Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Alldaynews έχεις μεγάλη χρήση ραμ σε dle ή είναι ιδέα μου ; Εμένα τώρα με το skype να κάθεται απλά ανοιχτό, ένα τραγούδι στο youtube, το panda cloud να τρέχει background, διαχείριση ήχου realtek background, virtual clone drive και amd catalyst background έχω 1.6 gb μνήμης το οποίο χρησιμοποιείται και έχω αρκετά διαθέσιμα μέχρι τα 3,4 gb που είναι η μέγιστη μνήμη συστήματος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Alldaynews έχεις μεγάλη χρήση ραμ σε dle ή είναι ιδέα μου ; Εμένα τώρα με το skype να κάθεται απλά ανοιχτό, ένα τραγούδι στο youtube, το panda cloud να τρέχει background, διαχείριση ήχου realtek background, virtual clone drive και amd catalyst background έχω 1.6 gb μνήμης το οποίο χρησιμοποιείται και έχω αρκετά διαθέσιμα μέχρι τα 3,4 gb που είναι η μέγιστη μνήμη συστήματος. Και έχεις ένα page file ΝΑ με το συμπάθειο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 page file σε ssd νομίζω δεν χρειάζεται αλλα για την χρήση ραμ με ενα antivirus το trixx το utility της asus και κάποιο που δεν θυμαμαι και δεν μπορώ να δω γιατι είμαι στην δουλειά όντως πολύ είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Σήμερα το βράδυ θα το δοκιμάσω και εγώ για να δω αποτελέσματα.Πολύ ενδιαφέρουσα πάντως η πρόταση Εσύ να μην χάσεις.... αμέσως Τελικά μετά απο δοκιμές τα 5GHz δεν τα είδα ΠΑΛΙ. Άτιμη INTEL...... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 χαχαχαχα ε να μην το τσιτώσω το τσιπάκι κι`αλλο χαχαχα.Δεν πάει με τίποτα εεεε???Πάρε έναν fx να δεις 5 χαχαχαχαχαχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 page file σε ssd νομίζω δεν χρειάζεται αλλα για την χρήση ραμ με ενα antivirus το trixx το utility της asus και κάποιο που δεν θυμαμαι και δεν μπορώ να δω γιατι είμαι στην δουλειά όντως πολύ είναι Εσύ μπορεί να μην έχεις, αυτός όμως έχει.... Μην ξεχνάμε οτι με 4Gb RAM είναι αν πει να κλείσει page κλαφτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 χαχαχαχα ε να μην το τσιτώσω το τσιπάκι κι`αλλο χαχαχα.Δεν πάει με τίποτα εεεε???Πάρε έναν fx να δεις 5 χαχαχαχαχαχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 χαχαχαχα ε να μην το τσιτώσω το τσιπάκι κι`αλλο χαχαχα.Δεν πάει με τίποτα εεεε???Πάρε έναν fx να δεις 5 χαχαχαχαχαχαχαχα Την πρώτη μέρα που έδωσα τον 8350 και πήγα στο 4770Κ δεν χρειάζεται να πω τι έλεγα θα πέσουν πολλά μπιπ. Με τον 4790Κ συνεχίστηκαν τα μπιπ και τώρα 2 4690Κ τα ίδια Παντελάκη μου. Δεν θα βγάλει η AMD τελικά το 2016 κάτι; Θα βγάλει λογικά.... απο το παράθυρο θα φύγουν τα Intel. Τα AMD έχουν θέμα με θερμοκρασία σε λογικά πλαίσια βέβαια το οποίο μπορείς να το λύσεις, στα άλλα τι μπορείς να κάνεις; Τίποτα..... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Τα άτιμα τα fx ανεβαίνουν πολύ και αν φυσικά πετύχεις και το κομμάτι ακόμη καλύτερα.Με τα Intel πρέπει να είσαι αρκετά τυχερός όχι για ΤΟ κομμάτι αλλα να ανεβαίνει κάπως.Αυτό ελπίζουμε να βγαλει το 16 κάτι δυνατό η Αmd και όχι μόνο Apu φυσικά και αν φτιάξει και το θέμα θερμοκρασιών τότε νομίζω θα ανακτήσει μέγαλο μέρος από το χαμένο έδαφος 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 χαχαχαχα ε να μην το τσιτώσω το τσιπάκι κι`αλλο χαχαχα.Δεν πάει με τίποτα εεεε???Πάρε έναν fx να δεις 5 χαχαχαχαχαχαχαχα Μπαινει Windows στα 5 αλλα με το ζορι valifation βγαζει, στα 4.9 κανονικα αλλα το ρευμα δεν μου αρεσει με την καμια μιας και δεν θελω να δινω πανω απο 1,35-1,36. Οποτε εμεινε στα 4.8, η πλακα ειναι οτι και τα 2 κομματια εχουν ιδια συμπεριφορα οπως το ιδιο ακριβως και ο 4790Κ. Απο θερμοκρασιες ειμαι μια χαρα αλλα δεν εχω περιθωριο απο Voltage δυστηχως..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέχρι την Δευτέρα παραλαμβάνω το μπλοκ για την κάρτα γραφικών! :-D :-D 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέχρι την Δευτέρα παραλαμβάνω το μπλοκ για την κάρτα γραφικών! :-D :-D Καλημέρα να λες τέτοια ώρα που γράφεις Λυπάμαι τον storm απο βδομάδα χεχε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 χαχαχαχα εχεις δίκιο.Πολύ καλημέρα σε όλη την παρέα!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Παιδιά από τροφοδοτικό τι έχετε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Επειδή ήταν το καλύτερο στα χρήματά του, πήρα το cx 430. Μετά από καιρό άρχισε να κάνει σαν τρακτέρ και ανακάλυψα ότι έφταιγε ο ανεμιστήρας. Μιας και πιάνουν τα χέρια μου και έμαθα ότι για να το στείλω Ολλανδία ήθελα ένα 40αρι, αποφάσισα να ανοίξω το τροφοδοτικό. Έβγαλα με προσοχή τον ανεμιστήρα, τον έλυσα, καθάρισα τελείως το γράσσο που υπήρχε στο εσωτερικό του με οινόπνευμα και ξαναλίπανα το εσωτερικό του ανεμιστήρα με μπατονέτα και ηλιέλαιο. Το αποτέλεσμα άριστο, ο θόρυβος σταμάτησε και δουλεύει απροβλημάτιστα εδώ και 2 μήνες χωρίς να ξανακάνει σαν τρακτέρ. Κατά τα άλλα φοβερό τροφοδοτικό και αθόρυβο τώρα πια . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα