paparovic Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Start button θα έχει; /troll mode off Η πλάκα θα είναι να έχει start button που να το πατάς και να βγαίνει μήνυμα "Ο υπολογιστής σας έχει ήδη ξεκινήσει. Θέλετε να κάνετε επανεκίνηση;". 2
mad_apo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Ακομη δεν εχει αναφερει τιποτα για το πως θα ειναι το touch περιβαλλον και το βρηκες και ελαττοματικο!Μπραβο η δαφνη!!! Σαν ποιες ποιοτικες εφαρμογες,εχεις στην λιστα σου αν επιτρεπεται? Who cares αν θα κτυπησουν ή οχι τα αλλα λογισμικα,απ'την στιγμη που εμας μας αρεσουν? Αυτο ειναι πονοκεφαλος για την MS και οχι δικος μας!!! Αυτο που εχει προβλημα η microsoft ειναι οτι ανεφερα. Ελληνικα τα γραφω. Εγραψα "αλλα το κυριοτερο προβλημα ειναι το μοντερνο ui που θα εχει (πως θα το υπολοιησουν για touch devices)" Τον Χρονο που βαζω ektor7 μαλλον δεν τον ειδες καλα. ΑΡΑ νομιζω δεν καταλαβες τι εγραψα. Ως προς ποιες εφαρμογες εχω που ρωτας να σου αναφερω οτι εχω ειτε σε ipad air 2 ειτε σε surface ειναι ολες original (και το store των Windows 8.1 ειναι επιεικως αθλιο). Στο ipad μια χαρα μπορεις να βρεις προγραμματα ή παιχνιδια αψογα (στα οποια οι developers τα στηριζουν κατι που ΔΕΝ συμβαινει σε πλειοψηφια στο store Windows 8.1). Τωρα και το αντιθετο να υποστηριξεις δεν ισχυει και το ξερω απο πρωτο χερι (και δεν μιλαω ΚΑΝ για δωρεαν apps αλλα για paid apps) . ΔΕν υποστηριζω apple αλλα την αληθεια να την λεμε. (ασχετο αλλα και ipad air 2 και surface pro 3 ειναι απιστευτα).
ektor7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Αυτο που εχει προβλημα η microsoft ειναι οτι ανεφερα. Ελληνικα τα γραφω. Εγραψα "αλλα το κυριοτερο προβλημα ειναι το μοντερνο ui που θα εχει (πως θα το υπολοιησουν για touch devices)" Τον Χρονο που βαζω ektor7 μαλλον δεν τον ειδες καλα. ΑΡΑ νομιζω δεν καταλαβες τι εγραψα. Ως προς ποιες εφαρμογες εχω που ρωτας να σου αναφερω οτι εχω ειτε σε ipad air 2 ειτε σε surface ειναι ολες original (και το store των Windows 8.1 ειναι επιεικως αθλιο). Στο ipad μια χαρα μπορεις να βρεις προγραμματα ή παιχνιδια αψογα (στα οποια οι developers τα στηριζουν κατι που ΔΕΝ συμβαινει σε πλειοψηφια στο store Windows 8.1). Τωρα και το αντιθετο να υποστηριξεις δεν ισχυει και το ξερω απο πρωτο χερι (και δεν μιλαω ΚΑΝ για δωρεαν apps αλλα για paid apps) . ΔΕν υποστηριζω apple αλλα την αληθεια να την λεμε. (ασχετο αλλα και ipad air 2 και surface pro 3 ειναι απιστευτα). Αυτο το μαματο ουαουα store του ipad εχει κανενα torrent client για να κατεβαζεις καμια σειρα/ταινια? Aστα παιχνιδια και δεν περνουμε tablet για να παιζουμε παιχνιδια,ειναι πολυ δευτερευον! Επισης δεν περνω ενα μηχανιμα για τις official εφαρμογες,αλλα για τις εφαρμογες που χρησιμοποιω να κανω την δουλεια μου και δε με νοιαζει αν ειναι official ή οχι,η αν ειναι ταδε εφαρμογη που τρεχουν στα Α ή Β λογισμικα! Και δοξα το θεο,το store εχει ολες τις εφαρμογες για να κανω την δουλεια μου και browser που υποστηριζει flash player,Silverlight,java κ.λ. τεχνολογιες για να κανω επισης ανετα τις δουλειες μου,χωρις να γεμιζω το tablet μου με τα apps του καθε site για να μπορεσω να αναπληρωσω τα κενα των mobile browser του ipad/android! Και στην τελικη το θεμα των apps δεν ειναι της ms και της εκδοσης του λογισμικου(ειτε ειναι 8.χ,ειτε 10),αλλα των developers,και αν εχεις προβλημα με το store(εγω ειμαι ευχαριστημενος) μπορεις να πας να τους παρεις απο τ'αφτι για να γραψουν τις εφαρμογες που θες. Το store αυτο ειναι ειτε μας αρεσει ειτε οχι.Υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες,δε μας υποχρεωσε κανεις να παρουμε windows tablet! Την μακακια εσυ την εκανες που πηρες μηχανημα χωρις apps και υποστηριξη απο τους developers που σε ενδιαφερουν,γι'αυτο μη τα ριχνεις στην ms και κυριως οχι στο λειτουργικο! Και οσο αφορα το touch περιβαλλον των windows 10,λιγη υπομονη μεχρι το Γενάρη δε βλαπτει! 3
Psaris Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 αφού είστε διαφορετική κατηγορία χρηστών τι το ψάχνετε.
mad_apo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Αυτο το μαματο ουαουα store του ipad εχει κανενα torrent client για να κατεβαζεις καμια σειρα/ταινια? Aστα παιχνιδια και δεν περνουμε tablet για να παιζουμε παιχνιδια,ειναι πολυ δευτερευον! Επισης δεν περνω ενα μηχανιμα για τις official εφαρμογες,αλλα για τις εφαρμογες που χρησιμοποιω να κανω την δουλεια μου και δε με νοιαζει αν ειναι official ή οχι,η αν ειναι ταδε εφαρμογη που τρεχουν στα Α ή Β λογισμικα! Και δοξα το θεο,το store εχει ολες τις εφαρμογες για να κανω την δουλεια μου και browser που υποστηριζει flash player,Silverlight,java κ.λ. τεχνολογιες για να κανω επισης ανετα τις δουλειες μου,χωρις να γεμιζω το tablet μου με τα apps του καθε site για να μπορεσω να αναπληρωσω τα κενα των mobile browser του ipad/android! Και στην τελικη το θεμα των apps δεν ειναι της ms και της εκδοσης του λογισμικου(ειτε ειναι 8.χ,ειτε 10),αλλα των developers,και αν εχεις προβλημα με το store(εγω ειμαι ευχαριστημενος) μπορεις να πας να τους παρεις απο τ'αφτι για να γραψουν τις εφαρμογες που θες. Το store αυτο ειναι ειτε μας αρεσει ειτε οχι.Υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες,δε μας υποχρεωσε κανεις να παρουμε windows tablet! Την μακακια εσυ την εκανες που πηρες μηχανημα χωρις apps και υποστηριξη απο τους developers που σε ενδιαφερουν,γι'αυτο μη τα ριχνεις στην ms και κυριως οχι στο λειτουργικο! Και οσο αφορα το touch περιβαλλον των windows 10,λιγη υπομονη μεχρι το Γενάρη δε βλαπτει! Εχεις μεγαλο προβλημα παλικαρι μου στο λεω. Απαντας τελειως επιθετικα και αστοχα. Και ουτε καν παραδεχεσαι οτι πετας κοτσανες. Εχω δει πολλα post σου και ξερω τι λεω.
ektor7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Εχεις μεγαλο προβλημα παλικαρι μου στο λεω. Απαντας τελειως επιθετικα και αστοχα. Και ουτε καν παραδεχεσαι οτι πετας κοτσανες. Εχω δει πολλα post σου και ξερω τι λεω. Το προβλημα εσυ το εχεις και οχι εγω! Οταν καθεσε και ασχολησε/κραζεις για πραγματα(store) που δεν εχουν καμια σχεση με το θεμα(νεα εκδοση λογισμικου),για να τρολλαρεις! Και το οτι εχεις δει πολλα ποστ μου,τι μας κοφτει και το ανεφερεις?
mad_apo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Το προβλημα εσυ το εχεις και οχι εγω! Οταν καθεσε και ασχολησε/κραζεις για πραγματα(store) που δεν εχουν καμια σχεση με το θεμα(νεα εκδοση λογισμικου),για να τρολλαρεις! Και το οτι εχεις δει πολλα ποστ μου,τι μας κοφτει και το ανεφερεις? Εχεις θεμα αστο. Και καθολου δεν εχω σκοπο να τρολλαρω οπως λες. Πως το λες αυτο παλι δεν καταλαβαινω. Anyway. Μακρια εμεις και ολα καλα. Θα σου προτεινα να παρεις το ipad air 2 και το surface pro 3 μηπως και ηρεμισεις γιατι μαλλον εσυ τρολλαρεις εχοντας μονο κανα desktop PC. Οσο για την αναφορα οτι εχω δει post σου και βλεπω οτι εισαι επιθετικος τι να πω ρε μπαγ...α. Δικα σου ειναι, πρεπει να σε κοφτει η συμπεριφορα σου στο insomnia. (εκτος και αν εχεις bonus εδωμεσα και λες οτι να 'ναι).
ektor7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Εχεις θεμα αστο. Και καθολου δεν εχω σκοπο να τρολλαρω οπως λες. Πως το λες αυτο παλι δεν καταλαβαινω. Anyway. Μακρια εμεις και ολα καλα. Δεν ειμαι εγω που γυρναω τα φορουμ και το παιζω Φρόιντ! Εχεις μεγαλο προβλημα παλικαρι μου στο λεω. Απαντας τελειως επιθετικα και αστοχα. Και ουτε καν παραδεχεσαι οτι πετας κοτσανες. Εχω δει πολλα post σου και ξερω τι λεω. Νομιζω να το κοιταξεις,λιγο γιατι ετσι ξεκιναναι οι περισσοτεροι και ξερεις που καταληγουν. Θα σου προτεινα να παρεις το ipad air 2 και το surface pro 3 μηπως και ηρεμισεις γιατι μαλλον εσυ τρολλαρεις εχοντας μονο κανα desktop PC.. Οπως βλεπω δεν εχεις χασει κανενα απο τα γραφομενα μου εδωμεσα!!! Αυτο θα πει σωστη και στενη παρακολουθηση!Υπαρχει μια ενοτητα σ'αυτο το φορουμ,που λεγετε Tablets.Καιρος ειναι να αρχισεις να την παρακολουθεις,μπας και μαθεις τιποτα και να σταματισεις να τρολαρεις,κυριως λογο αγνοιας! Οσο για την αναφορα οτι εχω δει post σου και βλεπω οτι εισαι επιθετικος τι να πω ρε μπαγ...α. Δικα σου ειναι, πρεπει να σε κοφτει η συμπεριφορα σου στο insomnia. (εκτος και αν εχεις bonus εδωμεσα και λες οτι να 'ναι). Κλασσικη αντιμετωπηση των τρολλιων,τιποτα παραπανω!Ρωτα τους moderators,για τα bonus,γιατι δεν υπαρχει καποια επισημη ανακοινωση,τι εχει ο καθενα!!!Και οταν μαθεις,ενα Π.Μ. για να μου πεις να ξερω και εγω!
paparovic Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Και δοξα το θεο,το store εχει ολες τις εφαρμογες για να κανω την δουλεια μου και browser που υποστηριζει flash player,Silverlight,java κ.λ. τεχνολογιες Η νεκροφιλία είναι διαταραχή
ektor7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Η νεκροφιλία είναι διαταραχή Δε φταιω εγω που εχει καταντησει ζομπι και δε το αφηνουν να πεθανει! Δωσε κανενα site για live μπαλιτσα και live tv με html5 και σου υποσχομαι θα το κοψω το χουσουρι! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα