Zapee995 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Manual δεν έχεις να δεις; κάθε inlet port συνδέεται με του προηγούμενου κομματιού το outlet port.. Το ψυγείο δε παίζει ρόλο πως θα το βάλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Storm σωστό σε βρίσκω και λογικό Και φυσικά είσαι μια χαρά φίλε μου και για πολύ καιρό ακόμη μπορώ να πω... Εμείς να είμαστε καλά και όλα τα άλλα .... θα έρθουν σίγουρα Λάθος είναι..... Το μεσαίο του top είναι το in Στο τηλέφωνο είμαι και δεν μπορώ μα βάζω links λάθος πάντως είναι..... Ελπίζω να μην έπαθε ζημιά η D5 αν και δεν νομίζω να έπαιξε στεγνή εκεί έγινε μακακία απ΄την αρχή το πήρα πρέφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ειστε θεοιιιιιιιιιι σας ευχαριστω παιδια για ολα σε λιγο τα λεμε απο το pc Λοιπονννννν ολα αψογα με την συνδεση τωρα δεν παίρνει ρεύμα το pc να ξεκινησει την τανα μου μεσα. Σε 3 δευτερα κλεινει. Το μονο που μου ερχεται μηπως βταχυκυκλωνει κατι καθως εβγαλσ την μητρικη για να βαλω το backplate και το μπλοκ Μολις εβγαλα το καλωδιο με μολεξ που ειχα πανω την αντλια δουλεψε κανονικα κουφο τελειως λεμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Καλημερα σε ολους. Και ηπεριπετεια συνεχιζεται. Πατωντας το memok κουμπακι πανω στην asus μπορω να μπω στο bios αλλα γραφει overclock failed. Πατωντας το κουμπι κανονικα σε 3 δευτερα κλεινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μιλας για default ρυθμισεις στο bios? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά όλα οκ γράφω από το pc πλέον είχα βάλει ένα φανακι σε ενα τριπινο που ήταν για κάτι άλλο και ένα alert.Λοιπόν τώρα όλα στοκ κατα ώρας Ειναι 10 βαθμούς κάτω σε idle από την αερόψυξη Λοιπόν βάζω θερμοκρασιες από occt και intelburn σε στοκ ρολόγια.Κάτι δεν μου αρέσει πάντως.Ανεβασμένα τα βλέπω τα πράγματα Βάζω και θερμοκρασίες απο aida 64 γιατι προφανώς ένα από τα 2 δείχνει λάθος θερμοκρασίες και δεν ξέρω ποιό από τα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 SS απο το προηγουμενο setup δεν εχεις να κανεις συγκριση? Υπολογισε (χωρις να ξερω το κυκλωμα σου) οτι θα χρειαστει καποιες μερες να να κατσει καλα η παστα αλλα και να αδειασει το κυκλωμα απο αερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Aσχετο αλα έχω vbios από εδώ https://www.sapphireforum.com/showthread.php?33437-R9-290-Black-Screen-Fix!!!/page44για όποιον έχει θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Θα αρχίσεις να ανεβάζεις ρολόγια η θα περιμένεις ? Σας ζηλευω εας τους νερατους 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 θα το πάω συντηριτικά να πω την αλήθεια αλλα μέχρι το βράδυ θα είμαι στο 4.5 και από αύριο βλέπουμε πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μια χαρά αντε με το καλό. Εχεις πέσει και σε καλό κομμάτι θα τον ξεζουμίσεις.. Καμιά φωτό ανεβασε απο το σεταπ να πάρουμε ματι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Φωτογραφίες δεν ανεβάζω ακόμη γιατι είναι σχετικά χύμα και μάλλονς θα αλλάξω και έναν ή 2 από τους σωλήνες σε κίτρινους και θα αφήσω έναν μαύρο.Αν είναι μικρότερη η διαδρομή του νερού είναι καλύτερα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Φωτογραφίες δεν ανεβάζω ακόμη γιατι είναι σχετικά χύμα και μάλλονς θα αλλάξω και έναν ή 2 από τους σωλήνες σε κίτρινους και θα αφήσω έναν μαύρο.Αν είναι μικρότερη η διαδρομή του νερού είναι καλύτερα??? Όχι το ίδιο πράγμα είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Σωστος ο απο πάνω.. Πάντως εχεις πολύ κρύα μητρικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ανεβασε φωτο, οι πιο ωραιες ειναι κατα το setup. Τελειωμενα βρισκεις απειρα στο ιντερνετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα