alex52 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Καλήμερα σε όλους . Έχω τα Windows 8.1 Pro στο σταθερό υπολογιστή μου και χθες αγόρασα ένα απλό Laptop και μέσα οι βλάκες έχουν Windows 8.1 with Bing 64bit με 2 Gb Ram όπου τον καθιστούν ανίκανο να κάνει μια απλή δουλειά και θέλω να το κάνω φορματ ώστε να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση και να φύγει όλοι η σαβούρα προγραμμάτων της εταιρίας,και θέλω να μάθω εάν μπορώ να ενεργοποιήσω την άδεια που έχω και στο laptop.
Gtr34 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Αν καταλαβα καλα, θελεις να περασεις τα 8.1 pro στο λαπτοπ με το κλειδι που εχεις απο αυτο, σωστα; Αν ειναι αυτο, τοτε, τα win 8.1 pro ειναι διαφορετικο προιον, το κλειδι απο το λαπτοπ δεν κανει.
alex52 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 εαν βάλω το κλειδί που έχω στον σταθερό δεν θα δουλέψει;
Gtr34 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Αν το κλειδι απο το σταθερο ειναι για retail windows 8.1 δεν θα εχεις προβλημα.
alex52 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 επειδή είμαι φοιτητής τα Windows 8.1 Pro τα πείρα από το Microsoft DreamSpark και δεν ξέρω εάν κάνει.
Gtr34 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δεν γνωριζω τι ισχυει με αυτο το κλειδι, κανε ενα τηλεφωνο στην Ms να ρωτησεις για σιγουρια. Καλο ειναι πριν δοκιμασεις το οτιδηποτε να φτιξεις δισκους επαναφορας η να παρεις ενα image του δισκου.
Green Dragon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 alex και εμένα με είχε απασχολήσει πρόσφατα ένα παρόμοιο θέμα και είχα βρει τη λύση με τη βοήθεια των παιδιών σε γειτονικό forum δες εδώ και εδώ Με λίγα λόγια: - βρήκα το product key στο bios του laptop - κατέβασα ένα καθαρό αρχείο Win 8.1 64bt - το εγκατέστησα στο laptop και το ενεργοποίησα με το κλειδί ελπίζω να βοηθήσει και εσένα
ektor7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Καλήμερα σε όλους . Έχω τα Windows 8.1 Pro στο σταθερό υπολογιστή μου και χθες αγόρασα ένα απλό Laptop και μέσα οι βλάκες έχουν Windows 8.1 with Bing 64bit με 2 Gb Ram όπου τον καθιστούν ανίκανο να κάνει μια απλή δουλειά και θέλω να το κάνω φορματ ώστε να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση και να φύγει όλοι η σαβούρα προγραμμάτων της εταιρίας,και θέλω να μάθω εάν μπορώ να ενεργοποιήσω την άδεια που έχω και στο laptop. Δεν μπορείς με τον ιδιο κωδικό να ενεργοποιήσεις ταυτόχρονα περισσότερους από 1 υπολογιστή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα