redalkis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα φίλοι μου!! Ένας φίλος μου έχει ένα παλιό PC στην δουλειά του, που μετά από κάτι κεραυνούς, δεν ανοίγει καθόλου η οθόνη αλλά ο υπολογιστής δουλεύει κανονικά, γυρίζουν ανεμηστίρια, δουλεύει σκληρός, CD, όλα φαίνονται καλα... Έχω κάνει τα εξής: Μέτρησα το τροφοδοτικό να δω αν έχει κανονικά τις τάσεις που πρέπει Δοκίμασα την οθόνη του σε άλλο PC Έβγαλα την μπαταρία για κάποια λεπτά Δοκίμασα δυο κάρτες γραφικών AGP (θέλω να πιστεύω πως δεν είναι και οι δύο καμένες)
quantium Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 τσεκαρε της μνημες αν πατανε σωστα και αν δουλευουν σωστα με μια αλλη ας πουμε...
redalkis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Τσέκαρα και μνήμες αλλά τίποτα!!!! Μετά από αυτό όμως δεν ακούγεται να δουλεύει ο σκληρός!!!
driftingcris Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 το τροφοδοτικο σιγουρα ειναι οκ? το επομενο για ελενχο ειναι η μητρικη βασικα οταν λες αναβει, εννοεις οτι απλα γυριζουν τα φαν? ηχους απο τα windows πχ ακους?
redalkis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 δεν έχω την δυνατότητα να βάλω ηχεία..... με ποιο άλλο τρόπο μπορώ να το ελέγξω??
redalkis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Επίσης υπάρχει κάποιος οδηγός ελέγχου της μητρικής??? Τα φαν γυρίζουν κανονικά, ήχους όπως είπα δεν μπορώ να ακούσω και ο σκληρός πλέον δεν δουλέυει
driftingcris Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 οχι. ο μονος τροπος ειναι να βαλεις μια αλλη για τεστ
quantium Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 δεν έχω την δυνατότητα να βάλω ηχεία..... με ποιο άλλο τρόπο μπορώ να το ελέγξω?? το τροφοδοτικο σιγουρα ειναι οκ? το επομενο για ελενχο ειναι η μητρικη βασικα οταν λες αναβει, εννοεις οτι απλα γυριζουν τα φαν? ηχους απο τα windows πχ ακους? για παραδειγμα σε αυτο που σου λεει μπορεις να αφαιρεσεις απο τη μητρικη δισκο,dvd... και να συνδεσεις μονο τροφοδοτικο επεξεργαστη + ψυκτρα και να αφαιρεσεις μνημες ολες να δεις αν θα σου ακουστει κωδικος ηχητικος σφαλματος...!!αυτο μαλον εννοει ο driftingcris η οθονη σε αυτη τη δοκιμη δεν θα ανοιξει και ειναι λογικο χωρις μνημες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα