Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

lepaterious πως δεν φταιει ρε φιλε η μεταφορικη? 

Εγω σαν ασχετος που ειμαι οταν θελω να κανω κατι θα πληρωσω καποιον του κλαδου για να μου κανει αυτο που δεν μπορω. θα του πω θελω να κανω αυτο ποσα θες|? Θα μου πει τοσα. Οκ παρτα και κανε τη δουλεια.

Τωρα αν αυτος δεν ξερει να κανει τη δουλεια του σωστα δεν φταιω εγω! Δεν θα πληρωσω εγω για να μαθει αυτος..

Μου θυμισε ενα σκηνικο με ταριφα στην Αθηνα που καναμε 20λεπτα παραπανω να παμε στον προοιρσμο γιατι δεν ηξερε το δρομο και ρωτουσε περαστικους. Οταν μου ειπε στο τελος θελω τοσα του λεω "οκ παρε αυτα και ειμαστε κομπλε" (ειχα ενημερωθει ποσο παει περιπου η συγκεκριμενη διαδρομη). Δεν θα πληρωνω εγω επειδη δεν ξερει τους δρομους. Και πριν πει κανεις οτι ειναι λογικο να μην τους ξερει ολους θα πω οτι ειναι απολυτως κατανοητο, αλλα στο εξωτερικο που ολα τα ταξι εχουν και τζι πι ες δεν το κανουν γιατι ειναι ηλιθιοι!!

Ετσι και στην περιπτωση του ΤΣ , πληρωσε την Χ εταιρεια να κανει μια δουλεια, απο τη στιγμη που εκανε λαθος την δουλεια της θα υποστει τις συναιπειες.. Τελος!

• Like 2
  • Απαντ. 231
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τιγρη το ίδιο πράγμα λέμε. Εγω επιμένω ότι η μεταφορικη δεν φταίει και σε περίπτωση που γινόταν μαμακια μετά από κάποιο διάστημα θα αποζημίωνε τον ts σίγουρα το έχουν προβλέψει γιατί είναι η δουλεια τους τέτοια και σιγουρα πακέτα χάνονται, κλέβονται whatever. Ειδικά αμα έχεις και ένα όνομα δεν το ρισκάρεις για 400 ευρώ. Απλά πράγματα λαμογια δεν κανεις στο λαμογιο και από τι φαίνεται πάει να γίνει λαμογια στην μεταφορικη και σαν εταιρία το ψιλιαστηκε

Ακομα και να υποθεσουμε ότι είναι ετσι παλι φταει ο οδηγος της εταιρειας,γιατι δεχτηκε να παραδοσει στο δρομο ένα ογκωδες δεμα ενώ από τον νομο απαγορευεται?Γιατι εδωσε το δεμα ενώ δεν ειχε παρει ακομα τα χρηματα?Αυτα τα δυο μονο αρκουν.Γιατι οι υπεύθυνοι κανουν τους κινεζους και είναι εξαφανισμένοι?Τον οδηγο τον απελυσε ως οφειλε?

Όπως και να  εχουν τα πραγματα στο δικαστηριο μετρανε οι νομοι και τα εγγραγα τα οποια είναι υπερ του ts.

Δημοσ.

Επειδη πολλα εχουν δει τα ματια μου κατα καιρους....... Αλλο ενα σεναριο... μπορει να ειναι αληθινο μπορει και οχι, ο ΤS φυσικα θα το διαψευσει..... δικαιωμα του εννοειται.

Ο ΤS και ο Παραληπτης γνωριζονται εξ αρχης, και το στηνουν ολο αυτο για να κατηγορησουν την μεταφορικη, να κινηθουν νομικα εναντιον της, και φυσικα να εισπραξουν μεγαλη αποζημιωση....

Επισης γινεται ολο αυτο για να ''λερωσουν'' το ονομα της μεταφορικης διοτι μπορει κατι να εχει συμβει στο παρελθον.....

Διοτι βλεπω μονο κατα της μεταφορικης μιλαει πιο πολυ, παρα κατα του παραληπτη...... :-(

Food for thoughts boys and girls..... :-D

• Moderators
Δημοσ.

Unabomber το σκεφτηκα και εγω αυτο , αλλα το θεωρω απιθανο γιατι πως θα ξερουν οτι η μεταφορικη θα του δωσει την τηλεορασ χωρις πρωτα να παραλαβει τα λεφτα? Δηλαδη για να ισχυε αυτο θα επρεπε να ηταν στο κολπο και ο οδηγος ωστε να τα φανε απο το αφεντικο του οδηγου! ;)

• Like 3
Δημοσ.

το πρωτο που σκεφτηκα ηταν αυτο. 

ναι μεν ειναι ιδανικο αλλα οπως λεει και ο σπεκτ, ο οδηγος;;; (μπορει να ειναι θυμα ο τυπος... ) 

αλλα και παλι τοσο στημενο; και τι ποσο μπορει να ζητησει καποιος απ ολο αυτο;  :ph34r:

Δημοσ.

Unabomber το σκεφτηκα και εγω αυτο , αλλα το θεωρω απιθανο γιατι πως θα ξερουν οτι η μεταφορικη θα του δωσει την τηλεορασ χωρις πρωτα να παραλαβει τα λεφτα? Δηλαδη για να ισχυε αυτο θα επρεπε να ηταν στο κολπο και ο οδηγος ωστε να τα φανε απο το αφεντικο του οδηγου! ;)

χμμμ, καλο, αλλα ποιος σου λεει οτι ο οδηγος δεν δουλευε μαυρα,  και ηταν και αυτος μεσα στο κολπο......

Διοτι απο την μεταφορικη ειπαν στον ts οτι ο οδηγος ειναι απλα ¨συνεργατης¨ τους και οχι ''original'' οδηγος της εταιριας......

Επισης σαν εταιρια Logistics που ειναι η εν λογω, και προφανως μεταφερει εμπορευματα χιλιαδων ευρω δεν μπορει να μην εχει μια ομαδα απο συμβουλους και δικηγορους που να την εχουν συμβουλευσει τι να κανει....

αλλα και παλι τοσο στημενο; και τι ποσο μπορει να ζητησει καποιος απ ολο αυτο;  :ph34r:

Μπορει τα χρηματα να ειναι το δευτερευον, και το πρωτευων να ειναι η φημη και αξιοπιστια της εταιριας που θελουν να χτυπησουν.... :ph34r:

Δημοσ.

Εξηγούμε και λεω ότι πιάνω και τις 2 πλευρές και του ts αλλά και τις μεταφορικής. Η μεταφορικη αν έχει ευθύνη οφείλει να αποζημιώσει τον ts από την άλλη όμως ο ts από όταν μπήκα στο θέμα δεν ξεκαθαριζει αν έχει επικοινωνία με τον αγοραστή όντως ο άνθρωπος μπορεί να πλήρωσε να πήρε την τηλεόραση και ο οδηγός να έχασε τα λεφτά υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο.. Επίσης οσο βλακας και να είναι ο οδηγός δεν μιλάμε για ένα πακετακι οσο είναι το πακέτο των τσιγάρων αλλά για μεγεθος σταδίου, οποτε ποσο λαθος μπορεις να κανεις με ενα μεγαλο πακετο γνωριζοντας οτι μπορει να εχει και μεγαλη αξια. Ο ts με τον οδηγό έχει επικοινωνήσει? Ήταν μόνος ο αγοραστής? Είχε παρέα? Την πήρε την τηλεόραση στην πλάτη και άφησε κάποιον εκεί με τον οδηγό να περιμένουν να γυρίσει με τα λεφτά? Γιατί δεν πήρε κατευθείαν ο οδηγός την ίδια την εταιρία και έριξε το μπαλάκι στον ts? Δεν κατηγορώ τον ts προσπαθώ να καταλάβω πως εγινε. Επίσης καπάκι παίρνεις τον αγοραστή σου λέει δεν ειμαι απατεώνας που αυτό βρωμάει λίγο θα έπρεπε εκείνη την στιγμή να καλέσεις την μεταφορικη και να το αναφέρεις και τον οδηγό να σου εξηγήσει ακριβως το σκηνικό. Εκεί το χάνω λίγο ο αγοραστής άφαντος και η μεταφορικη κάνει την πάπια και λεω μήπως η μεταφορικη νομίζει ότι θα τις γίνει λαμογια? Δεν λεω ότι ο ts είναι λαμογιο απλά η μεταφορικη το νομίζει.

• Moderators
Δημοσ.

ρε φιλε και να πληρωσε ο αγοραστης και να τα φαγε ο οδηγος την τον νοιαζει τον πωλητη?

αν η εταιρεια δεν μπορει να προσλαβει εμπσιτα ατομα δικο της προβλημα δεν θα την πλρωνουν οι πελατες. Γενικα το θεμα δεν εχει και πολλες οπτικες γωνειες. 

Ο πωλητης επελξε την εταιρεια ,αυτη εκανε λαθος τη δουλεια της, το προβλημα ειναι 100% δικο της και κανενος αλλου.

Σε ολες τις δουλεις υπαρχουν καποιοι "κανονες" ωστε να αποφευγονται τετοια λαθη! αν η εταιρεια δεν μπορει να τα εφαρμοσει προβλημα της. Οσο για περιπτωση κλεψιας κτλ τα εμπορευματα τα εχουν ασφαλισμενα. (τουλαχιστον αν ειναι σοβαρη εταιρεια, αν δεν το εχει κανει και παλι δικο της προβλημα , δεν θα την πλρωσω εγω) 

Δημοσ.

καραμπινατη κομπίνα απο την μερια του οδηγου , σε προσφατη παρόμοια περίπου περιπτωση ( μεταφορα καινούργιου  στρώματος  κρεβατιού κ αλλων πραγματων οικοσυσκευής  σε σπίτι  φιλου μου στην επαρχια ) το φορτηγο σταματησε σε 5 - 6 χωριά για να ξεφορτωσει κ  αλλες παραγγελίες πού ειχε κ καποιοι του εκλεψαν το στρώμα σε ενα απο τά χωριά που σταματησε πρίν αξίας 250 euro , μέσα σε 5 ημερες ο οδηγος πού ειναι κ ιδιοκτητης του φορτηγου αφου δεν μπορεσε να βρει ποιος το εκλεψε  ,   αποζημειωσε κατευθείαν τον φιλο μου κ του εφερε αλλο στρώμα (ιδιας μαρκας ιδιων διαστασεων κλπ ) με δωρεάν μεταφορά - φίλε προχώρα μέχρι τέλος τήν υπόθεση  σου ασε τα τηλέφωνα κλπ , πήγαινε μέ δικηγόρο στά γραφεία τής εταιρίας κ απαίτησε νά κόψουν τόν λαιμό τους κ νά σε αποζημειώσουν αμέσως

• Like 1
Δημοσ.

Εξηγούμε και λεω ότι πιάνω και τις 2 πλευρές και του ts αλλά και τις μεταφορικής. Η μεταφορικη αν έχει ευθύνη οφείλει να αποζημιώσει τον ts από την άλλη όμως ο ts από όταν μπήκα στο θέμα δεν ξεκαθαριζει αν έχει επικοινωνία με τον αγοραστή όντως ο άνθρωπος μπορεί να πλήρωσε να πήρε την τηλεόραση και ο οδηγός να έχασε τα λεφτά υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο.. Επίσης οσο βλακας και να είναι ο οδηγός δεν μιλάμε για ένα πακετακι οσο είναι το πακέτο των τσιγάρων αλλά για μεγεθος σταδίου, οποτε ποσο λαθος μπορεις να κανεις με ενα μεγαλο πακετο γνωριζοντας οτι μπορει να εχει και μεγαλη αξια. Ο ts με τον οδηγό έχει επικοινωνήσει? Ήταν μόνος ο αγοραστής? Είχε παρέα? Την πήρε την τηλεόραση στην πλάτη και άφησε κάποιον εκεί με τον οδηγό να περιμένουν να γυρίσει με τα λεφτά? Γιατί δεν πήρε κατευθείαν ο οδηγός την ίδια την εταιρία και έριξε το μπαλάκι στον ts? Δεν κατηγορώ τον ts προσπαθώ να καταλάβω πως εγινε. Επίσης καπάκι παίρνεις τον αγοραστή σου λέει δεν ειμαι απατεώνας που αυτό βρωμάει λίγο θα έπρεπε εκείνη την στιγμή να καλέσεις την μεταφορικη και να το αναφέρεις και τον οδηγό να σου εξηγήσει ακριβως το σκηνικό. Εκεί το χάνω λίγο ο αγοραστής άφαντος και η μεταφορικη κάνει την πάπια και λεω μήπως η μεταφορικη νομίζει ότι θα τις γίνει λαμογια? Δεν λεω ότι ο ts είναι λαμογιο απλά η μεταφορικη το νομίζει.

έχει αναφέρει πως προσπάθησε να τον καλέσει και έχει το κινητό κλειστό συνέχεια. δεν μου φαίνεται για συνεργάσιμος αγοραστής.

συν του ότι με το κινητό που πόσταρε στην αρχή ο ts (του αγοραστή) βρίσκεις στο φβ ένα τρολοπροφίλ.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη πολλα εχουν δει τα ματια μου κατα καιρους....... Αλλο ενα σεναριο... μπορει να ειναι αληθινο μπορει και οχι, ο ΤS φυσικα θα το διαψευσει..... δικαιωμα του εννοειται.

Ο ΤS και ο Παραληπτης γνωριζονται εξ αρχης, και το στηνουν ολο αυτο για να κατηγορησουν την μεταφορικη, να κινηθουν νομικα εναντιον της, και φυσικα να εισπραξουν μεγαλη αποζημιωση....

Επισης γινεται ολο αυτο για να ''λερωσουν'' το ονομα της μεταφορικης διοτι μπορει κατι να εχει συμβει στο παρελθον.....

Διοτι βλεπω μονο κατα της μεταφορικης μιλαει πιο πολυ, παρα κατα του παραληπτη...... :-(

Food for thoughts boys and girls..... :-D

Κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν μίλησα μην φανώ πάλι εγώ ο κακός.

Απλά εμένα πάει λιγάκι αλλού ο νους μου.

Συνεννόηση πωλητή/αγοραστή, παρέδωσε ο οδηγός την τηλεόραση, έδωσε τα λεφτά ο αγοραστής, λέει "περίμενε να φέρω την τηλεόραση" και έγινε άφαντος μετά. Εκεί καταλαβαίνει η μεταφορική ότι πάνε να της παίξουν λαμογιά γι'αυτό δεν αναγνωρίζει και διακινδυνεύει δικαστήρια.

Φυσικά σε αυτό το σενάριο ο ts δεν μας τα λέει όλα και ίσως να προσβληθεί κιόλας, αλλά συζήτηση κάνουμε και αυτός άνοιξε το θέμα. Απλά μου φαίνεται περίεργο πως να παρέδωσε κάποιος πακέτο πενήντα κιλών και να τον άφησε να φορτώσει σε αμάξι και να φύγει χωρίς να έχει πάρει τουλάχιστον τα 400, γιατί για φόρτωμα μιλάμε αλλιώς ο οδηγός θα ήξερε πολύ καλά ότι ο αγοραστής μπήκε στο τάδε μαγαζί στην τάδε οδό, ή στην τάδε πολυκατοικία στην τάδε οδό και απλούστατα θα φώναζε επί τόπου αστυνομία μετά από λίγα λεπτά.

• Like 1
Δημοσ.

Λογικό είναι, η μεταφορική είναι αυτή που έχασε το πακέτο. Όσοι στέλνουν πακέτα με αντικαταβολή το κάνουν ακριβώς για αυτό, επειδή δεν γνωρίζουν/δεν εμπιστεύονται τον αγοραστή/παραλήπτη.

Τώρα από κει και πέρα για τον ts καμία σημασία δεν έχει αν έκανε μαλακία ο οδηγός, αν η μεταφορική δουλεύει εδώ και 30 χρόνια με λανθασμένο τρόπο, αν άνοιξε η γη και κατάπιε νταλίκα + πακέτο μαζί, αν εξωγἠινοι διακτίνισαν σε άλλο γαλαξία το πακέτο και δξ τι άλλο. Όπως δεν έχει καμία σημασία αν το πακέτο ΕΙΧΕ(δεν γράφω έχει γιατί δεν υπάρχει πια πακέτο) τηλεόραση ή πέτρες μέσα.

• Like 1
Δημοσ.

. Όπως δεν έχει καμία σημασία αν το πακέτο ΕΙΧΕ(δεν γράφω έχει γιατί δεν υπάρχει πια πακέτο) τηλεόραση ή πέτρες μέσα.

Aυτο παλι ?

o παραληπτης πως ηταν 100% σιγουρος οτι μεσα στο κουτι ηταν οντως tv...... Δεν θα το ανοιγε μπροστα στον οδηγο, εστω απο πανω να δει αν οντως υπαρχει μεσα TV... ?

Πολυ συμπτωση να ειναι και ο οδηγος και ο παραληπτης χαζοι και οι 2.... :X

Αnyway, οτι και να λεμε εμεις εδω μεσα δεν εχει νοημα, εφοσον το στορυ σε καποια σημεια ειναι ελλιπεστατο....

• Like 1
Δημοσ.

Από τη στιγμή που ο αγοραστής έχει εξαφανιστεί, δε σηκώνει τηλέφωνα κ.λπ, παίρνω ως δεδομένο ότι είναι απατεώνας και είχε εξαρχής σκοπό να σου φάει την τηλεόραση

"Στο δρόμο" που του την παρέδωσε λογικά εννοεί στην οδό που του έδωσες, μπροστά στην πολυκατοικία. Και μένα όταν μου φέρνουν δέματα με παίρνουν τηλ και κατεβαίνω κάτω, δε μου τα φέρνουν πάνω στο σπίτι

Το λάθος του οδηγού ήταν ότι έδωσε την τηλεόραση χωρίς να πάρει λεφτά πρώτα, αν τα ζητούσε πιστεύω ο παραλήπτης θα έβρισκε κάποια δικαιολογία για να μην παραλάβει
"Μα πως έφυγε με 50kg τηλεόραση?"

Αφού ήταν τόσο χαζός ο οδηγός που του έδωσε το πακέτο έτσι απλά, σιγά το δύσκολο

1. Μπήκε στην πολυκατοικία και πήγε σπίτι του. Τα στοιχεία του είναι ψεύτικα, τα κινητά του made in Pakistan, δεν τον έχεις δει ποτέ, άντε να αποδείξεις ότι κάποιος μέσα σε αυτή την πολυκατοικία με τα 10//20/30 διαμερίσματα έχει την τηλεόρασή σου

2. Μπήκε στην πολυκατοικία σε σπίτι φίλου κ.λπ κ.λπ

3. Μπήκε στην πολυκατοικία, ανέβηκε στην ταράτσα και πέρασε στην δίπλα πολυκατοικία από όπου κατέβηκε και έφυγε σαν κύριος

Τον TS λοιπόν δεν τον νοιάζει αν ο άλλος είναι απατεώνας, γι' αυτό έστειλε με αντικαταβολή ώστε να είναι σίγουρος ότι δεν θα χάσει τα λεφτά του ή την τηλεόραση και στην χειρότερη θα πλήρωνε μόνο τα μεταφορικά.

Φταίει 100% η εταιρία που όχι μόνο δεν σε αποζημιώνει για το λάθος της, σε κοροϊδεύει κιόλας

Δεν την κόβω για τόσο "μεγάλη" εταιρία, σιγά τα 400€ μπροστά στη φήμη και αξιοπιστία της

• Like 4
Δημοσ.

ρε φιλε και να πληρωσε ο αγοραστης και να τα φαγε ο οδηγος την τον νοιαζει τον πωλητη?

αν η εταιρεια δεν μπορει να προσλαβει εμπσιτα ατομα δικο της προβλημα δεν θα την πλρωνουν οι πελατες. Γενικα το θεμα δεν εχει και πολλες οπτικες γωνειες. 

Ο πωλητης επελξε την εταιρεια ,αυτη εκανε λαθος τη δουλεια της, το προβλημα ειναι 100% δικο της και κανενος αλλου.

Σε ολες τις δουλεις υπαρχουν καποιοι "κανονες" ωστε να αποφευγονται τετοια λαθη! αν η εταιρεια δεν μπορει να τα εφαρμοσει προβλημα της. Οσο για περιπτωση κλεψιας κτλ τα εμπορευματα τα εχουν ασφαλισμενα. (τουλαχιστον αν ειναι σοβαρη εταιρεια, αν δεν το εχει κανει και παλι δικο της προβλημα , δεν θα την πλρωσω εγω) 

Στο οτι ο αγοραστης εχει αποδειξη οτι εδωσε 400 ευρω δεν παει το μυαλο ωστε να ειναι σιγουρος ο ts οτι φταιει ο οδηγος και η μεταφορικη...

Επισης δεν καταλαβαινω πως ο οδηγος ηταν μονος του και δεν ειχε βοηθο δηλαδη παραταει το φορτηγο και κανει delivery σε σπιτια και μαγαζια? Μονος του σηκωνει 50 κιλα τηλεοραση να την μεταφερει? Γιατι σιγουρα θα μεταφερουν και ψυγεια και πλυντηρια και καθε λογης βαρυ αντικειμενο.... Μπαζει απο πολλες μεριες η ιστορια....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...