alldaynews Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τελικά διάφανοι σωλήνες αλλα όχι τελικοί και αυτό γιατι είναι 10/8 δανεικοί από φίλο.Θα παραγγείλω 2 μέτρα από αυτούς http://www.eworld.com.gr/products/details/2630/Primochill-PrimoFlex-Advanced-LRT-%CE%A3%CF%89%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B1%CF%82-13/10-Brilliant-UV-Blue-1m-(PFLEXA-12- μεδιάφανο υγρό που κολλάνε με το κίτρινο και το μαύρο.Ισως να τους κρατούσα αυτούς που έβαλα αλλα νομίζω πως έχω μικρότερη ροή στο νερό.Τελικές φωτογραφίες θα βάλω όταν τελειώσω απ`ολα!!!!! Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2015 από alldaynews Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Χτες έκανα μια τρομερή ανακάλυψη!!!! Δουλειά και τηλέφωνο δεν πάνε μαζί το αποτέλεσμα να μην σφιξω το ρακόρ στην πάνω μεριά των VRM, περιττό να πω τι έγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 ωχχχχχχχχχχχχχχχχ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κλάφτα χαράλαμπε?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 ωχχχχχχχχχχχχχχχχ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κλάφτα χαράλαμπε?? Στο στέγνωμα το έχω. Μη αγώγιμο το υγρό αλλά αν δεν στεγνώσει καλά δεν παίρνω ρίσκο. Λογικά αύριο θα το δοκιμασω και πρώτα ο Θεός δεν θα έχει υγρασία σε κάνα περίεργο σημείο Γέμισμα πάντα με άλλο τροφοδοτικό, ρεύμα μόνο η αντλία είχε αλλά.... Λίγο η κούραση λίγο το τηλέφωνο λίγο η βλακεία μου τα κατάφερα πάντως χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δοκίμασε και με σεσουάρ στο κρύο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Στο στέγνωμα το έχω. Μη αγώγιμο το υγρό αλλά αν δεν στεγνώσει καλά δεν παίρνω ρίσκο. Λογικά αύριο θα το δοκιμασω και πρώτα ο Θεός δεν θα έχει υγρασία σε κάνα περίεργο σημείο Γέμισμα πάντα με άλλο τροφοδοτικό, ρεύμα μόνο η αντλία είχε αλλά.... Λίγο η κούραση λίγο το τηλέφωνο λίγο η βλακεία μου τα κατάφερα πάντως χεχε βρε fallen δεν έχουμε δει το σύστημα σου ακόμα η είναι η ιδέα μου ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 βρε fallen δεν έχουμε δει το σύστημα σου ακόμα η είναι η ιδέα μου ?? Ναι είναι ντροπαλό Αφού συνέχεια είναι με τα αντερα απ εξω τι να βγάλω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 fallen ότι ζήτησες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Κανονικά θα έπρεπε να βγάζει πιο μεγάλο score στα 4,6 γύρω στα 105cb περίπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Ειναι 1 core 1 thread ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Για 1 core λέω κ εγώ. Δες ένας 8320 στα 4,3 πόσο βγάζει single core. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 έχει όλους του πυρήνες ανοιχτούς όμως.Κοίτα το δικό μου στο κίτρινο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Ναι όμως τρέχει τo single core benchmark που είναι στην ουσία το ίδιο πράγμα με αυτό που κάνεις κ εσύ κλείνοντας όλους τους υπόλοιπους πυρήνες από το bios. Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις κανονικά όλους τους πυρήνες σου και τρέξε το single core να δεις που θα σου βγάλει το ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που παίρνεις τώρα. Στο cinebench όταν πατάς το "cpu" τρέχει σε όλους τους διαθέσιμους πυρήνες/threads που θα βρει ενώ όταν διαλέγεις "cpu (single core)" τρέχει 1 πυρήνα/thread. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μήπως θέλει κιάλο ρεύμα ; Για να μην βγάζει τόσο καλό σκορ, πιθανότατα να μην βγαίνει σταθερός στο prime95 και ορισμένοι πυρήνες να μην μαξάρουν κατά το στρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Αυτό είναι το σωστό νομίζω και με λιγότερο ρεύμα από το προηγούμενο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα