Dinosfan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα εχοντας τελειωσει το πρωτο μου Project ειμαι προ των πυλων να κατασκευασω ενα Desk Pc...τα οικονομικα βεβαια τα σκεφτομαστε προτιμω να μην το κατασκευω εξ'ολοκληρου πλεξιγκλας σκεφτηκα για μεταλικη κατασκευη βαμενη και ντυμενη με καποιο αυτοκολητο ισως carbon..αλλη λυση ξυλο αλλα σκεφτομαι τις θερμοκρασιες και το βαρος..Στα πλανα μ ειναι οχι τιποτα εντυπωσιακο 2 ψυγεια 2 κυλινδρικα reservoir και μερικες θεσεις για 2 3 ανεμηστηρες ...Εγω εκατσα σχεδιασα προχειρα στην ζωγραφικη αυτο το προτυπο : σκεφτηκα το σημειο που θα βρισκεται το τροφοδοτικο και η αντλια να καλυφθουν ουσιαστικα να μην φαινονται....Πως σας φαινεται σαν ιδεα καμια αλλη λυση για τον σχεδιασμο οτιδηποτε ειναι δεκτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasbass Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Τα βελακια τι δειχνουν? διευθυνση αερα? ενδιαφερων φαινετε... αληθεια σε ξυλο τι προτεινεται για κατασκευη κουτιου υπολογιστη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmour79 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 αν και το κόστος είναι απαγορευτικό, για να πάρεις μια ιδέα στο προτείνω Site: Red Harbinger Cross Desk . υπάρχουν πολλές κατασκευές για desk pc, δες και Site: εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasbass Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 καλη ιδεα, κατι τετοιο σκεφτομαι να κανω!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Τα βελακια τι δειχνουν? διευθυνση αερα? ενδιαφερων φαινετε... αληθεια σε ξυλο τι προτεινεται για κατασκευη κουτιου υπολογιστη? οχι φιλε η ροη για την υδροψυξη που θα βαλω...... http://modawood.gr/products.php?id_category=65&id_subcategory=218 βρηκα εδω που πουλανε με το μετρο 12 ευρω θα παρω 3 μετρα και θα κοψω στα μεγεθοι που θελω σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmour79 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 δεν νομίζω ότι οι πάγκοι που λες κάνουν για το project σου. Με πάχος 3cm δεν είναι καθόλου ευκολοδούλευτο. Καλύτερα, πρώτα να καταλήξεις στη τελική μορφή της κατασκευής σου, να υπολογίσεις τα κομμάτια που θες (διαστάσεις) και να πας σε ένα μαγαζί να στα κόψει (το leroy merlin π.χ., έχει πολύ ξυλεία και στα κόβει και στις διαστάσεις σου, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 δηλαδη αυτα παει με μετρο η με διαστασεις δηλαδη αν πουμε πχ 1 μετρο πλατος και 50 εκατοστα υψος παει πολυ το μαλλι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα