Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνομαι να βάλω νέο antivirus στο πισι. Έχω win8 και προηγουμένως είχα το ESET το οποίο έληξε. Απο τα δωρεαν είχα δουλέψει παλιότερα το Avira και πιο προσφατα το AVAST. Θα έβαζα το AVAST γιατι μου αρεσε οσο το ειχα, αλλα ειδα επισης διαφορα καλα και για το BitDefender και για το 360 Total Security. Δεν τα γνωριζω ομως και θα 'θελα να ακουσω γνωμες.

ΥΓ. Παρακαλω μην αναφερετε AVG. Εχω τις χειροτερες εμπειριες. Ευχαριστω.

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/498426-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF-antivirus-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B5/

http://www.insomnia.gr/topic/548076-%CF%84%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF/

και 

http://www.av-comparatives.org/

http://www.av-test.org/en/

Τρεις δικές μου (τυχαία σειρά) προτάσεις με βάση τα δικά μου γουστα:

• Norton antivirus
  • bitdefender
  • kaspersky
  • eset nod32

Αυτό που πρέπει να αποφύγεις πάση θυσία είναι το ενσωματωμένο των windows. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω για τις απαντησεις. Τις σελιδες με τα comparatives/tests τις ξερω.

Εχω δει επισης και το 1ο τοπικ που ποσταρε ο arc. Δεν ειχα δει γνωμη για το 360 καπου, γι'αυτο ανοιξα θεμα.

Αυτη τη στιγμη το ενσωματωμενο εχω. Αν προσεχεις, δε μου φαινεται κακο.

Ξεχασα να αναφερω οτι θα ηθελα μια no cost λυση.Το BitDefender το εβαλα ανέφερα γιατι βγαζει συχνα giveaways.

Ωρες - ωρες απορω ποιοι το πληρωνουν.

Επεξ/σία από JPep04
Δημοσ.

Panda Cloud Free και δεν ξαναπληρωνεις ποτε.Default deny πολιτικη για files που δεν αναγνωριζει το cloud (αν κανεις ενα file execute και δεν ειναι whitelisted απο το cloud το μπλοκαρει ως suspicious) και π-α-ν-α-λ-α-φ-ρ-ο. Το μονο μειον του το phising protection δεν ειναι εξισου καλο.Δοκιμασε το και δεν θα χασεις.

Δημοσ.

Aν θες δωρεάν τότε δοκίμασε τα (τυχαία σειρά):

• BitDefender Free
  • AVG Free
  • Avast Free
  • Avira Free

Αν θες επι πληρωμή, τότε κατά την δική μου γνώμη, πολύ καλό είναι το ESET που ειχες καθως ειναι πολυ ελαφρυ.

Δημοσ.

Εδώ και καμιά 10αρια χρόνια έχω ESET. Σταθερό pc και στο Android κινητό επίσης. Απλά την συγχαίρω αυτήν την εταιρεία. Με λίγη προσοχή κι ολας, μην το ματιαξω, δεν έχω κολλήσει ιό για πολλά, πολλά χρόνια. Φυσικά το εβδομαδιαίο σκανάρισμα γίνεται κάθε φορά.

Δημοσ.

Εδώ και καμιά 10αρια χρόνια έχω ESET. Σταθερό pc και στο Android κινητό επίσης. Απλά την συγχαίρω αυτήν την εταιρεία. Με λίγη προσοχή κι ολας, μην το ματιαξω, δεν έχω κολλήσει ιό για πολλά, πολλά χρόνια. Φυσικά το εβδομαδιαίο σκανάρισμα γίνεται κάθε φορά.

To ζουμί όλο είναι στη τελευταία σου πρόταση. Ότι Antivirus και να έχει κάποιος άμα δεν κάνει scan σε συχνή βάση τότε οι πιθανότητες να κολλήσει malware είναι πολύ πιο μεγάλες.

Δημοσ.

Φυσικά.

Panda Cloud Free και δεν ξαναπληρωνεις ποτε.Default deny πολιτικη για files που δεν αναγνωριζει το cloud (αν κανεις ενα file execute και δεν ειναι whitelisted απο το cloud το μπλοκαρει ως suspicious) και π-α-ν-α-λ-α-φ-ρ-ο. Το μονο μειον του το phising protection δεν ειναι εξισου καλο.Δοκιμασε το και δεν θα χασεις.

Όντως μαζί με το BitDefender Free μου φαίνονται οι καλύτερες  free λύσεις.

Με πληρωμή , Kaspersky Pure 3.0

Δημοσ.

Ψιλοάσχετο ίσως αλλά έχω τα AVG 2015 και Malwarebytes AM. Με ποιο απ' τα δύο να κάνω τα συνηθισμένα σκανναρίσματα; Και με τα 2;

με κανενα κατα την γνωμη μου, δεν ισχυει αυτο που γραφουν για το εβδομαδιαιο σκαναρισμα, εφοσον τα χεις κ τα 2 ανοικτα, κανουν "real-time monitoring", και να παει να μπει οτιδηποτε στο συστημα σου θα το τσιμπησουν εκεινη την ωρα, οποτε γιατι να κανω εβδομαδιαιο σκαν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...