panther_512 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δεν το εμφανιζει σε μενα απο το store παντως Ούτε σε μένα το εμφανίζει στο play store του κινητού, αλλά αν πάς από τον υπολογιστή σου στο λίνκ που έδωσε ο voltmod στο άρθρο, επιλέγεις από εκεί να κατέβει στη συσκευή σου.
AntiCambeR Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Ειναι δηλαδη σε Beta μορφη αν και αναβαθμισμενη η εφαρμογη? Σε android ταμπλετ θα λειτουργει κανονικα offline?
21century Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Να το δοκιμάσουμε σε ταμπλετ να δούμε διάφορες...
evergrace Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Εμένα μου βγαζει οτι η συσκευη μου δεν ειναι συμβατη με αυτη την εκδοση. πήρες android...ξέχνα τα updates.Πας για καινούρια συσκευή ,πολύ πιθανόν.
tsigiotis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Εμένα μου βγαζει οτι η συσκευη μου δεν ειναι συμβατη με αυτη την εκδοση. τι εκδοση android εχεις?
BritGreek Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 τι εκδοση android εχεις? Έχω το Galaxy S Advance, στο οποίο έχω κάνει downgrade σε 2.3.6, λόγω των γνωστών κολλημάτων της συσκευής με τη νεώτερη έκδοση android. Εντάξει, πάει για σουτ η συσκευή, καθώς έχει πανάκριβα ανταλλακτικά και έχει ραγίσει το τζάμι της οθόνης.
thomasG4 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για συσκευές με 4.1 έκδοση Android και πάνω.
BritGreek Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Άρα είναι λάθος ο τίτλος "για ΟΛΕΣ τις συσκευές android".
BritGreek Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) πήρες android...ξέχνα τα updates.Πας για καινούρια συσκευή ,πολύ πιθανόν. Ε, δεν πειράζει. 400-700 ευρώ δεν δίνω για κινητό, πόσο μάλλον για iphone, αν εννοείς αυτό. Για υπολογιστή, που τον κρατάς και κάποια χρόνια, πολύ ευχαρίστως. Αλλά για κινητό, που μπορεί μόλις το πάρω να μου πέσει και να σπάσει, όχι. Μέχρι 200 ευρώ δίνω πάντα. Ας είμαι λιγότερο trendy. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2014 από BritGreek 1
thomasG4 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Άρα είναι λάθος ο τίτλος "για ΟΛΕΣ τις συσκευές android". Το για όλες τις συσκευές Android υποθέτω πηγαίνει στο ότι απο beta που ήταν και δεν υπήρχε στο Play Store, άρα για λίγους, τώρα που μπήκε στο Play Store είναι διαθέσιμο για όλες τις συσκευές Android.
qsis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για συσκευές με 4.1 έκδοση Android και πάνω.Δεν είναι συμβατό με lollipop
thomasG4 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δεν είναι συμβατό με lollipop Λογικά θα βγάλουν update σε λίγες μέρες και θα έχει συμβατότητα με Lollipop. Κάπως έτσι είχε γίνει με τον MxPlayer. Edit: Τώρα το δοκίμασα σε Lollipop και δουλεύει μια χαρά.
qsis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Καλά δεν είναι απίθανο να δουλεύει, απλά δε μου το δείχνει σα συμβατό στο store Στο κινητό με 4.4.4 κανονικά
thomasG4 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Καλά δεν είναι απίθανο να δουλεύει, απλά δε μου το δείχνει σα συμβατό στο store Στο κινητό με 4.4.4 κανονικά Το έκανα install απο το pc στο κινητο με το παρακάτω link. Δεν δοκίμασα να δω άμα το βρίσκει με search. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps Ξέχασα να πως ότι είμαι με τη 5.0.1 Τη 5.0 έχεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα