Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρα χωραει η R9 280,ο i5 δυστηχως ειναι που δεν χωραει γιατι κοβει πολυ απο την καρτα γραφικων.Βαλε ενα 8320 στην θεση του να δουμε αν χωραει η R9 280 :P

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω ειχα ΑΚΡΙΒωΣ το ιδιο δηλλειμα πριν 1 μηνα . το ειχα ποσταρει κ εδω νομιζω . τελικα πηρα τον FX 6300, ακοαμ δεν το εχω τρεξει το συστημα γιατι περιμενω καρτα γραφικων . θα παρω τελος του μηνα την ρ9 270 μαλλον . Εγω προσωπικα πηρα FX γτ ο 860κ δεν υποστιριζετε ακομα απο ολες της μητρικες χωρις να κανεις αναβαθμηση ΒΙΟΣ. για να κανω αναβαθμηση ΒΙΟΣ ομως πρεπει να βαλω πρωτα αλλον επεξεργαστη , που δν εχω , να κανω αναβαθμηση το ΒΙΟΣ , να βγαλω τον επεξεργαστη και να βαλω πισω τον 860κ . Αν μπορουσα να το κανω αυτο θα πηγαιν για 860κ . αλλα τελικα πηγα FX 6300

Επειδη βγαινει εκτως Budget τοτε καλυτερα σε fx 6300+ψυκτρα+R9 280.

ποια ψυχτρα πρωτεινετε για FX ? 

Δημοσ.

Εγω ειχα ΑΚΡΙΒωΣ το ιδιο δηλλειμα πριν 1 μηνα . το ειχα ποσταρει κ εδω νομιζω . τελικα πηρα τον FX 6300, ακοαμ δεν το εχω τρεξει το συστημα γιατι περιμενω καρτα γραφικων . θα παρω τελος του μηνα την ρ9 270 μαλλον . Εγω προσωπικα πηρα FX γτ ο 860κ δεν υποστιριζετε ακομα απο ολες της μητρικες χωρις να κανεις αναβαθμηση ΒΙΟΣ. για να κανω αναβαθμηση ΒΙΟΣ ομως πρεπει να βαλω πρωτα αλλον επεξεργαστη , που δν εχω , να κανω αναβαθμηση το ΒΙΟΣ , να βγαλω τον επεξεργαστη και να βαλω πισω τον 860κ . Αν μπορουσα να το κανω αυτο θα πηγαιν για 860κ . αλλα τελικα πηγα FX 6300

ποια ψυχτρα πρωτεινετε για FX ? 

σε raijintek themis κιτα

Δημοσ.

Ο 860Κ ειναι σχετικα καινουργιος. Λογικα θα αργησει η επομενη "φουρνια".

πριν 3 μηνες βγηκε νμζ

Ποιο ειναι το κουτι σου;

sharkoon vs3-s

Δημοσ.

Το κουτί σου υποστηρίζει ψύκτρες μέχρι αυτό το ύψος

Max. height CPU cooler   15.5 cm

Οπότε η themis με ύψος 15,8 δεν χωράει.

Αυτή που είναι 15,2cm χωράει http://www.e-shop.gr/coolermaster-rr-t4-18pk-r1-hyper-t4-cooler-p-PER.806877

καταλαβα. ευχαριστω . Χρειαζομαι ομως ψυχτρα εφοσον δεν θα κανω overclocking? η στοκ ψυχτρα δεν κανει ? Η αληθεια ειναι μου φανηκε πολυ μικρη οταν την ειδα την στοκ .

Δημοσ.

Είναι για πέταμα η στοκ της AMD και να μην κάνεις overclock χρειάζεσαι μια aftermarket.

θα παρω μια σε κανα δυμηνο . Προς το παρον ειμαι ταπι και ψυχρεμος ! :D 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...