Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και αρκετό καιρό, η Nokia εργάζεται πάνω στην έκδοση των HERE Maps για συσκευές Android και οι κάτοχοι smartphones της σειράς Galaxy της Samsung ήταν οι πρώτοι που είχαν την ευκαιρία να τους δοκιμάσουν. Τον περασμένο Οκτώβριο, η εταιρεία διέθεσε σε δοκιμαστική μορφή τους χάρτες αλλά πρόσφατα έκαναν την εμφάνιση τους στο Google Play store.Η διάθεση τους μέσω του Google Play store θα καταστήσει τους χάρτες προσβάσιμους σε πολλούς περισσότερους χρήστες, αφού επιπλέον η μέθοδος εγκατάστασης είναι απλούστερη (από το sideloading). Μαθαίνουμε παρόλα αυτά ότι περισσότερο από ένα εκατομμύριο χρήστες είχαν κατεβάσει την HERE app προτού γίνει διαθέσιμη στο Google Play store.

Η εφαρμογή παραμένει σε δοκιμαστική μορφή αλλά αναβαθμίστηκε ώστε να προσφέρει πλοήγηση σε 18 ακόμα χώρες ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και η Κύπρος.

Οι HERE Maps για Android επίσης βελτιώθηκαν στους τομείς της σταθερότητας και της απόδοσης και αποτελούν μία εξαιρετική εναλλακτική λύση για τους Google Maps, ενώ προσφέρουν επιπλέον πλοήγηση χωρίς να είναι αναγκαία η σύνδεση στο Internet, και με φωνητικές οδηγίες turn-by-turn.

HERE Maps | File.png Download: Google Play store

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

Τέλεια, το εβλεπα χτες κ δε το πίστευα!

Με ειχαν καταβολεψει στα WP και στο android ειναι το ιδιο χρησιμοι!

Μπράβο ρε Νοκια!!

Δημοσ.

Και εμένα δεν μου τους εμφανίζει οταν μπαίνω στο Play store απο το κινητό.

Απο το πισι τους βρίσκω κανονικα

:/

edit

Τελικά ψάχνοντας τον delevoper στα πεδίο More from this developer μου τους έδειξε και τους κατεβάζω!!

• Like 2
Δημοσ.

Σε σχέση με την BETA που υπήρχε στο here.com πριν λίγες μέρες έχει καμία διαφορά;Ή είναι το ίδιο Apk και απλά το έβαλαν στο store;

Δημοσ.

Το χρησιμοποιώ σε Grand Duos 2 (4.4.2) εδώ και 2 μήνες και είμαι κατευχαριστημένος. Τέρμα τα Google Maps και το Waze.

Δημοσ.

Samnsung galaxy note 2.Ειμαι 4 μερες ρωμη και οι χαρτες ειναι κορυφαιοι!!!τους συνιστω ανεπιφυλακτα.βρισκουν οτι αναζητησεις,εχουν ολες τις γραμμες του μετρο,αξιοθεατα και πολλα αλλα!Με ελληνικη πλοηγηση παρακαλω....

• Like 1
Δημοσ.

Σε σχέση με το sygic πέρα του ότι ο πλοηγός της Νοκια είναι δωρεάν, έχει καμία διαφορά;

Πχ να κλειδώνει πιο γρήγορα ή άλλες δυνατότητες;

Κατά τα άλλα, αν και μετά τη beta έκδοση το δίνει δωρεάν μπράβο στη Νοκια.

Δημοσ.

οταν εχει φτασει μεχρι και η google να υποστηριζει ελληνικα στο google now, νομιζω οτι ειναι μεγαλο φαουλ η ελλειψη ελληνικων εδω...

προς το παρον μενω με το navigon το οποιο ειναι εξαιρετικο και με εφτασε αψογα μεχρι γερμανια οδικως...

Δημοσ.

Είχα την προηγούμενη έκδοση κατεβα΄σμένη από το site τους , και είχα περάσει και τα ελληνικά με τον τρόπο που είχε δημοσιευσει ενα παιδί εδώ. Στο nexus 5 με λολιποπ μου ξεσκιζε στην κυριολεξία την μπαταρία, χωρίς καν να ανοίξω την εφαρμογή , οπότε έφαγε uninstall. Το χει δοκιμάσει κανείς στο εν λογω τηλέφωνο με αυτή την έκδοση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...