micahel Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Κάτι ώρες τώρα παλεύω με 5 προγράμματα για να φτιαχτεί ένα animation επεισόδιο για δοκιμαστικό δουλειάς.Έχω κάποια σχέδια ενός ανθρώπου ζωγραφισμένα, τα σκάναρα και τα έκοψα με λάσο του photoshop. τα αποθήκευσα ως PNG και έτσι δεν έχω κάποιο φόντο από πισω.από εκεί και πέρα, το πάλεψα με flash, το πάλεψα με premier pro, με after effects και τελευταίο έβαλα το anime studio pro όπου κάτι ψηλό έκανα άλλα νομίζω πως δεν είμαι στον σωστό δρόμοΈχω 4 σχέδια πλήρους βηματισμού σε 2d, δηλαδή μπορώ πχ να το βάλω σε έναν δρόμο να ξεκινάει από την μια πλευρά της οθόνης και να τελειώνει στην άλλητο ερώτημα είναι πως; ποιο πρόγραμμα θέλει ποια;please τα φοτα σας δεν αντέχω άλλο σε png εχω τα 2 πρωτα, τα σχεδια απο κατω:
TheELF Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μπορείς να μετατρέψεις της εικόνες σε βιντεάκι και μετά να εφαρμόσεις motion path με το premiere έχει βίντεο στο youtube. http://users.telenet.be/fcc/fccweb/fccstart_htm_files/premotion.pdf While this tip shows how to animate a still image, you can also use the same technique to animate video clips along motion paths. (Με 4 καρέ δεν κάνεις animation) 1
micahel Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 θα το ψάξω με αυτόν τον τρόπο μπας βγάλω μια Άκρη, αυτές οι εικόνες είναι για το δοκιμαστικό να το δει ο ''πελάτης'', δεν είναι καν τελικέςγενικά έχεις κάποια ιδέα για τον τρόπο δημιουργίας;να τον βάλω να ζωγραφίζει το περιβάλλων και ξεχωριστά να μου δώσει πολλές σκηνές από τους χαρακτήρες;να το κάνει κατευθείαν με ψηφιακή γραφίδα;thanks για την απάντηση
TheELF Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 να τον βάλω να ζωγραφίζει το περιβάλλων και ξεχωριστά να μου δώσει πολλές σκηνές από τους χαρακτήρες; να το κάνει κατευθείαν με ψηφιακή γραφίδα; Δεν έχω καμία εμπειρία με αυτά,αλλά από ότι βλέπει κανείς σε κάνα ντοκιμαντέρ,ναι έτσι το κάνουν περιβάλλων και ξεχωριστά πολλές σκηνές από τους χαρακτήρες. Αν μπορεί να τα κάνει και απευθείας με γραφίδα ψηφιακά ακόμα ποιο εύκολα για όλους.
micahel Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 νομιζω πρεπει να εχει και να τα περασουμε με κορελ κατευθειαν. το μονο σηγουρο ειναι οτι θελει μερες για να βγαλεις αποτελεσμα μισης ωρας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα