Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Θέλω να αγοράσω έναν SSD το λιγότερο 512gb που θα εργάζεται αρκετά σκληρά μπορώ να πω, για περίπου 10 ώρες ημερησίως , αλλά να μην χρειαστεί να πουλήσω κανένα οικόπεδο για να τον αποκτήσω. Δεν με ενδιαφέρει ή εγγύηση πάνω από 3 χρόνια γιατί τα δεδομένα είναι αρκετά σοβαρά ώστε να μου επιτρέπεται να κρατάω έναν δίσκο πάνω από 3 χρόνια και ας παίρνω διπλά αντίγραφα ασφαλείας καθημερινά.

Άλλωστε μετά από 3 χρόνια θα έχουν ξεπεραστεί οι σημερινοί SSD με κάποιους δίσκους αρκετά μεγαλύτερους και νέας τεχνολογίας.

Θα ήθελα την γνώμη σας

Ευχαριστώ

Δημοσ.

πρεπει να δωσεις ενα ευρος χρηματικο αλλα και να μας πεις αν σε ενδιαφερει αγορα απο συγκεκριμενα καταστηματα, απο ελλαδα εξωτερικο κλπ.

τελος θα μπει σε συγχρονο συστημα που θα εκμεταλλευεται το sata 3 ;

• Like 1
Δημοσ.

Επισης 10 ωρες ημερισιως, δεν εργαζεται αρκετα σκληρα.....

Αμα ειναι 24ωρες ημερισιως σβησε-γραψε, τοτε ναι, εργαζεται σκληρα... :-)

Θεωρητικα οι ssd εχουν 1.000.000 ωρες λειτουργιας πριν βγαλουν καποιο σφαλμα.

• Like 1
Δημοσ.

Κατ΄αρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις σας.

Μέχρι 300-350 ευρώ μπορώ να τα δώσω , όσο για τις 10 ώρες εννοώ πως δεν φορτώνει κάποια προγράμματα και μετά ο υπολογιστής

δουλεύει για 10 ώρες. Ο σκληρός γράφει και σβήνει συνέχεια για περίπου 10 ώρες 40 με 60 αρχεία Excel. Mόνο το backup στο τέλος της ημέρας είναι κοντά στα 4-6gb.

Κάτι ακόμα υπάρχει κάποια διαφορά στην τιμή αν τον αγοράσω από το εξωτερικό αν υπολογίσουμε και τα μεταφορικά και δεν εννοώ διαφορά 10 ευρώ γιατί τότε προτιμώ να τον αγοράσω από Ελλάδα.

Δημοσ.

Στα χρηματα που ζητας μπορεις να κοιταξεις αυτον http://www.skroutz.gr/s/5157705/Samsung-850-Pro-Series-512GB.html

Οσο για το εξωτερικο, καποια καταστηματα, μετα απο ενα ποσο μπορει και να εχουν free μεταφορικα.... Εντος ευρωπης παντα, μην μπλεξεις με τελωνεια κλπ....

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή η διαφορά στην τιμή είναι μεγάλη και εγώ δεν επεμβαίνω πουθενά για να εκμεταλλευτώ τις δυνατότητες του 850 pro, απλά το excel με vba ανοίγει και κλείνει τα αρχεία συνέχεια και ενημερώνει τιμές.Η τιμή του 850 pro είναι 60% ακριβότερη αν και η ταχύτητα δεν είναι τουλάχιστον 30% πάνω από το crucial mx-100 512gb τότε προτιμώ τον Crucial που μου πρότεινε ο φίλος Unabomber, απλά με ενδιαφέρει να είναι αξιόπιστος και όχι η μικρή διαφορά στην ταχύτητα. Επίσης τα 10 χρόνια εγγύηση είναι απλά εμπορικό κόλπο της Samsung αφού σε 5 και όχι σε 10 χρόνια όλοι αυτοί οι δίσκοι θα είναι τεχνολογικά ξεπερασμένοι. Άλλωστε όπως είπα και στο πρώτο μου μήνυμα κάθε 2-3 χρόνια αλλάζω όλους τους σκληρούς προληπτικά.

Ευχαριστώ

πρεπει να δωσεις ενα ευρος χρηματικο αλλα και να μας πεις αν σε ενδιαφερει αγορα απο συγκεκριμενα καταστηματα, απο ελλαδα εξωτερικο κλπ.

τελος θα μπει σε συγχρονο συστημα που θα εκμεταλλευεται το sata 3 ;

Φίλε basilis5 συγνώμη που δεν σου απάντησα στο αν εκμεταλλεύεται το sata3. Ναι η μητρική είναι καινούργια και συγκεκριμένα είναι gigabyte  GA-Z97-HD3 . Αλλα θα πάρω 2 SSD γιατί τον έναν τον θέλω backup και τον παίρνω έξω από το γραφείο κλείνοντας για καλό και για κακό πχ κλοπή. Τον δεύτερο θα τον βάλω μέσα στην θήκη http://www.amazon.com/Optimized-Inateck-Enclosure-Installation-Compatible/dp/B00FCLG65U/ref=cm_sw_em_r_asp_4PXTI.0G5TD55_t

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...