Προς το περιεχόμενο

Overclock 8370

alldaynews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μα αυτό θέλω να βγάλω την σωστή απόχρωση χαχαχα

Λοιπόν επειδή θα προσθέσω και το 240αρι ψυγείο(μέχρι να αποφασίσω αν επιστρέψω την swiftech xaxaxa) που έχω σαν passive για αρχή η σειρά θα είναι πάνω ψυγείο cpu κάτω ψυγείο αντλία ρεζερβουάρ πάνω ψυγείο.Σωστά???

στείλε την swiftech βρεεε, κρίμα είναι να την έχεις και να μην την φτιάξεις 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα αυτό θέλω να βγάλω την σωστή απόχρωση χαχαχα

Λοιπόν επειδή θα προσθέσω και το 240αρι ψυγείο(μέχρι να αποφασίσω αν επιστρέψω την swiftech xaxaxa) που έχω σαν passive για αρχή η σειρά θα είναι πάνω ψυγείο cpu κάτω ψυγείο αντλία ρεζερβουάρ πάνω ψυγείο.Σωστά???

Όπως σε βολευει εσένα είναι η σειρά ;)

• Like 1

Εχω ακόμη 2 χρόνια εγγυηση χαχαχα.Θα την επιστρέψω απλώς θέλω να κάνω δοκιμή σήμερα

Όταν λες δοκιμή εννοείς drain και γέμισμα ΠΑΛΙ χαράς το κουράγιο σου ρε το έχεις κάνει σαν να βάζεις νερό να πιείς (μετά απο μια εβδομάδα στην έρημο) χαχαχα

• Like 2

Μου φαίνεται πολύ εύκολη η διαδικασία τι να πω χαχαχα.Λοιπόν με την προσθήκη του δεύτερου ψυγείου σαν passive η διαφορά είναι 5  4 βαθμοί!!!!!Που να μπούν και  φανάκια

Και θα το ξανα αδειάσω  τοloop όταν έρθουν τα υγρά και μπούν στη θέση τους όλα!!!!

Αν είναι να αλλάξεις και fittings,βάλε ότι θέλεις.

Ούτως ή άλλως G1/4 είναι,οπότε μήν περιοριστείς βάση της διατομής που έχουν οι σωλήνες.

Όχι δεν θέλω να αλλάξω fittings θα έχω τα δικά του εργοστασιακά και ακόμα 2 η 4 γιατι σκέφτομαι να βάλω ψυγείο και reservoir... δεν βρίσκω πουθενά όμως

Στο κάτω ψυγείο έβαλα τους ανεμιστήρες από την μέσα μεριά και νομιζω πως είναι λάθος γιατι δεν παίρνουν φρέσκο κρύο αέρα.

Μου φαίνεται πολύ εύκολη η διαδικασία τι να πω χαχαχα.Λοιπόν με την προσθήκη του δεύτερου ψυγείου σαν passive η διαφορά είναι 5 4 βαθμοί!!!!!Που να μπούν και φανάκια

Και θα το ξανα αδειάσω τοloop όταν έρθουν τα υγρά και μπούν στη θέση τους όλα!!!!

Είδες που έστω και passive έχει διαφορά; Ξέρει ο παππούς ;)

Όχι δεν θέλω να αλλάξω fittings θα έχω τα δικά του εργοστασιακά και ακόμα 2 η 4 γιατι σκέφτομαι να βάλω ψυγείο και reservoir... δεν βρίσκω πουθενά όμως

Δεν θα βρείς, πας σε αλλαγή fitting και είσαι άρχοντας.

Έψαχνα για adaptor εγώ πριν μήνες και έφαγα πίκρα.

Εντελώς πρόχειρα και το σκ θα μπούν όλα κομπλέ και εκεί που πρέπει

Το πάνω καλύτερα να μπεί ανάποδα μην έχεις το σωλήνα φάτσα κάρτα.

Κάνε ένα σχέδιο σε χαρτί να δεις πως θα κάτσει καλύτερα.Γνώμη μου να πάει ανάποδα με τα ports μπροστά και τέρμα πίσω θα δείχνει ποιο καθαρό.

Για το κάτω τι να πω έχει τόσο χώρο το ατιμο που βάζεις οτι θέλεις.... προσπάθησε να μην φαίνεται η αντλία εαν θέλεις.

• Like 3

Fallen είναι εντελώς πρόχειρα θα αλλάξουν όλα μόλις παραλάβω(μάλλον αύριο)τα υγρά.To ψυγείο θα μπεί όπως είπες τα καλώδια θα μπουν σε μια σειρά και δεν θα είναι στο χάλι που είναι  τώρα.Το μόνο που με προβληματίζει είναι ο σωλήνας που κατεβαίνει από το μπλόκ στο δεύτερο ψυγείο και θα είναι μες στην μέση.Αν χώραγε εκεί που έχει τον 140αρι ανεμιστήρα θα ήταν μια χαρά αλλα χωράει μόνο 120αρι εκεί.Η αντλία δεν θα φαίνεται και το τανκ θα μπεί στην πλάτη δίπλα στην motherboard

Όταν βάλεις την κάρτα στο loop θα κάτσει καλύτερα εκείνος ο σωλήνας, τώρα φυσιολογικό είναι να είναι χάλια δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι με αυτό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...