johnny73 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Εχω εδω και 2 μερες που προσπαθω να κατεβασω οποιοδηποτε αρχειο σε μορφη avi ή mkv απο συγκεκριμενα sites που χρησιμοποιω εδω και καποιο διαστημα χωρις προβλημα με το mtorrent και δεν μπορω. (εχω win 8 και ghrome) οταν παταγα το κουμπι download τοτε ανοιγε κατω αριστερα ενα κουτακι που ειχε το εικονιδιο του mtorrent το παταγα και ξεκιναγε να κατεβαινει. τωρα αυτο το εικονιδιο ειναι λευκο και οταν το πατησω μου λεει να ψαξω στο windows store με ποιο προγραμμα να το κατεβασω, οταν βεβαια το πατησω κρασαρει γιατι δεν υπαρχει τετοια εφαρμογη στο store, εαν επιλεξω να το ανοιξω με καποιο προγραμμα απο το pc μου και βρω και επιλεξω το mtorrent παλι δεν κανει τιποτα. δοκιμασα τα εξης: 1) απεγκατασταση του mtorrent και αλλαγη με την ιδια εκδοση και με παλιοτερη αλλα τιποτα δεν αλλαξε. 2) επανεκκινηση του pc το οποιο οταν ανοιγε μου ελεγε αν θα επιλεξω το mtorrent για την εφαρμογη που θα κατεβαζω τα αρχεια το επελεξα αλλα δεν αλλαξε κατι. 3) δοκιμασα να μπω στα sites με αλλον brownser (πχ mozilla, opera) αλλα και παλι τιποτε δεν καταφερα. 4) δοκιμασα να κανω copy paste το url της σελιδας αλλα μου βγαζει το εξης μηνυμα: (το torrent δεν ειναι εγκυρο bencoding) και δεν το κατεβαζει. Δεν ξερω τι αλλο να κανω, θα με σωσει ενα format? πρωτη φορα συμβαινει αυτο και μαλιστα χωρις να εχει αλλαξει κατι απο εγκατασταση αλλου προγραμματος απο οσο ξερω, (εχουμε και παιδια στο σπιτι να πειραξαν κατι?)
JPep04 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Περιεργο το προβλημα σου. Δοκιμασε να κανεις απεγκαταστασ το μtorrent, τρεξε το ccleaner να σου καθαρισει αρχεια και registry, και μετα κανε ξανα εγκατασταση το μtorrent. Δες και εδω μηπως σε βοηθησει , εχει αρκετα tutorials Πηγή: Open with - Change Default Program in Windows 8
johnny73 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 σε ευχαριστω θα δοκιμασω και θα σου πω αν εγινε κατι.
johnny73 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 δεν αλλαξε κατι δυστυχως, εκανα απεγκατασταση το mtorrent, καθαρισμα registry και επανεγκατασταση προγραμματος αλλα τζιφος, θα δω λιγο στο site που μου εδωσες μηπως βρω κατι εκει. http://prntscr.com/5frbh4 αυτη η φωτο δειχνει οταν παω να ανοιξω ενα torrent file ενος avi αρχειου οτι εχει την προεπιλογη των win καμια δηλαδη, αλλα οταν πατησω να αλλαξει μου βγαζει το store και παλι τα ιδια ξανα. η μονη λυση που βρηκα και παραδοξως δουλευει ειναι να κατεβασω το file με τον brownser και μετα (αφου το εχει βαλει στις ληψεις)να το συρω μεσα στο ανοικτο παραθυρο του mtorrent. ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!!!!! δεν ειμαστε καλα τι να πω.
JPep04 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Ετσι παιζει ναι. Το προβλημα σου ειναι οτι δεν μπορει να ορισει το μtorrent ως default εφαρμογη ανοιγματος .torrent αρχειων. Γι' αυτο σου ειπα να δεις στη σελιδα εκεινη.
GBorb Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Tixati ftw. Προσωπικά με έχει βολέψει καλύτερα από μtorrrent.
johnny73 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 θα το δοκιμασω φιλε μου, ευχαριστω.
johnny73 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 τα ιδια και με αυτο κατι εχει πειραχτει/αλλαξει στα windows δεν εξηγηται αλλιως.
harislinuxos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Κάνε ένα drag 'n drop μέσα στο μtorrent και θα αρχίσει η λήψη
johnny73 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 ναι πλεον μονο με αυτον τον τροπο ξεκιναει απλα δεν ανοιγει αυτοματα οπως παλια.
harislinuxos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 πάτησε "αλλαγη" και πατησε "περισσοτερα προγραμματα" και μετα "αναζητηση¨" στην adress bar του win explorer γραψε %appdata% , πατησε utorrent και κανε διπλο κλικ στο utorrent.exe επειτα ενα οκ, και λυθηκε...
johnny73 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 ναι το δοκιμασα και αυτο αλλα.....τζιφος.
harislinuxos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 ναι το δοκιμασα και αυτο αλλα.....τζιφος. Αντί το utorrent, κατέβασε το πρόγραμμα bit torrent που ΄το έχει φτιάξει ο ίδιος κατασκευαστής τότε http://www.bittorrent.com/
johnny73 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Το ιδιο και εδω , κατεβαζω το προγραμμα γινεται η εγκατασταση ολα μια χαρα, οταν πατησω να κατεβει το αρχειο (τωρα δεν μου εμφανιζει κατω αριστερα εικονιδιο) παω στις ληψεις του chrome και αφου μπω στον φακελο που εχει την συντομευση στην συνεχεια την συρω μεσα στο προγραμμα (οποιο και να ειναι , bittorent, mtorrent) και τοτε ξεκιναει. τιποτα αφηστε το παιδια, σας ευχαριστω για τον χρονο σας δεν φαινεται να μπορω να αλλαξω κατι προς το παρον, ελπιζω μετα απο καποιο μελλοντικο φορματ να στρωσει.
mrpink Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 utorrent.txt Κατέβασε αυτό, άλλαξε την κατάληξη από .txt σε .reg και τρέξτο με διπλό κλικ για να προστεθεί στο μητρώο. Μόνο, άλλαξε τη διαδρομή του utorrent.exe στο τέλος γιατί εγώ το 'χω portable.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα