alldaynews Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Αυτό πήρα 105 € από e-shop +2 φανάκια 117,40 σύνολο.Το παρήγγειλα στις 26 Φλεβάρη και παρέλαβα σήμερα.Οι φωτογραφίες δεν είναι καλές θα μπούν μιά και καλή οι καλές στο στήσιμο 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Τραβηγμένο με το κινητό και γι`αυτό δεν είναι καλή η ανάλυση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Τραβηγμένο με το κινητό και γι`αυτό δεν είναι καλή η ανάλυση Να σε βάλω σε έξοδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Αναλόγως τα έξοδα χαχαχα για λέγε.Το 24πινο ξέρω θέλει αλλαγή.Ακούω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Το back plate για την 290. Δεν είναι μόνο για ομορφιά κάνει δουλειά με τα VRM. Η μ@λ@κια είναι οτι πάλι θέλει μέρες ;( 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Το σκέφτηκα και εγώ να πω την αλήθεια και μάλλον θα το αφήσω για λίγο παραπίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Ναι βρε απλά λέω τραβάει πάντως θερμοκρασία. Τελικά εσύ το έβγαλες το μπλοκ; Έστρωσε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Οχι δεν το έβγαλα ακόμη σε λίγο γιατι βλέπουν τα μικρά μια ταινία στην tv.Εχω συνδέσει με hdmi το pc με την tv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Πέρασα χθές τα windows φρέσκα φρέσκα και ενώ στο cinebench είχα 53 βαθμούς χθές είδα 48.Με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις στα ρολόγια και την ίδια τάση.Θα γίνει και η αλλαγή ψυγείου έρχεται το alphacool 240 45αρι το πήρα σε πάρα μα πάρα πολύ καλή τιμή μόνο 25€ καινούργιο και φεύγει της swiftech 240 30αρι που την άλλη εβδομάδα πάει για rma. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Παρέλαβα και το 240αρι ψυγείο.Οπότε αν δεν βαριέμε το βράδυ μπορεί να το βάλω αν και έχω δουλειά να περάσω τα προγράμματα που θέλω πρώτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 All αντε να σου φτιαξω την μερα ατιμε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Εβγαλε καπνούς???Ωραίος φίλε έγραψες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 στείλε την swiftech βρεεε, κρίμα είναι να την έχεις και να μην την φτιάξεις Εψαχνα κάτι και το είδα και μπορώ να σου πω πως ακόμη δεν την επέστρεψα :-D :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα