tmaestros Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια αγορασα χθες το συγκεκριμενο τηλεφωνο απο skroutz και συγκεκριμενα απο το ibuy.gr ...και η συσκευη γραφει made in china!!πειτε μου την γνωμη σας...το τηλεφωνο λειτουργει αψογα...!!
maddoctor Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Ε, και!? Και τα iphone 6 στην Κίνα κατασκευάζονται, που είναι το περίεργο!? Εάν θεωρείς ότι είναι μαΪμού, κατέβασε το cpuz και δες τι σου βγάζει. 1
tmaestros Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 το κατεβασα ολα normal με επεξεργαστες μνημη κτλπ..!!ετρεξα κ benmarks κ μου εβγαλε 20080
arc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Πάνω απο το 90% των ηλεκτρονικών συσκευών (μέσα και τα κινητά) παρασκευάζονται στην Κίνα. Συμφέρει την κάθε εταιρεία (επώνυμη ή μη) να νοικιάζει ενα εργοστάσιο στην Κίνα και να κάνει εκεί την παραγωγή. Αυτό που ειπε ο doc για το iphone ειναι αληθες. Το iphone παράγεται στην Κίνα. 1
Stogianz Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Όλα τα προϊόντα των μεγάλων εταιρειών λόγω των φτηνών εργατικών φτιάχνονται σε αυτές τις χώρες. Η χώρα κατασκευής δεν επηρεάζει και την ποιότητα κατασκευής απαραίτητα 1
tmaestros Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 οκ τοτε να κοιμηθω ησυχος παιδια....!!σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας! 1
Kostasspil Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Τα πάντα είναι made in china. Κυριολεκτικά τα πάντα.. 1
Stogianz Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Ένας Κινέζος πούλησε την ψυχή του στον διάολο εε δεν πέρασε μια εβδομάδα χάλασε και αυτή... Να κοιμηθείς ήσυχος ναι 1
Grey Warden Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Εμένα που γράφει made in Vietnam να ανησυχώ; 1
maddoctor Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Εμένα που γράφει made in Vietnam να ανησυχώ; Εσύ ναι...μπορείς να είναι βιετναμέζικη μαϊμού! Βάλτου μία μπανάνα μπροστά. Αν αντιδράσει κάπως....κακό σημάδι. LOL 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα