alldaynews Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Τελικα η παραλαβή του μπλοκακίου θα γίνει σήμερα :-D 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Με το καλό να παγώσει η 290 . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Τελικα η παραλαβή του μπλοκακίου θα γίνει σήμερα :-D Stormmm σε ψάχνει ο gastone All μια ερώτηση ρε φίλε, το trixx πόσο ρεύμα πάνω αφήνει να δώσεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Stormmm σε ψάχνει ο gastone All μια ερώτηση ρε φίλε, το trixx πόσο ρεύμα πάνω αφήνει να δώσεις; δεν δίνει παραπάνω, καλύτερο OC κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 δεν δίνει παραπάνω, καλύτερο OC κάνει Ρωτάω πόσο ρεύμα δίνει. Το Afterburner έχει τοίχο στα 100mV μετά θέλει με εντολές να το ξεκινας, επίσης μιας και το ξέχασα πόσο σου δίνει να ανεβασεις μνήμες; Εμένα max 1625 που αφήνει είμαι οκ αλλά είμαι περίεργος πόσο θα μπορούσαν να πάνε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Ρωτάω πόσο ρεύμα δίνει. Το Afterburner έχει τοίχο στα 100mV μετά θέλει με εντολές να το ξεκινας, επίσης μιας και το ξέχασα πόσο σου δίνει να ανεβασεις μνήμες; Εμένα max 1625 που αφήνει είμαι οκ αλλά είμαι περίεργος πόσο θα μπορούσαν να πάνε; τόσο δίνει και το trixx 100mV αλλά μπόρεσα να ανεβάσω παραπάνω μνήμη και πυρήνα 45hz και 50hz αντίστοιχα σε σχέση με το afterburner. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 1220/1625 έφτασε. Πυρήνα δεν νομίζω να πάει παραπάνω με τα +100, αν έδινε +200-300 ίσως. Πάντως ανέβηκε πανευκολα η άτιμη χωρίς κιχ φτου φτου. Σε benchmark έχει μεγάλες διαφορές πάντως, αυτές η κάρτες πάντα το έλεγα ότι έπρεπε να βγουν στα 1200 μαμά, εκεί δείχνουν τα δόντια τους. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 1220/1625 έφτασε. Πυρήνα δεν νομίζω να πάει παραπάνω με τα +100, αν έδινε +200-300 ίσως. Πάντως ανέβηκε πανευκολα η άτιμη χωρίς κιχ φτου φτου. Σε benchmark έχει μεγάλες διαφορές πάντως, αυτές η κάρτες πάντα το έλεγα ότι έπρεπε να βγουν στα 1200 μαμά, εκεί δείχνουν τα δόντια τους. δοκίμασες το trixx ? εγώ σου λέω πως θα πάει παραπάνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Απο την στιγμή που δίνει το ίδιο ρεύμα χλωμό. Άλλωστε μιλάμε για ενα text αρχείο στην ουσία που στέλνει στον driver τι θα κάνει +100mv +50%. Το μόνο που δεν βρήκα κατάλαβα είναι τι κάνει το AUX, διάβασα ότι είναι οι μνήμες αλλά τσουκ. Εαν κάποιος έχει καμία πληροφορία ακούω γιατί εγώ σήκωσα τα χέρια ψηλά σε αυτό για την ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Stormmm σε ψάχνει ο gastone All μια ερώτηση ρε φίλε, το trixx πόσο ρεύμα πάνω αφήνει να δώσεις; Είναι καλά??? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Κόψε κάτι θα σκοτώσω όλα τα παιδάκια. Στον παππού κάνεις κόλπα ρε; Τσικ τσικ Είναι καλά??? trixx.jpg Άσχετο αλλά ο allday δεν μιλάει σήμερα, λες να βιδωνει το μπλόκ και δεν μιλάει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Φοβερός Storm !!!!!!Παρών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Το βράδυ η αύριο το πρωί θα το βάλω φωτογραφίες αργότερα σκέτο το μπλόκ και όταν βγεί η κάρτα από την ψύχτρα φώτος γενικώς!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Αν είχα νεράκι θα ήταν φοβερά! Μέχρι στιγμής 1300/1600 με +0,145V είναι το τέρμα μάλλον με 80% ανεμιστήρες (btw μάμησετα δεν ακούγονται ακόμη και εκεί ψηλά!!! ) . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Εγώ βρήκα τοιχο στα 1220, 1240 με ελάχιστα artifacts οπότε δεν μετράει. Τώρα να είναι τα +100 να είναι οτι δεν είναι custom PCB δεν ξέρω αλλά μικρό το κακό. Μπορεί μέσα στην βδομάδα να δοκίμασα με cmd να δώσω λίγο ρεύμα ακόμη, αλλά για 24/7 είμαι καλά νομίζω ε; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 άσχετο, υπάρχει κανένα πρόγραμμα όπως αυτό του afterburner που δίνει fps,vram,temps κλτπ όταν παίζεις games? γιατί με το trixx δεν συμβαδίζουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα