Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέφτομαι τώρα για τις διακοπές να πάρω κάνα κινητό έτσι σε νορμάλ τιμές και στο S5 μινι μου άρεσε για αρκετούς λόγους (συμπαθητική κάμερα, αδιαβροχο, όχι τεράστια οθόνη, η μπαταρία αλλάζει).

Στο σκρουτζ το βρήκα 270 περίπου, το θέμα μου είναι τα αξίζει τα λεφτά του ή υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά?

Δεν ασχολούμαι πολύ με games και το παλιό μου κινητό είναι Neo V οπότε ότι και να προτείνετε καλό θα ναι :P

Επεξ/σία από nikomania--
Δημοσ.

Το έχει ένας φίλος, πάνω κάτω κάνει ότι ο μεγάλος του αδερφός, δεν είδα λαγκ καθόλου, έχει τα δακτυλικά αποτυπώματα και τον σένσορα για τους καρδιακούς παλμούς. Νέο τηλ θα πάρει αρκετά updates. Το LG G2 εξαιρετικό τηλ αλλά δεν παίρνει κάρτα μνήμης και το Lollipop πιθανόν να ναι το τελευταίο που θα πάρει. Έχει επίσης πολύ καλή μπαταρία.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία και μία ακόμα ερώτηση, με 50 ευρώ παραπάνω βρήκα το LG G3, πήγα το ειδα το κινητό στο πλαίσιο από κοντά, φοβερό!

Παρόλα αυτά κάτι άκουσα για overheat, lag κτλ και με φόβισε λίγο...

Δημοσ.

Xperia z2 και σχεδόν όλες τις κινέζικες ναυαρχίδες.Πάντως αν δεν θες να δώσεις τόσα πολλά λεφτά ή να περιμένεις από Κίνα,σαν κάτοχος g2 στο προτείνω ανεπιφύλακτα.Εξαιρετικό και το g3,αν και η ταχύτητα και η μπαταρία του δεν διεκδικούν και δάφνες..

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία και μία ακόμα ερώτηση, με 50 ευρώ παραπάνω βρήκα το LG G3, πήγα το ειδα το κινητό στο πλαίσιο από κοντά, φοβερό!

Παρόλα αυτά κάτι άκουσα για overheat, lag κτλ και με φόβισε λίγο...

Κάτοχος G3 εδώ και μια βδομάδα...έρωτας,οθονάρα, ίσως η καλύτερη κάμερα που κυκλοφορεί ειδικά σε χαμηλό φωτισμό εύχρηστο UI με πολλές custom rom να κυκλοφορούν το λαγκ είναι υπερβολές ελάχιστες φορές το ένιωσα το overheating επίσης. Δεν είναι πως τηγανίζεις αυγά πάνω του, απλά μια αίσθηση πιο ζεστού. Φίλος κάτοχος του G2 μετά που το είδε σε μένα τρώγεται για την μετάβαση του σε αυτό.

Η μπαταρία οκ είναι θέμα αλλά πρακτικά καλύτερη έχει μόνο το Ζ3

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...