Προς το περιεχόμενο

Smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ενδιαφερομαι να αγορασω αμεσα ενα smartphone.Εχω το sony xperia m αλλα λογω καθημερινης χρησης το εκαψα,εννοω οτι κολλαει υπερβολικα,αλλα εχει και μικρη οθονη.
Ψαχνω το ΚΑΛΥΤΕΡΟ κινητο που μπορειται να μου προτεινεται μεχρι 200ε
Θελω να εχει εμγαλη καμερα,αρκετο αποθηκευτικο χωρο μιας και ειμαι λατρης της μουσικης και αγαπαω τα application.και να ξερω οτι για 2 χρονια τουλαχιστον δεν θα κολησει και θα λειτουργει ρολοι.
Και (δεν ξερω αν υφισταται κατι τετοιο) να μπορει να δεχθει και νεες ενημερωσεις λογισμικου εστω για λιγο καιρο ακομα.

Δημοσ.

οχι οχι γενικα ψαχνω και απο εξωτερικο.Απλα δεν ειμαι σιγουρος για το site.Αν ειναι εμπιστο + οτι δεν εχωκαταλαβει καλα εαν δινουν ακουστικα μαζι ή πληρωνεις παραπανω γι αυτα

Δημοσ.

Αν και με android αμφιβάλλω αν μπορείς να πετύχεις κάτι τέτοιο σε αυτήν την τιμή (ακόμη και στο nexus 5 παρατηρώ μικροκολληματάκια) το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ψάξεις μόνο για 2GB RAM. Προσωπικά προτείνω μια βόλτα από WP

Δημοσ.

Έχω το redmi note 3G είναι απίστευτο τηλέφωνο ξεχνάς κολλήματα κρασαρισμστα κλπ.

Τώρα για το 4g δεν γνωρίζω αλλά από ότι διαβάζω είναι εξίσου καλό.

Να ξέρεις ότι τηλέφωνο πάρεις από Κίνα τρέχει άψογα καμία σχέση με τις ελληνικές σαβουρες τον 100-150€ που πουλάνε εδώ.

Από vickmall.com το πήρα εγώ και τώρα περιμένω το 4g για την γυναίκα μου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

http://www.techgear.gr/micromax-yureka-announced-95038/

http://www.amazon.in/b/ref=amb_link_185154967_2?ie=UTF8&node=5606984031&pf_rd_m=A1VBAL9TL5WCBF&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=0FFE73EQ9F2WH6WJ53ZC&pf_rd_t=101&pf_rd_p=570214267&pf_rd_i=1320006031

Μια γνωμη επισης πανω σε αυτο?Μου φαινεται αρκετα καλο με octacore αλλα δεν ξερω/με προβληματιζει το λειτουργικο συστημα.Δεν ειμαι γνωστης οποτε θα ηθελα τη γνωμη σας 

Δημοσ.

Έχω το redmi note 3G είναι απίστευτο τηλέφωνο ξεχνάς κολλήματα κρασαρισμστα κλπ.

Τώρα για το 4g δεν γνωρίζω αλλά από ότι διαβάζω είναι εξίσου καλό.

Να ξέρεις ότι τηλέφωνο πάρεις από Κίνα τρέχει άψογα καμία σχέση με τις ελληνικές σαβουρες τον 100-150€ που πουλάνε εδώ.

Από vickmall.com το πήρα εγώ και τώρα περιμένω το 4g για την γυναίκα μου.

Ακριβώς κι εγώ την ίδια γνώμη έχω, ως κάτοχος του ίδιου κινητού Redmi Note 3G.....

Αξίζει 100%

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...