Iris_89 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα, Θέλω να περάσω custom rom στο κινητό του τίτλου, να το ρουτάρω, να το κάνω με λίγα λόγια περισσότερο λειτουργικό Έχω δει αρκετές rom στους xda αλλά δεν ξέρω ακόμα ποια είναι η πιο ελαφριά και αξιόπιστη. Έχει κάποιος να προτείνει κάποια? Και κάτι άλλο, επειδή το κινητό έχει... εκσφενδονιστεί σε πάτωμα και τοίχους, πλέον δεν αναγνωρίζει καμία sd card. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Iris_89 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, ξαναποστάρω μήπως κανείς έχει καμιά ιδέα για την περίπτωση μου.. Το μεγαλύτερο πρόβλημα του κινητού είναι πως έχει χαλάσει η θύρα υποδοχής sd και δεν διαβάζει καμιά κάρτα. Thanks
d_gkal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 χωρις sd card μη περιμενεις να κανεις τιποτα τι προβλημα αντιμετωπιζεις με το τωρινο λειτουργικο;
Iris_89 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Κολλάει απίστευτα.. Έστω αν δεν μπορώ να του βάλω άλλη ρομ, να του κάνω root για να βγάλω όλη την σαβούρα που το βαραίνει. Δηλαδή είναι σίγουρο πως χωρίς sd δεν κάνω τίποτα? Ούτε μέσω υπολογιστή με κάποιο πρόγραμμα?
d_gkal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 για αλλαγη ρομ σιγουρα (99% δηλαδη) τωρα για ρουτ κλπ δεν κανα βιντεακι στο youtube αν υπαρχει ή στους xda
Iris_89 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Θα του κάνω μόνο ρουτ τελικά. Ευχαριστώ πολύ παιδιά
d_gkal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 αλλα και παλι πιστευω θα χρειαστει sd card.
thomasG4 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Γίνεται και χωρίς SD να του κάνεις root. Στο CWM έχει επιλογή για να κάνεις install zip και μέσα απο την εσωτερική μνήμη. 2
Iris_89 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Γίνεται και χωρίς SD να του κάνεις root. Στο CWM έχει επιλογή για να κάνεις install zip και μέσα απο την εσωτερική μνήμη. Θα το κοιτάξω, ευχαριστώ πολύ!
thomasG4 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Επίσης όταν του κάνεις root εκτός απο την αφαίρεση της σαβούρας, εγκατέστησε το Greenify. Βάζει τις εφαρμογές σε αδρανοποίηση και έτσι δεν καταναλώνουν RAM. Μπορείς όμως να τις χρησιμοποιήσεις κανονικά όποτε θέλεις. Κάνει θαύματα σε κινητά με λίγη RAM. Δες αυτό το βιντεάκι για το πως θα το χρησιμοποιήσεις 1
Iris_89 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Επίσης όταν του κάνεις root εκτός απο την αφαίρεση της σαβούρας, εγκατέστησε το Greenify. Βάζει τις εφαρμογές σε αδρανοποίηση και έτσι δεν καταναλώνουν RAM. Μπορείς όμως να τις χρησιμοποιήσεις κανονικά όποτε θέλεις. Κάνει θαύματα σε κινητά με λίγη RAM. Δες αυτό το βιντεάκι για το πως θα το χρησιμοποιήσεις Ωραίος Ευχαριστώ!
Xvipes Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Και push από adb μπορείς να κάνεις την rom χωρίς καν να είναι αποθηκευμένη στο κινητό. Πάντως Iris ότι και αν κάνεις κράτα ένα nandroid back up γιατί μπορεί να χρειαστείς μετά το baseband radio και τα partitions.Αν τα σβήσεις πάει τα έχασες και πρέπει να φας το ίντερνετ μετά για να βρεις τα ίδια που είχες.
Iris_89 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά παιδιά κατέβασα το Root Uninstaller και ξήλωσα ότι εφαρμογές το έκαναν πάναργο, xvipes για το συγκεκριμένο κινητό δεν χρειάζομαι backup γιατί το θέλω μόνο για ένα ένα παιχνίδι, οχι να το χρησιμοποιώ κανονικά. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν
Xvipes Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά παιδιά κατέβασα το Root Uninstaller και ξήλωσα ότι εφαρμογές το έκαναν πάναργο, xvipes για το συγκεκριμένο κινητό δεν χρειάζομαι backup γιατί το θέλω μόνο για ένα ένα παιχνίδι, οχι να το χρησιμοποιώ κανονικά. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν Αν είναι για το 2048 τότε οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα