R-tzas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Είναι μόνο για Intel δυστυχώς http://www.checkmate.gr/index.php/cooling/water-cooling/water-cooling-kits/h220-x-cpu-liquid-cooling-kit-detail.html Πολύ καλή και επεκτάσιμη πάρε ένα ξεχωριστό block και πούλα το άλλο, η κράτα το για το μέλλον. Πάλι κερδισμένος θα βγείς. Η η swiftech καλή φίλε μου αλλά πολύ ακριβή τη βλέπω... Σε σχέση με την δικιά μου έχει ένα 40αρι διαφορά για 1-2 βαθμούς δροσιάς.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Ναι αλλα μπορείς να βάλεις και την κάρτα γραφικών στο loop με την αγορά μόν του μπλόκ για την κάρτα γραφικών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Ναι αλλα μπορείς να βάλεις και την κάρτα γραφικών στο loop με την αγορά μόν του μπλόκ για την κάρτα γραφικών 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Το μπλοκάκι που θα μπεί το σκ πάνω στον 8370 που θα έρθει σήμερα.Εχουν έρθει η αντλία το ρεζερβουάρ το τοπ και έρχονται επίσης μέχρι την παρασκευή fittings,σωλήνες και το σκ θα έχω μάχη με την υδρόψυξη να στηθεί χαχαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Παρέλαβα και το block για τον επεξεργαστή το οποίο χωράει μια χαρά στην sabertooth παρα τις αμφιβολίες μου και έρχονται και τα υπόλοιπα αύριο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Ηρθαν και τα τελευταία πράγματα της υδρόψυξης.Οπότε μάλλον σαββατοκύριακο εκτός αν το μικρόβιο της αναβάθμισης έρθει νωριτερα και κάτσω αύριο να την στήσω.Απεσταγμένο νερό θα βάλω μιας και έχουν μαύρο χρώμα οι σωλήνες για κάμποσο καιρό.Γιαν αν μου καλοαρέσει και αργότερα περισέψει κάνα φράγκο βάλω και την κάρτα στο νεράκι και βάλω διάφανους η κίτρινους σωλήνες!!!!!!!! Η συνδεσμολογία πως πάει.Ανλία cpu in,cpu out ψυγειο,ψυγείο-ρεζερβουάρ,ρεζερβουάρ-ανλία????? Σκέφτομαι επίσης το ψυγείο να το βάλω κάτω στην βάση του 900d 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Ηρθαν και τα τελευταία πράγματα της υδρόψυξης.Οπότε μάλλον σαββατοκύριακο εκτός αν το μικρόβιο της αναβάθμισης έρθει νωριτερα και κάτσω αύριο να την στήσω.Απεσταγμένο νερό θα βάλω μιας και έχουν μαύρο χρώμα οι σωλήνες για κάμποσο καιρό.Γιαν αν μου καλοαρέσει και αργότερα περισέψει κάνα φράγκο βάλω και την κάρτα στο νεράκι και βάλω διάφανους η κίτρινους σωλήνες!!!!!!!! Η συνδεσμολογία πως πάει.Ανλία cpu in,cpu out ψυγειο,ψυγείο-ρεζερβουάρ,ρεζερβουάρ-ανλία????? Σκέφτομαι επίσης το ψυγείο να το βάλω κάτω στην βάση του 900d Όπως και να τα βάλεις δεν έχει διαφορά. Το loop σε λειτουργία 5 λεπτών έχει ίδια θερμοκρασία. Εγώ το πάω πάντα αντλία-3πλο-cpu κτλπ γιατί βολευει.Απεσταγμένο δεν θα εβαζα ποτέ αλλά γούστα είναι αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 γιατι????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Όπως και να τα βάλεις δεν έχει διαφορά. Το loop σε λειτουργία 5 λεπτών έχει ίδια θερμοκρασία. Εγώ το πάω πάντα αντλία-3πλο-cpu κτλπ γιατί βολευει. Απεσταγμένο δεν θα εβαζα ποτέ αλλά γούστα είναι αυτά υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τν χρήση απεσταγμένου από φαρμακείο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δεν είναι και λίγοι που δουλεύουν με WFI αλλά αν δεις έτοιμο premixed θα καταλάβεις την διαφορά. Ούτως η άλλως αν πεις να βάλεις και antibacterial κτλπ τα έπιασε τα λεφτά σχεδόν. Εκτός αυτού πιστεύω ότι λειτουργεί και σαν λιπαντικό ή τουλάχιστον αυτή την αίσθηση αφήνει στην αφή πράγμα το οποίο δεν έχει το WFI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δεν είναι και λίγοι που δουλεύουν με WFI αλλά αν δεις έτοιμο premixed θα καταλάβεις την διαφορά. Ούτως η άλλως αν πεις να βάλεις και antibacterial κτλπ τα έπιασε τα λεφτά σχεδόν. Εκτός αυτού πιστεύω ότι λειτουργεί και σαν λιπαντικό ή τουλάχιστον αυτή την αίσθηση αφήνει στην αφή πράγμα το οποίο δεν έχει το WFI antibacterial γιατί πρέπει να βάλεις αφού είναι φαρμακευτικό.. ?Η υπάρχει πρόβλημα και σε αυτό? και γενικά αν είναι ολοκληρωτικά από χαλκό θα πρέπει να βάλεις και εκεί ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δεν αφορά το μόνο χαλκό ή χαλκό αλουμίνιο εκεί θέλει silver coil αλλά το ιδανικό είναι να μην τα βάζεις μαζί αυτά τα μέταλλα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Ναι και τα premix δεν είναι αγώγιμα αλλά μετά την χρήση γίνονται οπότε ναι είναι καθαρό αλλά δεν παύει να είναι νερό στην ουσία, καταλαβαίνεις στην χρήση τι θα γίνει. Πρώτη φορά άλλαξα νερά στον χρόνο πάνω πχ και βγήκαν με μηδέν κατάλοιπα τα block όταν τα άνοιξα για καθάρισμα.... έχω δει και με wfi και πίστεψεμε καμία σχέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δεν αφορά το μόνο χαλκό ή χαλκό αλουμίνιο εκεί θέλει silver coil αλλά το ιδανικό είναι να μην τα βάζεις μαζί αυτά τα μέταλλα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Ναι και τα premix δεν είναι αγώγιμα αλλά μετά την χρήση γίνονται οπότε ναι είναι καθαρό αλλά δεν παύει να είναι νερό στην ουσία, καταλαβαίνεις στην χρήση τι θα γίνει. Πρώτη φορά άλλαξα νερά στον χρόνο πάνω πχ και βγήκαν με μηδέν κατάλοιπα τα block όταν τα άνοιξα για καθάρισμα.... έχω δει και με wfi και πίστεψεμε καμία σχέση. Ευχαριστώ κατάλαβα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Θα χρειαστώ πάνω από μισό λίτρο για το loop??Γιατι έχω ένα premixed αν και μπλε το οποίο δεν με ενοχλεί που δεν είναι κίτρονο η διάφανο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Περίπου 1200ml σε 3 ψυγεία 60αρια (3x120 2x120 1x120) με tank dual 5,25 αν βοηθάει αυτό. Και 1000ml να πάρεις δεν είναι μεγάλη η ζημιά άλλωστε δεν το πετάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα