fallen4ngel Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Ετσι τα έχω Αυτό πολύ λάθος το βλέπω το πάνω port σε καμία περίπτωση δεν είναι για επιστροφή εαν το έχεις έτσι.Είναι ΜΟΝΟ για γέμισμα στην αρχή. Εαν είναι εύκολο θα μπορούσες να τρέξεις 2 cinebench; Ενα 8cores και ένα 4 cores με ανοιχτούς 1 πυρήνα ανα module; Εαν είναι μεγάλη φασαρία οκ ξέχασε το εαν όχι θα ειμουν υποχρεως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Το πάνω το έχω για γέμισμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Εντάξει σηκώνω τα χέρια ψηλά.Στα 5ghz με 1,476 τάση και θερμοκρασίες idle 40 βαθμούς με θερμοκρασία δωματίου 20!!!!!!! και 1500 στροφές στα φανάκια Σταθερότατος στα 5 αλλα απο θερμοκρασίες στο θεό σε ss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Εντάξει σηκώνω τα χέρια ψηλά.Στα 5ghz με 1,476 τάση και θερμοκρασίες idle 40 βαθμούς με θερμοκρασία δωματίου 20!!!!!!! και 1500 στροφές στα φανάκια Σταθερότατος στα 5 αλλα απο θερμοκρασίες στο θεό σε ss Στη θέση σου θα το ξέστινα και θα τα περνούσα πάλη απο την αρχή... Δεν είναι θερμοκρασίες αυτές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 60 βαθμούς στο aida64 έλεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς Και έβγαλα το μπλοκ χθες το ξαναβαλα και τα ιδια και χειροτερα μη πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Το ψυγειο μετα απο 1 ωρα heavy load (gaming πχ) ειναι καθολου ζεστο ή οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Είναι Πάντως και από πίσω που πιάνω την μητρική στο backplate που είναι ανοιχτό και το μπλοκ μπροστά του είναι κρύο και μου λέει τώρα 61 βαθμούς στο aida και με ηλεκτρονικό θερμόμετρο που μετράμε τα αυτοκινητάκια με νίτρο μου βγάζει άλλα νούμερα Στο occt 78 βαθμοί και δεν κολλάει.Μου φαίνεται το βράδυ θα τα ξεστήσω όλα και θα τα ξαναφτιάξω με κοντούς τους σωλήνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Είναι Πάντως και από πίσω που πιάνω την μητρική στο backplate που είναι ανοιχτό και το μπλοκ μπροστά του είναι κρύο και μου λέει τώρα 61 βαθμούς στο aida και με ηλεκτρονικό θερμόμετρο που μετράμε τα αυτοκινητάκια με νίτρο μου βγάζει άλλα νούμερα Στο occt 78 βαθμοί και δεν κολλάει.Μου φαίνεται το βράδυ θα τα ξεστήσω όλα και θα τα ξαναφτιάξω με κοντούς τους σωλήνες Δεν έχουν σχέση οι σωλήνες.... κάτι άλλο είναι... και λογικά στην συνδεσμολογία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Για δες συνδεσμολογία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Για δες συνδεσμολογία Κατ'αρχάς γύρνα το μπλοκ σου ανάποδα, το ΙΝ δηλαδή κάτω μπορεί να παίζει ρόλο.. και τον σωλήνα απο το ψυγείο στο reservoir βάλτον στην τρύπα της ευθείας του άλλου σωλήνα του out αν κατάλαβες τι λέω.... Εγώ αυτά θα έκανα στη θεση σου και ο θεός βοηθός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Πάρε και 2 μετρήσεις ψυγείου με το θερμόμετρο που έχεις να δεις διαφορά. Σε μια φωτό βλέπω ένα core 69 και ένα 55 μήπως..... δεν πατάει σωστά; Γιατί πολύ μεγάλη διαφορά είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Alldaynews το 900d σου τώρα που έχεις πρόχειρη την υδρόψυξη και δεν το έχεις ψάξει παραπάνω, μου θυμίζει το κουτί μου το οποίο δεν έχει δυστυχώς cable management (για κακή μου τύχη, όταν έψαχνα για κουτί δεν είχε κυκλοφορήσει το arcadia... ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δεν είναι κουτί..... Ντουλάπα είναι εκτός απο cable management κρεμάει και ρούχα μέσα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Πράγματι είναι ντουλάπα για ρούχα τεράστιο λέμε.Τελικά επειδή περιμένω 360αρι ψυγείο δεν αλλάζω-πειράζω τίποτα ώστε να γίνουν μια και καλή οι αλλαγές και να γίνει και σωστό cable management και να μπούν και τα σωστά μέτρα σε σωλήνες.Και να επιστρέψω και την swiftech και να ζητήσω πιστωτικό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Γίναν φιλότιμες προσπάθειες να μείνει σταθερός για να δουλέψει όχι ss αλλα τσου Το μεγαλύτερο που έβγαλε cinebench http://valid.x86.fr/xdrg7e Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα