Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρες!

Εδώ και μερικούς μήνες έχω ένα galaxy s4 και πρέπει να το ομολογήσω πως είμαι απογοητευμένος από την συσκευή μιας και διαφημίζεται τόσο έντονα και θεωρείται από τις κορυφαίες συσκευές. 

Το κύριο πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την συσκευή είναι όταν την συνδέω στο pc μου. Ενώ την αναγνωρίζει άμεσα όταν πάω να διαβάσω τα αρχεία της κάμερας ή οποιοδήποτε φάκελο περιέχει αρχεία, είτε στην κάρτα είστε στην συσκευή κολλάει απίστευτα, κι ας έχω λίγα αρχεία μέσα. Μπορεί να κολλήσει και τελείως και να μην αποκρίνεται εάν δεν αποσυνδέσω το καλώδιο.

Ίσως να φταίει το pc γιατί έχω δοκιμάσει και άλλο s4 και συμπεριφέρεται σχεδόν το ίδιο.

Μήπως λείπει κάποιο ειδικό driver από το pc μου για το s4;

Γενικά το pc πάει σφαίρα, όσο μπορεί βέβαια λόγο hdd

• Like 1
Δημοσ.

υπαρχει η πιθανότητα το s4 σου να μην είναι ... s4 και να ειναι μαιμου;

Μπα, original είναι.

Το καλώδιο είναι αυτό που έδινε η Samsung στη συσκευασία; Δοκίμασες με άλλο;

Έχω δοκιμάσει και με άλλο καλώδιο.

Απλώς δε το έχω δοκιμάσει σε άλλο pc. 

Δημοσ.

Τον εντόςπισμο σφαλμάτων USB από τις επιλογές για προγραμματιστες τον έχεις επιλεγμένο;

Το δοκίμασα και αυτό αλλά πάλι τα ίδια κάνει. Θα δοκιμάσω να τραβήξω ένα βίντεο για να δείτε το πρόβλημα ακριβώς.

https://vid.me/afs7

Δημοσ.

Με συγχωρείς αλλά είναι δυνατόν σε κινητό τέτοιας αξίας να περιμένεις να φορτώσουν οι φωτογραφίες 2-3 λεπτά για να τις δεις και να επιλέξεις ποιες θες να κρατήσεις και ποιες όχι; 

Με την ταχύτητα εγγραφής δεν έχω θέμα, απλώς καθυστερεί να ανοίξει τις μικρογραφίες.

Σε όλα τα κινητά δηλαδή αργεί τόσο πολύ ρε παιδιά, λες και διαβάζεις αρχεία από καμιά απαρχαιωμένη δισκέτα;

Η μνήμες είναι όντως γεμάτες αλλά αυτό το φαινόμενο υπήρχε και όταν ήταν άδειες.

Δημοσ.

Το ίδιο γίνεται και με το δικό μου το S4. Δεν θα μπω σε τεχνικές εξηγήσεις

1ον. Πιο παλιά, συσκευές Android συμπεριφερόντουσαν σαν αφαιρούμενοι δίσκοι, σαν usb stickάκια. Λόγω όμως από πατέντες και αλλαγής της φύσης του λογισμικού κλπ πλέον αναγνωρίζονται σαν συσκευές πολυμέσων. Τουλάχιστον σε windows 7 που είμαι εγώ, υπάρχουν πολλές στιγμές που βρίζω. Λόγω αυτής της αλλαγής, δεν μπορείς να κάνεις copy paste και να πας σε άλλον φάκελο. Γενικά δεν μπορείς να κάνεις 2 δουλειές ταυτόχρονα, λόγω περιορισμού του πρωτοκόλλου. 

2ον. Το ότι αργεί φταίει και η ταχύτητα της κάρτας μνήμης. Δοκίμασε να δεις εικόνες από την μνήμη της συσκευής. Εκεί θα δεις πως πάει πιο γρήγορα.

Υπήρχε αυτή η εφαρμογή που έλυνε το πρόβλημα, βέβαια με τα δικά της μειονεκτήματα.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mohammadag.samsungusbmassstorageenabler

Ps. Φαντάσου κάτι αντίστοιχο γίνεται και με εμένα με έναν φάκελο 1000+ mp3s.

• Like 1
Δημοσ.

Η κάρτα μνήμης πάει λίγο πιο αργά αλλά η μνήμη του κινητού θα πρεπε να πηγαίνει σφαίρα.

Το πρόγραμμα που προτείνεις θέλει root access πάντως.

Πως στο διάολο οργανώνει κάποιος 800 φωτογραφίες στον φάκελο της κάμερας; Μέσα από την οθόνη του κινητού για να ξεστραβωθεί;

Μήπως τα παραεισαγωγής έχουν τέτοιους περιορισμούς και δεν ισχύει για όλες τις συσκευές;  

Δημοσ.

Πάει αργά αλλά ντάξει, δεν σε απαγορεύει να τις οργανώσεις. πχ. σε μια dslr που οι εικόνες δεν είναι jpg, αν δεν κάνω τις φωτογραφίες copy/paste στον υπολογιστή δεν μπορώ να τις δω λόγω της υλοποίησης των Windows 7.

Προσωπική μου συμβουλή, αντέγραψε όλες τις φώτος στον υπολογιστή σου και από κει άρχισε να τις κάνεις ότι θες.

Όχι, δεν είναι θέμα παραεισαγωγής ή όχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...