Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

θέλω να ρωτήσω το εξής: Εχω ένα φλασάκι Kingston το οποίο έχει από την πίσω πλευρά micro usb για να το συνδέεις με κινητά-ταμπλετς κτλ...

θέλω να περάσω πχ μια ταινια μεγάλη (πάνω απο 5gb) για να τη δω στο κινητό μου αλλά λόγο fat32 δε μπορώ, αν το αλλάξω σε ntfs θα έχω πρόβλημα μετά στο να μη το αναγνωρίζει το κινητό ή οτιδήποτε άλλο; 

Δημοσ.

custom kernel εχεις ή εργοστασιακή? Δεν έχει σημασια ο αριθμός της εκδοσης, μπορουν να ενσωματώσουν  ntfs support. Ισως ειναι native αλλα τις περισσότερες φορες χρειάζεσαι κάποια usb otg app. Διαβασε info απο εκει που κατεβασες τον kernel αν υποστηρίζει ή όχι. Ο πιο απλός τροπος πάντως ειναι να δοκιμασεις συνδέοντας ένα ntfs στικάκι.

Τι προβλημα να χεις με το lollipop?

Δημοσ.

Τελικά δε το αναγνωρίζει με ntfs και το αλλαξα πάλι σε fat32. Δε το έχω πειράξει την εργοστασιακή έχω. Δεν εχω ασχοληθεί με roms και kernels οπότε δε πειραματίζομαι θα το αφήσω έτσι προς το παρόν...ίσως με τη Lollipop το φτιάξουν 

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.

Σήμερα αγόρασα αυτό το Kingston Otg usb για το κινητο και δυστυχώς δεν το αναγνωρίζει.

kingston-datatraveler-microduo-8gb-extra

http://www.public.gr/product/perifereiaka/usb-flash-disk/usb-stick-kingston-datatraveler-microduo-8gb-20-asimi/prod6011074pp/

Στην επιφάνεια του κινητού notification bar δείχνει οτι συνδέθηκε αλλα απο εκει και περα τίποτα.

Το κινητό που έχω τώρα είναι Samsung S3 Neo official  όχι root.

Υπάρχει κάποια λύση να καταφερει η συσκευη να το βλέπει η το κλαίω.

Δεν γνωρίζω το πως μπορω να του κάνω καποια μετατροπή,διοτι ειμαι λιγο άσχετος με αυτά.

Να προσθέσω ότι το δοκίμασα σε ένα S3 απλό ενός φίλου και δουλεψε κανονικά.

Όποια βοήθεια δεκτή.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Τελικά δε το αναγνωρίζει με ntfs και το αλλαξα πάλι σε fat32. Δε το έχω πειράξει την εργοστασιακή έχω. Δεν εχω ασχοληθεί με roms και kernels οπότε δε πειραματίζομαι θα το αφήσω έτσι προς το παρόν...ίσως με τη Lollipop το φτιάξουν 

δοκίμασες μέ κάποια usb otg app ή το έβαλες απλά σκετο. Aν έκανες το 2ο σου είπα και πιο πάνω ότι ειναι δύσκολο να χει native support for ntfs και automount. Eφ'όσον εισαι root δοκίμασε με κάποιοα εφαρμογή όπως αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=net.shajul.usbotg . Χωρις root δεν νομίζω να υπάρχει κάποια αντιστοιχη εφαρμογή αλλα δεν το χω πολυψάξει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...