Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους ,εχω προβλημα με ενα στικακι (http://www.e-shop.gr/kingston-dt100g3-16gb-data-traveler-100-g3-16gb-usb30-p-PER.550511) .Δεν εμφανιζεται στον 'αυτος ο υπολογιστης' στα 8.1.Εκτος αυτου μπηκα απο την διαχειρηση δισκων αλλα δεν μπορω να το φορμαρω ,ακομη προσπαθησα μεσω Easy US clean Mαster να το φορμαρω αλλα τιποτα και μου βγαζει οτι ειναι write protected ,προσπαθησα με το kinston format utility τιποτα προσπαθησα να τον ξεκλειδωσω μεσω regedit αλλα ειναι προεπιλογη στο 0 , οποτε προφανως δν ειναι write protected ακομη προσπαθησα μεσω cmd δν καταφερα κατι .Αυτο το προβλημα δημιουργηθηκε πιθανων καθως εκανα restore with disk image μεσω του TransMac για να περασω τα Yosemite και διεκοψα την διεργασια κανονικα πατωντας cancel.Επιπλεον στο Hd sentinel δεν μου βγαζει καμια πληροφορια για το στικακι,μηπως τα εφτυσε ?? Ευχαριστω εκ των προτερων!! 

Δημοσ.

Εμάς ρωτάς αν έχει εγγύηση?!

kek

Ε λογικά θα το πας πίσω, θα το τσεκάρουν....για 2-3 βδομάδες, και θα σου πουν ότι αντικαταστάθηκε, έλα να πάρεις το καινούριο.

Αν είσαι μέσα στις 7 μέρες από όταν το πήρες και ισχύει το DOA θα περιμένεις να σου στείλουν καινούριο μόνο.

Δημοσ.

οχι δν ρωταω λεω πως εχει το θεμα ειναι αν θα μου το αντικαταστησουν !

το εχω κανα χρονο περιπου ε λογικα θα μου το αντικαταστησουν ε και να μην το κανουν δν χαθηκε και ο κοσμος ενα απλο φλασακι αξιας 5 ευρω ειναι απλως αυτο που ηθελα να διαπιστωσω ειναι εαν μπορει να λειτουργησει με καποιο τροπο αν δν εχει χαλασει τεσπα το παω eshop και βλεπω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...