densoulewtoonomamoy Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα! 'Εχω ένα πρόβλημα με το project που γράφω σε C++ .Το πρόγραμμα αυτό έχει γύρω στα 15 αρχεία εκ των οποίων υπάρχει το "person.h" το οποίο και πρέπει να χρησιμοποιηθεί απο 5 αρχεία στο πρόγραμμα.Στην αρχή είχα πρόβλημα με τα include,όμως το έλυσα βάζοντας την εντολή #pragma once στο .hΤο θέμα τώρα είναι ότι όταν κάνω compile ολα τα υπόλοιπα αρχεία ειναι οκ,όμως όταν φτάνει στο person.cpp, βγάζει οτι δν υπάρχει το person.h το οποίο κάνω include (!) μήπως φταίει η παραπάνω εντολή?(#pragma once) ?υπάρχει μήπως καλύτερος τρόπος να τα συνδέσω χωρίς να μου βγάζει οτι υπάρχει redefinition? :/Έχει κανείς καμία ιδέα?ευχαριστώ
Moderators Kercyn Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δες αυτό και βγάλε το #pragma once, το οποίο υποστηρίζεται μεν από πολλούς compilers αλλά δεν είναι standard. 1
densoulewtoonomamoy Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Το έβγαλα το #pragma once,όμως συνεχίζει το προβλημα με τα #include guards!πάλι λεει οτι δν υπάρχει το αρχείο .h οταν κανει compile στο .cpp ενω στα άλλα που πάλι κάνω include το ίδιο .h δν έχει κάποιο θέμα :/
Moderators Kercyn Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μήπως το cpp στο οποίο σου χτυπάει είναι σε άλλο directory ή έχεις κάποιο ορθογραφικό στο include;
densoulewtoonomamoy Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Νομίζω οτι βρήκα το πρόβλημα! http://askubuntu.com/questions/133389/no-such-file-or-directory-but-the-file-existsκάποιος ταλαίπωρος είχε κάτι αντίστοιχο... (η τρίτη περίπτωση που λέει)ελπίζω να το διορθώσω σύντομα Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!
defacer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δε βλέπω πάντως καμία σχέση ανάμεσα σ' αυτό που περιγράφεις και το link που έδωσες...
gon1332 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μήπως δε δημιουργείς object file για αυτά που υλοποιεί το person.h. Για "ρίξε" το makefile ή την εντολή που χρησιμοποιείς για να κάνεις compile. Μπορεί κάτι να σου ξέφυγε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα