Thanos1972 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Και εδω ερχεται για ακομη μια φορα ο ξενερωτος και υπεροπτης Αθανασιος να την μπει στον γατακι τον storm και να δειξει φωτογραφιες που ειχε δειξει και παλαιοτερα.(καζουρα που σηκωνεις ρε ατιμε,αντε δωστε ρε λιγο ακομα). cinebench 11.5 cinebench R15 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 1.56?????Πωπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω μας μπριζώνεις το ξέρεις?Απο ρεύμα σε nb?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Θα με τρελάνει το σύστημα μου λέμε.Τώρα είναι στα 4.7 με τάση 1,34 και full load 1,36.Περνάει κανονικά occt.Και όταν περνάει τα 5 λυσάει και δεν ανεβαίνει με τίποτα το κέρατο μου και με φουλ τάση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Κατέβασε το NB και το HT στα νορμαλ ή όσο κοντά γίνεται. Νομίζω παίζεις με FSB και τα έσκισε και τα δύο. Λογικά θα κερδίσει σταθερότητα και δεν θα χάσει και τίποτα αξιόλογο. Φυσικά μιας και έχω να ασχοληθω σχεδόν 1,5 χρόνο με FX μπορεί να λέω και μλκς γιατί ξεχνάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Τα έχω στο auto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 πολύ με fsb παιζεις... παίξε με πολλαπλασιαστή και λίγο fsb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Τα έχω στο auto Παιξε με πολλαπλασιαστες για να τα κρατας οσο πιο κοντα γινεται στην default ταχυτητα.Ξεκινα με fsb και πηγαινε το μεχρι να ερθουν τα HT-NB στην ιδια ταχυτητα με πολλαπλασιαστη μια σκαλα παρακατω απο την μεγιστη(δεν ξερω αν με πιανεις),μετα συνεχισε με multi. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Το πιο σταθερό Ισως να ανεβαίνει κι`αλλο αλλα 3 μέρες τώρα κουράστηκα!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Το πιο σταθερό έτσι πρέπει να παίζεις με το fsb... bus speed 213 είναι καλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μπορεί να είναι και χαζή ερώτηση αλλα αυτό της φώτο δεν κάνει για την υδρόψυξη??Η θα υπάρχει θέμα με την αντλία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Αν δε ξερεις τη συσταση δε μπορεις να το ριξεις ετσι μεσα...Συνηθως τα σωστα υγρα εχουν αντιδιαβρωτικη-αντιμικροβιακη ιδιοτητα οποτε λιγο προσοχη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δεν έχω το συγκεκριμένο αλλα αυτό που έχω γράφει Ετοιμο προς χρήση αντιψυκτικό.Από συμπυκνωμένο υγρό κυκλώματος ψύξης ΜΕΚ σύμφωνα με το BS 6580 παρέχει άριστη αντισκωριακή προστασία και βελτιώνει στην απαγωγή της θερμότητας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Για το "διαβρωτική" είναι που φοβάμαι βασικά. Χαλκό σε αυτοκίνητο δύσκολα απί την άλλη αλουμίνιο και πάλι αν βάλεις λάθος υγρά κτλπ παίρνεις καπάκι στο χέρι για πλάκα ή γεμίζει μουργα. Κανόνας πάντως "το φτηνό είναι ακριβό" σε βάθος χρόνου. WFI φτηνό αλλά βάλε το ένα βάλε το άλλο και άλλαξε κάθε 5-6 μήνες φτάνεις τα λεφτά του έτοιμου που πραγματικά είναι ανώτερο. WFI καλά είναι για πλύσιμο καθάρισμα αλλά στο κύκλωμα γιοκ. Απο το πρώτο loop μέχρι τώρα με premixed και οτι έχω πάνω είναι σαν καινούργιο εσωτερικά αυτό και μόνο μετράει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Βάλε έτοιμο που σου λένε τα παιδιά να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο... λίγα ευρώ παραπάνω είναι εξάλλου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Αν θέλεις UV, μπορεις να παρεις Mayhem Dye με 10-15ευρω και να το ριξεις σε WFI επίσης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα