Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ειχα κανει προσφατα παλι ενα θεμα για τα modular τροφοδοτικα και θελω να ρωτησω κατι που δε μπορω να καταλαβω με τιποτα εχουμε αυτην την GPU

Και λεει

• 750 Watt Power Supply is required.
  • 1000WattPower Supply is recommended for CrossFireX™ System.

εμενα δε με ενδιαφερει το crossfire οποτε συμφωνα με τα req της sapphire θελω ενα psu στα 750w

και διαβαζω παντου οτι ο ενας την χρησιμοποιει με 550 με 650 με 600 και ολα αυτα με αποτελεσμα να μπερδευομαι και δε μπορω να καταλειξω καπου οποιος μπορει να μου εξηγησει γιατι ζηταει στην ουσια 750 αλλα λειτουγει με τα 550 600 κτλ
Ευχαριστω

post-252563-0-21144100-1418326829_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ειχα κανει προσφατα παλι ενα θεμα για τα modular τροφοδοτικα και θελω να ρωτησω κατι που δε μπορω να καταλαβω με τιποτα εχουμε αυτην την GPU

Και λεει

• 750 Watt Power Supply is required.
  • 1000WattPower Supply is recommended for CrossFireX™ System.

εμενα δε με ενδιαφερει το crossfire οποτε συμφωνα με τα req της sapphire θελω ενα psu στα 750w

και διαβαζω παντου οτι ο ενας την χρησιμοποιει με 550 με 650 με 600 και ολα αυτα με αποτελεσμα να μπερδευομαι και δε μπορω να καταλειξω καπου οποιος μπορει να μου εξηγησει γιατι ζηταει στην ουσια 750 αλλα λειτουγει με τα 550 600 κτλ

Ευχαριστω

Ψεμματα λεει.Θελει τουλαχιστον ενα ποιοτικο 1000αρι(Oh god).Φυσικα και τρολλαρω ετσι.Ολο το συστημα με την καρτα μαζι και μη σου πω και με 2 καρτες δεν προκειται ποτε μα ποτε να καταναλωνει 750W

• Like 2
Δημοσ.

Ψεμματα λεει.Θελει τουλαχιστον ενα ποιοτικο 1000αρι(Oh god).Φυσικα και τρολλαρω ετσι.Ολο το συστημα με την καρτα μαζι και μη σου πω και με 2 καρτες δεν προκειται ποτε μα ποτε να καταναλωνει 750W

ωραια κ εγω το εχω καταλαβει αυτο αλλα γιατι λεει Recommended 750? :/

Δημοσ.

πάρε ένα καλό και ποιοτικό 650 και θα είσαι άνετος. Ακόμη και με 550 πιθανότατα θα είσαι μια χαρα, αλλά αν δεν εχουν μεγαλη οικονομική διαφορά αυτα τα τροφοδοτικά που κοιτάς, πήγαινε στο μεγαλύτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...