Προς το περιεχόμενο

ooov.net removal

Onelove

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, για να ξεκινήσω από την αρχή πήγα τον ssd μου για να τον φτιάξουν και έτσι πέρασα τα windows στον hdd.

Όταν τα χρησιμοποιούσα δεν έβαλα κάποιο antivirus γιατί έτσι και αλλιώς θα ξανά έκανα format για να ξαναπεράσω τα windows στον ssd όταν θα ήταν έτοιμος.

Μετά από λίγες μέρες όταν άνοιγα τον υπολογιστή ανοίγε μόνη της η σελίδα του τίτλου στον chrome αλλά και η ώρα-ημερομηνία είχαν κολλήσει.

Είπα οκ δεν πειράζει γιατί θα έκανα format και έτσι το ανεχόμουν μέχρι και σήμερα που εκτός από το ooov.net που μου άνοιγε τώρα ο chrome δεν με αφήνει να μπω καν στην αρχική του google, youtube αλλά και άλλες σελίδες σχετικά με προσωπικά δεδομένα.

Έκανα scan με το malwarebytes αλλά δεν βρήκε τίποτα.Μόνο το Spyhunter βρήκε 6 απειλές (από cookies με περίεργα ονόματα) αλλά ήθελε εγγραφή.Από κάποιες αναζητήσεις είδα οτι πιθανών να μου έχει αλλάξει dns server αλλά δεν ξέρω αν δεν έχει σχέση με την περίπτωση μου. :fear: 
Δεν ξέρω κάτι άλλο να κάνω οπότε αν ξέρει κάποιος ας με βοηθήσει. :cry:

Δημοσ.

Αν κτλβα καλά σου έχει αλλάξει η ημερομηνία και η ώρα στον υπολογιστή και δεν γίνονται certify τα certification :P

Φτιάξε την ώρα (αν θες βάλε να βρει την ώρα από το ίντερνετ να τελειώνεις) και πες μας αν έφτιαξε

Δημοσ.

Δεν βρήκε τίποτα διστυχώς:

# AdwCleaner v4.105 - Report created 01/12/2014 at 16:52:44
# Updated 08/12/2014 by Xplode
# Database : 2014-12-08.2 [Live]
# Operating System : Windows 7 Ultimate  (64 bits)
# Username : Giannis - GIANNIS-PC
# Running from : C:\Users\Giannis\Downloads\AdwCleaner.exe
# Option : Scan

***** [ Services ] *****

***** [ Files / Folders ] *****

***** [ Scheduled Tasks ] *****

***** [ Shortcuts ] *****

***** [ Registry ] *****

***** [ Browsers ] *****

-\\ Internet Explorer v8.0.7600.16385

AdwCleaner[R0].txt - [693 octets] - [01/12/2014 17:47:38]
AdwCleaner[R1].txt - [614 octets] - [01/12/2014 16:52:44]
AdwCleaner[s0].txt - [753 octets] - [01/12/2014 17:49:45]

########## EOF - C:\AdwCleaner\AdwCleaner[R1].txt - [732 octets] ##########

@Χvipes Η ημερομηνία και ώρα άλλαξαν απο την στιγμή που εμφανίστηκε το ooov.net, προσπάθησα να τα αλλάξω αλλά μετά απο λίγο ξανά πηγαίνει στις δικιές του ώρες.Συγκεκριμένα κολλάει 1/12/2014 και κάνει επαναλήψεις απο τις 4μμ-6μμ. :fear:

Απλά δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος ιός μετά το φορματ.
Υπάρχει περίπτωση να είχε αλλάξει κάτι στο σύστημα μου και τώρα να έχει μείνει απλά σαν ρύθμιση που προκαλεί το πρόβλημα?
Δημοσ.

Με το φορματ δεν νομίζω να έχει μείνει κάποιος ιος.Μήπως μου έκανε κάποια αλλαγή στο σύστημα μου και τώρα απλά έχουν μείνει οι λάθος ρυθμίσεις?

edit: Τελικά ήταν το πιο απλό που είπε ο Xvipes. Είμαι βλάκας   :unsure:  :unsure:  αλλά ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια δεν θα είχε πάει το μυαλό μου στο πιο απλό!!!

Δημοσ.

Άκυρη η διόρθωση.Αυτό που έκανα ήταν να παω στην καρτέλα Internet Time και να κάνω update τον server όπου παίρνει πληροφορίες και φτιάχνει για κάποιο χρονικό διαστήμα αλλά φαίνετε να χάνει δευτερόλεπτα και μετά απο κάποιες ώρες να θέλει πάλι update για να ξανά βρει την σωστή ώρα! Καμία ιδέα για αυτό τώρα?

Δημοσ.

Μήπως σου έχει τελειώσει η μπαταρία? Η ώρα χάνεται όσο είναι ανοιχτό το p.c ή πρέπει να το κλείσεις πρώτα?

Αν γίνεται όσο είναι ανοιχτό τότε λογικά είναι θέμα software και πρέπει να κάνεις πάλι ένα format για να δεις αν στο κάνεις ΧΩΡΙΣ να εγκαταστήσεις κανένα πρόγραμμα.

Δημοσ.

Το κάνει και ανοιχτό και κλειστό.Το παράξενο είναι ότι μου είχε άλλη ώρα αμέσως όταν άνοιξε στο desktop μετά το format και χθες.

Δημοσ.

Τότε πολύ πιθανό να έχεις κακή έκδοση windows.Δοκίμασε διαφορετική διανομή ή να βάλεις κανένα live cd linux να δεις αν εκεί στο κάνει.

Πρέπει με κάποιο τρόπο να κτλβεις αν το θέμα είναι software ή hardware.

Δημοσ.

Έβαλα έβγαλα τα win 7 και έβαλα win 8.1 αλλά η ώρα εξακολουθεί να χαλάει κάποιες φορές.Από hardware τι μπορει να φταίει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...