Προς το περιεχόμενο

Dell U2311H vs LG 23EA63V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μπορουσατε να διαλεξετε αναμεσα στις 2 οθονες μεταχειρισμενες, η πρωτη 3 ετων, η δευτερη 1 ετους, ποια θα διαλεγατε?

Διπλα διπλα η LG φαινεται να αποδιδει το λευκο εμφανως καλυτερα....αλλα απο την αλλη η Dell εχει μια υπεροχη βαση που κανει θαυματα ενω η LG νομιζω δεν περιστρεφεται καθολου προς καμια πλευρα

Το κοστος τους ειναι το ιδιο~

Δημοσ.

Καμια γνωμη ωρε παιδια?:X

Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα την LG και λόγω εγγύησης που έχει ακόμη καθώς και hdmi θύρας

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα την LG και λόγω εγγύησης που έχει ακόμη καθώς και hdmi θύρας

το hdmi τι ακριβως προσφερει?

Δημοσ.

το hdmi τι ακριβως προσφερει?

Πιο εύκολη σύνδεση με κονσόλα ας πούμε ή άλλη συσκευή από οτι με display port .Πέρα από αυτό η LG είναι πιο καινούργια από την dell και έχει και εγγύηση.

Δημοσ.

Αν μπορουσατε να διαλεξετε αναμεσα στις 2 οθονες μεταχειρισμενες, η πρωτη 3 ετων, η δευτερη 1 ετους, ποια θα διαλεγατε?

Διπλα διπλα η LG φαινεται να αποδιδει το λευκο εμφανως καλυτερα....αλλα απο την αλλη η Dell εχει μια υπεροχη βαση που κανει θαυματα ενω η LG νομιζω δεν περιστρεφεται καθολου προς καμια πλευρα

Το κοστος τους ειναι το ιδιο~

Για τι ποσο μιλαμε??

Δημοσ.

Μια και ειναι παρομοιες, θα διαλεγα την Dell. Γιατι?  Μα φυσικα για την ποιοτητα κατασκευης + βαση καθως και την εγγυηση της Dell. Δεν λεω και η LG καλο costumer service εχεις αλλα Dell ειναι αλλο επιπεδο.

Δημοσ.

Καλή η βάση αλλά η ουσία μιας οθόνης είναι η απεικόνιση.

Απο διάφορα reviews η LG βγήκε καλύτερη, αυτό φαίνεται εξάλλου και από τα χαρακτηριστικά της. Η LG είναι πιο σύγχρονο μοντέλο.

Το σίγουρο είναι ότι όποια και να πάρεις ευχαριστημένους θα είσαι.

Εγώ πήρα την LG για το αρνητικό της που είναι η βαση της! Μπορει να εχει χάλια βαση αλλα πιάνει τον ελάχιστο χώρο σαν οθόνη και για εμένα που είχα θέμα χώρου μέτρησε πολύ αυτό.

Δημοσ.

Η LG πρέπει να έχει πιο νέο panel (AH-IPS)... και εφόσον είναι μεταχειρισμένη μόνο ένα χρόνο νομίζω ότι υπερέχει.

Πολύ καλή βέβαια και η dell αλλά αν δεν χρειάζεσαι τα διάφορα έξτρα της (pivot) καλύτερα να προτιμήσεις την lg.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...