Α! Ο αγοραστης που ειναι εξαφανισμενος τιποτα ε? Μαλιστα.. Γιαυτο καλα κανουν οι απατεωνες,βρισκουν και τα κανουν!!! Μάλλον σου διαφεύγει η σημασία του όρου "αντικαταβολή", δεν εξηγείται αλλιώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα