Physiciant Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Καλά δεν είναι μόνο το boot στο οποίο χρησιμεύει ο ssd, γενικά έχει μεγαλύτερη αποκρισιμότητα σαν σύστημα. Αν δε χωράει στο budget δε πειράζει, αγοράζει στο μέλλον
pnick Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Συχωρέστε με για την άγνοια μου παίδες αλλά δεν καταλαβαινω.Ειναι τόσο σημαντικό το μέγεθος της οθόνης?Επειδή κατά την προσωπική μου εμπειρία η οθόνη ενός υπολογιστή δεν χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα μεγάλη επειδή είσαι πολύ κοντά στην οθόνη. Δεν είναι απλά το μέγεθος, αλλά η ποιότητα της εικόνας, των χρωμάτων κ.λπ. Όταν αλλάξεις οθόνη θα καταλάβεις γιατί ήταν σημαντική η αλλαγή. Ως προς το κοντά/μακριά δεν θα αλλάξει κάτι. Ίσα-ίσα. Οι καινούργιες είναι πολύ πιό ξεκούραστες στα μάτια.
defacer Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Συμφωνώ απόλυτα. Παρ' ότι δεν είμαι gamer γνωρίζω από αρκετούς εδώ στο forum ότι το LoL έχει ελάχιστες απαιτήσεις από κάρτα γραφικών. Με την 750ti θα πετάει. Έτσι, χωράει άνετα και ssd και μάλιστα 250άρης. Ναι σαφώς, δεν εννοώ για το LoL. Αυτό και με integrated το πιθανότερο είναι ότι θα παίζει άψογα. Λέω για υποτιθέμενο σενάριο που κάποιος θέλει να στήσει gaming PC αλλά δεν έχει λεφτά. Ισως να εχεις δικιο.. διοτι ενα pc για lol και browsing επιβαλλεται να ανοιγει σε 1 λεπτο και οχι σε 2...!! αυτο μονο.. διοτι δεν μπορω να βρω αλλη εφαρμογη... αλλα αυτο το ανοιγμα ομως.. ε? που θα ανοιγει το lol περιπου 5 δευτερολεπτα πιο γρηγορα... αξιζει να χωσεις ... και 72,90 ευρο..! "τυχαια τιμη" Έχεις χρησιμοποιήσει SSD ή απλά τα λες για να τα λες; Please. Η διαφορά στη χρηστικότητα του υπολογιστή είναι τεράστια, όχι γιατί περιμένεις λιγότερο να ανοίξει το LoL αλλά γιατί όποτε αποφασίσει ο υπολογιστής να βάλει update, ή το antivirus να κάνει δουλειά, ή κάποια εφαρμογή να πάει στο swap, ή χίλια δύο άλλα πράγματα που συμβαίνουν καθημερινά, απλά δεν περιμένεις. Πώς λέμε "κάτσε λίγο γιατί δουλεύει ο σκληρός"; Αυτό απλά το ξεχνάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα