TheNoone Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Εργάζομαι σε μία εταιρία που έχει 3 παρόχους για internet OTE HOL CYTA. Χρειαζόμαστε όμως 14 κανάλια φωνής , τώρα υπάρχουν 3-4. Το τηλεφωνικό κέντρο είναι μέσω viva, voip. To σκεπτικό μου είναι να κρατήσουμε τους 2 παρόχους ote hol και να μοιράσουμε τα κανάλια φωνής ώστε αν πέσει η hol να βγουν οι χρήστες από ΟΤΕ έχοντας 8 κανάλια ή άμα πέσει ο οτέ να βγούν από hol έχοντας 6 κανάλια φωνής Η hol παρέχει 6 κανάλια φωνής σε μία γραμμή (ένα router) O ote όμως με isdn γραμμή βγάζει 2 κανάλια φωνής ανά γραμμή (router) οπότε εγώ θέλω 4 routers οτε για να πάρω 8 κανάλια φωνής. Τι προτείνεται σαν επαγγελματική και αξιόπιστη λύση (θέλω να έχω 2 παρόχους και 14 κανάλια φωνής)
Ledis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δηλαδή έχεις στον χώρο σου τις Τηλεφωνικές γραμμές και το τηλεφωνικό κέντρο στο Σύνεφο (Viva)?
TheNoone Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Το τηλεφωνικό κέντρο είναι στο σύννεφο. Σύντομα θα βάλουμε στην εταιρία avaya τηλεφωνικό κέντρο. Το θέμα μου είναι από γραμμές τι αξίζει να βάλω καθώς όσες λιγότερες wan θύρες έχω τόσο πιο οικονομικά θα μας βγει. Δηλαδή τα routers θα πέσουνε πάνω στο load balancer και αλλά κόστος έχει ο balancer με 3 wan port και άλλο με 5. Όποτε η hol με μία wan port ου δίνει 6 κανάλια φωνής. Μετά δεν ξέρω τι να επιλέξω..
leonidas_ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ θα κρατούσα τη Cyta και θα έπαιρνα άλλα 8 κανάλια voip από εκείνη (πακέτα Business), όπως ακριβώς θα σου δώσει κ η HOL και θα καταργούσα τελείως την ISDN. Εκτός κ αν το κόστος βγαίνει παραπάνω από τη λύση που σου προτείνει ο ΟΤΕ με την ISDN που δε νομίζω.
NikosKallithea Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Οι ρουτερ που κολλάνε τουλάχιστον για τον οτε?
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Εργάζομαι σε μία εταιρία που έχει 3 παρόχους για internet OTE HOL CYTA. Χρειαζόμαστε όμως 14 κανάλια φωνής , τώρα υπάρχουν 3-4. Το τηλεφωνικό κέντρο είναι μέσω viva, voip. To σκεπτικό μου είναι να κρατήσουμε τους 2 παρόχους ote hol και να μοιράσουμε τα κανάλια φωνής ώστε αν πέσει η hol να βγουν οι χρήστες από ΟΤΕ έχοντας 8 κανάλια ή άμα πέσει ο οτέ να βγούν από hol έχοντας 6 κανάλια φωνής Η hol παρέχει 6 κανάλια φωνής σε μία γραμμή (ένα router) O ote όμως με isdn γραμμή βγάζει 2 κανάλια φωνής ανά γραμμή (router) οπότε εγώ θέλω 4 routers οτε για να πάρω 8 κανάλια φωνής. Τι προτείνεται σαν επαγγελματική και αξιόπιστη λύση (θέλω να έχω 2 παρόχους και 14 κανάλια φωνής) εγω μονο ενα θα πω για να σε γλυτωσω.αν η Hol σου δινει τα voip καναλια με one access εξοπλισμο τοτε οκ.βεβαια να ξερεις οτι αμα πεσει το ιντερνετ χανεις ολα τακαναλια αλλα οκ μπορεις να εχεις μια δευτερη γραμμη σαν backup. αν ομως σου πουν οτι τα δινουν με gennet εξοπλισμο που να χτυπανε τα οπισθια τους στο πατωμα και να σου λενε οτι δεν θα εχεις προβλημα μην τους πιστεψεις.μακρυα οσο δεν παει απο gennet εκτος αν θες να εχεις 30.000 προβληματα καθε δεκα μερες.και γενικα επειδη και vodafone αλλα και αλλοι παροχοι δινουν gennet για voip μακρυα.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα