Vkt678 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα.Έχω ένα laptop το οποίο μετά από αρκετό καιρό παρουσίαζε αρκετά προβλήματα.Τελικά έφτασε στο σημείο να ανοίγει και να κλείνει μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα μόνο του.Οπότε το πήγα για επισκευή και διάγνωση.Αυτό που διαπιστώθηκε και αναγράφεται στην αναφορά είναι: βραχυκυκλωμένο/καμένο ηλεκτρικό κύκλωμα,σχόλια τεχνικού: Πρόβλημα main board,μη αποδοχή επισκευής.Αν κατάλαβα καλά έχει καεί η motherboard,έτσι?Η ζημιά αυτή είναι ανεπανόρθωτη και αν όχι υπάρχει τρόπος επισκευής?
nikos903 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Ποιο είναι το λάπτοπ; Απο κάτω στο αυτοκόλλητο λέει το μοντέλο. Έδειχνε εικόνα πριν κλείσει;
Vkt678 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Το laptop είναι acer aspire 8530G.Άνοιγε μέχρι την εικόνα που φορτώνουν τα windows(έχω windows 7) και μετά έκλεινε.
nikos903 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Πάτα F2 ή Del για να μπεις στο bios, εκεί περίμενε μέχρι να κλείσει και πες πόση ώρα κράτησε. Ο αέρας που βγάζει απο τον ανεμιστήρα είναι ζεστός; Μπορείς να κατεβάσεις κάποιο live λειτουργικό (ubuntu πχ) και να δεις αμα τρέχει απο το cd κανονικά; Edit: Δοκίμασε με Safe mode άμα μπαίνει (F8 και στο μενού πάτα ασφαλή λειτουργία).
Vkt678 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Το θέμα είναι ότι τώρα δεν ανοίγει καθόλου. :| Και νομίζω πως όλο αυτό έχει συμβεί γιατί το ακουμπούσα πάνω μου και μετά απο αρκετό καιρό πήρα ανεμιστήρα με βάση..
nikos903 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δηλαδή πατάς το κουμπί και δεν κάνει τίποτα; Νεκρό τελείως; Ούτε λαμπάκια δεν ανάβουν; Ο φορτιστής έχει ένα λεντ απάνω, αυτό ανάβει όταν συνδέσεις το λάπτοπ;
Vkt678 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Το φωτάκι του φορτιστή είναι αναμένο κανονικά,το κουμπί του laptop είναι και αυτό αναμένο,μόλις το πατάω η οθόνη δεν δείχνει τίποτα και μετά από 6 δευτερόλεπτα κλείνει..
SPANK Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Αφού η διάγνωση λεει βραχυκήκλωμα τοτε ετσι θα είναι και οπως το περιγράφεις για τέτοιο πράγμα φαίνεται , δυστηχώς όμως σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως πρέπει να αλλάξεις ολη την motherboard και δεν συμφέρει
nikos903 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 3200 για δεύτερη ε; Εκεί θα έχει το θέμα... Heatgun έχεις; Μπορεί να φτιάξει για την ώρα με το ζέσταμα. Εναλλακτικά αμα θες ένας απο Ελλάδα δίνει μια με χαλασμένο το ένα σλοτ της μνήμης. Ακριβά την δίνει αλλά δεν βλέπω κάτι άλλο...
Vkt678 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δεν έχω heatgun..Βρήκα με 20ευρώ,αξίζει να δοκιμάζω?'Οσον αφορά τη motherboard νομίζω πως είναι πολλά για ελατωματική..
nikos903 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Το αν αξίζει εξαρτάται απο σένα... Γιατί μπορεί να δουλέψει μια μέρα, μπορεί δυο μπορεί και 3 μήνες... Το μόνο που θα σου μείνει στο τέλος είναι το heatgun. Αν έχεις ώρα και θες να ασχοληθείς.... Το καλύτερο είναι να βρεις κανένα δανικό heatgun αμα μπορείς βέβαια. Όχι τίποτα άλλο αλλά αν δεν είναι εκεί το πρόβλημα μην δίνεις 20ρικα... Η μητρική ναι, τσιμπημένη είναι για προβληματικιά... Αλλά μιας και δεν την έχει άλλος την ανέβασε και αυτός... Απο έξω απο την ΕΕ έχει και τελωνείο άρα λιγοστεύουν οι επιλογές αν θες να την αλλάξεις...
Vkt678 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Αν είναι για αλλαγή το κόστος θα είναι μεγάλο,ίσως πάρω καινούριο laptop..Θα ψάξω να δω αν μπορώ να καταφέρω κάτι με το headgun..ευχαριστώ για τις συμβουλές
nikos903 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Η αλλαγή ναι, πάει πάνω απο 100ρικο για το λάπτοπ σου δυστυχώς... Τώρα που έρχονται προσφορές αμα είναι σούταρε το στις αγγελίες και πήγαινε πάρε κανένα με κανένα 250ρι... Αν επιχειρήσεις να το ζεστάνεις πάντως το τσιπάκι που θέλει το ζέσταμα είναι αυτό που γράφει AMD και είναι δίπλα στον επεξεργαστή, ένα μικρό σχετικά. Του βάζεις αλουμινόχαρτο γύρω γύρω και το ζεσταίνεις στους 230-240 βαθμούς για 15 δεύτερα (πλησιάζεις το heatgun σιγά σιγά μέχρι να φτάσεις στους 15 πόντους και εκεί το αφήνεις 15 δεύτερα). Αν δουλέψει δούλεψε, αν οχι... Μια ακόμα λύση είναι το reballing αλλά είναι τσιμπημένες οι τιμές... Άμα βρεις να στο φτιάξει κανένας έτσι (πριν το ζεστάνεις) κρατάει περισσότερο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα