Προς το περιεχόμενο

trial commercial asp scripts?

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Bre paidia, th boithia sas.

Eno gia programmata mporoume na broume trial-demo ekdoseis kai na kanoume donwload, gia ta scripts den exo brei kati analogo, oso ki an epsaxa sto internet.

Oute kazaa, oute filoi me terasties sylloges software pou ananeonontai synexos, oute sites underground, oute pouthena kati. Kai na fantastei kaneis oti milao gia poly gnosta scripts.

Endiaferomai gia commercial asp scripts.

Exo apogohteytei, elpizo kapoios na boithisei.

Thanx

Δημοσ.

Μάλλον δεν ήμουν αρκετά σαφής.

Το Hotscripts και τα λοιπά sites του είδους, έχουν δύο κατηγορίες scripts. Τα free, που τα κάνεις και download. Και τα εμπορικά τα οποία διαβάζεις μόνο την περιγραφή τους. Για τα εμπορικά, ο μόνος τρόπος να τα δει κανείς αν πραγματικά τον εξυπηρετούν, είναι να τα αγοράσει!

Η απορία η δική μου είναι: δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να τα δει κανείς αυτά τα script πριν τα αγοράσει;

Σϊγουρα τα Script δεν μπορούν να κλειδώσουν όπως τα προγράμματα, αλλά είναι σωστό, να μην έχεις άλλη επιλογή από το να τα αγοράσεις;

Ας αφήσουμε δε κατά μέρος το θέμα ότι δεν διατίθενται πουθενά στην Ελλάδα (αντιπροσώπευση). Εϊμαι ιδιώτης χωρίς πιστωτική κάρτα, δεν έχω κανένα τρόπο να τα αποκτήσω;

Ακόμη και άτομα που διακινούν χιλιάδες προγράμματα, σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Δεν τα έχουν.

Ξέρει κανείς που μπορώ να τα βρω;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...