Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα...εδω και ενα μηνα ειμαι σε διλημμα να παρω το g3 η να μην το παρω...κοιταγα το g2 αλλα η αληθεια ειναι οτι το g3 μου εχει κολησει πιο πολυ! διαβαζω πολλα για το g3 και θετικα κ αρνητικα σχολια και εχω μπερδευτει λιγακι...γι' αυτο θελω τα φωτα σας...Αξιζει το G3 ??  

Ευχαριστω εκ των προτερων....!

Δημοσ.

Ναι αξίζει για μένα είναι το καλύτερο flagship αυτή τη στιγμή είσαι σίγουρος όμως ότι χρειάζεσαι ένα τόσο δυνατό κινητό;Γιατί και το G2 μια χαρά στέκεται ακόμα.

Δημοσ.

Ναι αξίζει για μένα είναι το καλύτερο flagship αυτή τη στιγμή είσαι σίγουρος όμως ότι χρειάζεσαι ένα τόσο δυνατό κινητό;Γιατί και το G2 μια χαρά στέκεται ακόμα.

θελω να παρω καπιο κινητο που να μου μεινει κι ολας.....πιστευω για τα 60 ευρω διαφορα που εχει απο το g2 (απο skroutz παντα) αξιζει !

Δημοσ.

Μόνο και μόνο για την απόδοση της κάμερας και το μέγεθος της οθόνης αξίζει και παρά αξίζει. Οι παιδικές ασθένειες (lag, μπαταρία) με όσα διαβάζω θα λυθούν σε μεγάλο βαθμό με το lollipop που θα πάρει σύντομα. Το έχω μια βδομάδα και ήδη η γυναίκα μου γκρινιάζει πως από άλλη γυναίκα φοβόταν κέρατο και τελικά το τρώει από ένα κινητο...:)

Δημοσ.

απο την εκδοση 408 και μετα οπως εχουμε πει  αξιζει, με γρηγορο επεξεργαστη  Snapdragon και καλη διαρκεια μπαταριας...

ξερουμε ποτε θα κυκλοφορισει αυτη η εκδοση? επισης την εκδοση απο που μπορω να δω πια ειναι ? στα χαρακτηριστικα του κινητου που γραφει

Μοντέλο G3 D855....?    

Μόνο και μόνο για την απόδοση της κάμερας και το μέγεθος της οθόνης αξίζει και παρά αξίζει. Οι παιδικές ασθένειες (lag, μπαταρία) με όσα διαβάζω θα λυθούν σε μεγάλο βαθμό με το lollipop που θα πάρει σύντομα. Το έχω μια βδομάδα και ήδη η γυναίκα μου γκρινιάζει πως από άλλη γυναίκα φοβόταν κέρατο και τελικά το τρώει από ένα κινητο...:)

χαχαχαχα...! πιστευω ειναι η καλυτερη ''γκομενα'' το G3....παλι καλα εγω ειμαι φρεε οποτε αν τελικα το αποκτησω  μπορω να χαρω τον ερωτα μου οσο θελω χωρις γκρινιες...  :wub: :-D

Δημοσ.

απο την εκδοση 408 και μετα οπως εχουμε πει  αξιζει, με γρηγορο επεξεργαστη  Snapdragon και καλη διαρκεια μπαταριας...

ξερουμε ποτε θα κυκλοφορισει αυτη η εκδοση? επισης την εκδοση απο που μπορω να δω πια ειναι ? στα χαρακτηριστικα του κινητου που γραφει

Μοντέλο G3 D855....?    

χαχαχαχα...! πιστευω ειναι η καλυτερη ''γκομενα'' το G3....παλι καλα εγω ειμαι φρεε οποτε αν τελικα το αποκτησω  μπορω να χαρω τον ερωτα μου οσο θελω χωρις γκρινιες...  :wub: :-D

Άσε φίλε έχω θέμα με τις γυναίκες μου, η μια θεωρεί ότι την κερατώνω με αυτό, η άλλη (6 χρονών) το ζαχαρώνει, και έρχεται όλο νάζι και μου λέει, παπάκι θα μου δώσεις το κινητό σου να το δω λίγο; καιρός να της πάρω και αυτής κάνα tablet...
Δημοσ.

Δες το καλύτερα και από κοντά να δεις αν σε βολεύει το μέγεθος του.Για το G3 λέω.

το εχω δει φιλε μου..ειναι λιγο μεγαλο αλλα η οθονη  του σε μαγευει μπορω να πω...!απλα προβληματιζομαι γιατι ακουω πολλους να λενε για lag....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες το καλύτερα και από κοντά να δεις αν σε βολεύει το μέγεθος του.Για το G3 λέω.

το εχω δει φιλε μου..ειναι λιγο μεγαλο αλλα η οθονη  του σε μαγευει μπορω να πω...!απλα προβληματιζομαι γιατι ακουω πολλους να λενε για lag....

Εύκολα μπορείς να αλλάξεις από Davlik σε ART που έτσι και αλλιώς με το lollipop θα είναι μόνιμο και θα δεις διαφορά και στο lag και στην μπαταρία. Κάποιες εφαρμογές δεν θα δουλεύουν (όχι πολλές), που όμως λόγω του lollipop οι developers θα τις προσαρμόσουν ανάλογα. Σε αυτή την τιμή δεν θα βρεις τίποτα καλύτερο. Επίσης αν δεν έχεις θέμα με τα 16g μνήμης που δεν θα έπρεπε αφού έχει memory slot πάρε το αυτό. Τα 3G ram ελάχιστη διαφορά κάνουν στην απόδοση (κάπου 4%) και γλυτώνεις αρκετά χρήματα.

Επεξ/σία από GianniSM
Δημοσ.

ειναι αργο γενικα! εγω που το χω δει απο κοντα πολλες φορες και το σκαλιζω μου βγαζει μια αργη αισθηση γενικα!! βασικα οτι ποιο απαραδεκτο τετοιο κινητο να λαγκαρει εστω και λιγο! ειναι αισχος οι δικαιολογιες πρωτες παρτιδες και τετοια πραγματα!! 

παντως για λαγκ αυτο καθαυτο αλλοι λενε οτι εχει αλλοι λενε οχι! 

Δημοσ.

Προσωπικά θεωρώ τις υπόλοιπες φετινές ναυαρχίδες ανωτερες του g3 τεχνικά, όχι όμως τιμολογικα.

Ακόμα και το s5 που κράζουμε τη σαμσουνγκ για λαγκ δίνει την εντύπωση ομαλοτερης λειτουργίας από το g3.

Οπότε στην ερώτηση αν είναι Vfm συσκευή, ναι είναι. Αν είναι η καλύτερη, σίγουρα όχι. Σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί κακή αγορά στα 300€ που έχει πέσει.

Δημοσ.

Νομίζω το G2 είναι αρκετά καλύτερο, πολύ περισσότερη διάρκεια μπαταρίας , πιο βολικό μέγεθος, δεν έχει lag. Το G3 έχει αρκετά redraws , όμως καλύτερη κάμερα και παίρνει κάρτες SD αλλά μπαταρία Όχι καλή.

Σίγουρα το G2 είναι πιο γρήγορο, τα είχα και τα δύο, το G2 ένα εξάμηνο και το G3 δύο μήνες.

Δημοσ.

Μοντέλο G3 D855....?    

ο εκαστοτε πωλητης γνωριζει τι παραλαμβανει..madphone.net ξερω οτι εχει απο 410 πλεον ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...