Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με κανενα κατα την γνωμη μου, δεν ισχυει αυτο που γραφουν για το εβδομαδιαιο σκαναρισμα, εφοσον τα χεις κ τα 2 ανοικτα, κανουν "real-time monitoring", και να παει να μπει οτιδηποτε στο συστημα σου θα το τσιμπησουν εκεινη την ωρα, οποτε γιατι να κανω εβδομαδιαιο σκαν;

Γιατί όλο και κάτι μπορεί να έχει ξεφύγει, οπότε καλού-κακού κάνε ένα σκαναρισματάκι. Σαν ένα πρόσθετο μέτρο ασφαλείας.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Από τη στιγμή που κανείς δεν ανέφερε τίποτα για τον κινέζο (360 Total Security) λέω να δοκιμάσω το BitDefender, να δω πως είναι σε σχέση με το avast.

Δημοσ.

εγω για πολλα πολλα χρονια δεν κανω κανενα σκαν, αλλα ενταξει, δεν ειμαι ο κανονας βεβαια, γιατι ειναι αυτο που ελεγε ενας φιλος παλιοτερα εδω: "εγω κ χωρις antivirus/malware killer" κλπ, πολυ δυσκολα θα κολλησω ιο, ενας πιο "ασχετος" χρηστης και 15 antivirus να του βαλεις, αργα ή γρηγορα θα τον φαει",

εξακολουθω παντως να πιστευω πως σε καλυπτει κατα 95% τουλ το real time, γιατι αυτο ακριβως κανει, "βαραινει" το συστημα μου επειδη κανει monitor καθε αρχειο που κατεβαινει/αλλαζει/αντιγραφεται στον δισκο σου κλπ κλπ, δεν υπαρχει περιπτωση για μενα να περασει κατι στον δισκο χωρις να περασει απ τον ελεγχο του antivirus, ειναι το face control, ο πορτιερης, πως το λενε; αν δεν σ αφησει ο πορτιερης να μπεις, δεν μπαινεις ;) εκτος αν δεν εισαι μεσα στα virus definitions του πορτιερη, αλλα σ αυτη την περιπτωση ποιος σου εξασφαλιζει οτι θα εισαι στο "manual scan"; η μονη περιπτωση ειναι να τρυπωσει κατι με το που θα βγει στην αγορα κ να μην εχει προλαβει να μπει στα virus definitions, αλλα κ για αυτη την περιπτωση ακομα υπαρχουν τα windows updates για να προστατευσεις το συστημα σου

Δημοσ.

με κανενα κατα την γνωμη μου, δεν ισχυει αυτο που γραφουν για το εβδομαδιαιο σκαναρισμα, εφοσον τα χεις κ τα 2 ανοικτα, κανουν "real-time monitoring", και να παει να μπει οτιδηποτε στο συστημα σου θα το τσιμπησουν εκεινη την ωρα, οποτε γιατι να κανω εβδομαδιαιο σκαν;

Γιατι φιλε μου καπιοι ιοι ειναι detected runtime (π.χ οταν κατεβενουν η γινονται executed) και καπιοι ιοι ειναι detected scan time( δηλαδη οταν το συστημα σκαναρετε).Αναλογα το encryption του ιου

Δημοσ.

οτι κ να ειναι detected ρε συ οταν παει να κανει την μλκια του θα το πιασει το av

Καλα ναι πια ειναι τοσο δυσκολο να πιασεις καπιον ιο στο pc σε σχεση με τα ενδοξα χρονια των XP.Οποτε βαλτε ρε παιδια ενα free antivirus και ελαχιστη προσοχη και θα ειστε κομπλε.Τσαμπα λευτα ειναι τα antivirus για μενα

• Like 1
Δημοσ.

Καλά κι εγώ όποτε θυμηθώ κάνω σκαν αλλά και τότε πάντα βρίσκει κάποια αρχεία που θεωρεί επικύνδινα. Σίγουρα δεν τα εμποδίζει όλα η προστασία του προγράμματος.

Δημοσ.

Αυτό είναι σαν να λες αφού φοράω προφυλακτικό δεν υπάρχει πιθανότητα να μείνει η κοπέλα μου έγκυος :P Πιστεύω καταλαβαίνεις πόσο λάθος λογική είναι. Όχι ότι άμα κάνεις scan θα είσαι καλυμμένος 100% αλλά σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό απο το να μην κάνεις ποτέ και να βασίζεσαι μόνο στη real time προστασία.

Δημοσ.

καλα θα το βαλω ενα βραδυ να κανει και τα 2 (και avg & malwarebytes), δεν εχω κανει ποτε υπενυθιζω κ το λαπτοπ το χω 1,5 χρονο, συνεπως αν δεν βρει τπτ δεν ξανακανω προφανως

Δημοσ.

καλα θα το βαλω ενα βραδυ να κανει και τα 2 (και avg & malwarebytes), δεν εχω κανει ποτε υπενυθιζω κ το λαπτοπ το χω 1,5 χρονο, συνεπως αν δεν βρει τπτ δεν ξανακανω προφανως

Οταν λες θα βάλεις να κάνει και τα 2, ελπίζω να μην εννοείς ταυτόχρονα, ε;

Δημοσ.

χαχαχαχα, ναι αυτο σκεφτηκα να σου πω, λες να γονατισει; :P :D

να ξεμπερδευω μωρε μια ωρα αρχιτερα :P δεν θα κανω τπτ αλλο παραλληλα ομως

Δημοσ.

χαχαχαχα, ναι αυτο σκεφτηκα να σου πω, λες να γονατισει; :P :D

να ξεμπερδευω μωρε μια ωρα αρχιτερα :P δεν θα κανω τπτ αλλο παραλληλα ομως

Οταν βάζεις δυο προγράμματα να κάνουν scan δεν λειτουργούν σωστά. Εμποδίζει το ένα το άλλο να εντοπίσει τις απειλές. Κάνε μόνο με το Malwarebytes. Σπάνια χρειάζεται να κάνεις scan με το Antivirus. Πιο πολύ όπως είπες και εσύ είναι για τη reatime προστασία του.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...