Toufas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2003 http://homepages.nildram.co.uk/~toufas/ Mark Norman - Overkill (intro mix) Envio - Touched By The Sun (original mix) John Askew - New dimension (original mix) The Moon Feat. Nu-Nrg - Supersonic Nu-Nrg - Butterfly (Original Mix) F. Massif - Understatement (original mix)
truman29491 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 to katevasa to mix sou.Kalo einai an kai den akoume tin idia mousiki!btw kalo itan
xaotic Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 an kai se kapoia allo thread eixes pei oti den yparxei experimental... kai opos katalavaineis diafono me opoioudipote eidous tampela stin mousiki, kai FYSIKA kai yparxei experimental, katevasa to mixaki sou kai to akousa... auto pou mou arese einai oti einai mesto kai den varaei xoris logo... einai arketa melodiko... auto pou leme really anti-emporiko.. kali douleia ontos... kai POLI KALI epilogi kommation... gia na to grapseis doulepseis me programma ki an nai poio??? auta, keep up the good work...
Toufas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 sto pc eixa to pcdj red apla gia na pekso 2 mp3 episis etrexe to goldwave gia na kanei tin eggrafi akrivos dipla eixa 2 decks (moufo decks diladi) kai enan 2kanalo mixer (daneika ola) mp3 itan to 1o kai to 3o giati den ta exo se vinilio.... vasika se misi ora peripou tha kano ena mix live to opio tha pextei sto http://www.lamerclub.com:8000 tha to grapso episis kai opios thelei tha to anevaso
Cristina Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 an kai se kapoia allo thread eixes pei oti den yparxei experimental... Ο Toufas είχε εξηγήσει πως δεν υπάρχει "Progressive" ως είδος από μόνο του. Η λέξη "progressive" θα μπορούσαμε να πουμε πως είναι χαρακτηριστικό (δεν μου έρχεται κατάλληλη λέξη) ενός είδους. Progressive Metal Progressive Jazz Progressive House Progressive Trance Από μόνο του δεν στέκει.
xaotic Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2003 opa opa, dld mpainei stin mesi o moderator kai egine panikos??? ok, whatever, allo ennoousa ego... to ti leei o kathenas gia na perigrapsei ti akouei einai diko tou thema kai den yparxei kaneis pou na thespizei nomous gia to ti einai to kathena.. mousiki einai, opos thes to les... ara xalara tha mporousa na xrisimopoiiso to progressiva gia na perigrapso kati to opoio den vrisko le3eis gia na to perigrapso.. to kalytero pou exei na kanei kapoios einai na to analysei perissotero, px na pei moiazoun me tous tade... tespa... loipon kale mou Toufa xalara oti grafeis kainourgio kane ena thread na to vlepoun osoi theloun me kana link gia ta kommatia pou grafeis... ante, tha se proothisoume kiolas re!...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.