Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Είμαι σε αναζήτηση για ERP για την εταιρεία μου. Τώρα έχουμε το Atlantis της Altec αλλά για κάποιους λόγους θέλω να το αλλάξω.

Περιμένω προσφορές από

1.Softone

2.Epsilon net για το Pylon

3.Sinfular για το Galaxy

4.Datacmm

5.Entersoft

Όποιος έχει δουλέψει τα παραπάνω θα ήθελα να μου πει την γνώμη του. Ακόμα αν υπάρχει κάποιο άλλο που έχετε να μου προτείνεται θα το έβλεπα.

Γενικά οι απαιτήσεις της εταιρείας είναι υψηλές με τιμολογιακες πολιτικές, αναλυτική λογιστικη, πιστωτικά τζίρου, στατιστικές εκτυπώσεις κτλ.

Δημοσ.

Καλημέρα

Είμαι σε αναζήτηση για ERP για την εταιρεία μου. Τώρα έχουμε το Atlantis της Altec αλλά για κάποιους λόγους θέλω να το αλλάξω.

Περιμένω προσφορές από

1.Softone

2.Epsilon net για το Pylon

3.Sinfular για το Galaxy

4.Datacmm

5.Entersoft

Όποιος έχει δουλέψει τα παραπάνω θα ήθελα να μου πει την γνώμη του. Ακόμα αν υπάρχει κάποιο άλλο που έχετε να μου προτείνεται θα το έβλεπα.

Γενικά οι απαιτήσεις της εταιρείας είναι υψηλές με τιμολογιακες πολιτικές, αναλυτική λογιστικη, πιστωτικά τζίρου, στατιστικές εκτυπώσεις κτλ.

πρώτα θα βάλεις το entersoft μετα το epsilon και τελευταίο μακράν χειρότερο το galaxy της singular που έχει πολύ κακή φήμη στην αγορά. Τα άλλα 2 datacmm και softone δεν τα έχω δουλέψει

θεωρώ οτι το entersoft είναι πολύ πιο μπροστά 

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ για την βοήθεια. Το Entersoft είναι ψηλά στην λίστα μου... Της Data Communications είναι το WinEra που και αυτό μου άρεσε. Θα παίξουν ρόλο και οι τιμές και η υποστήριξη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...