Προς το περιεχόμενο

Overclock 8370

alldaynews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ετσι τα έχω

Αυτό πολύ λάθος το βλέπω :) το πάνω port σε καμία περίπτωση δεν είναι για επιστροφή εαν το έχεις έτσι.Είναι ΜΟΝΟ για γέμισμα στην αρχή.

Εαν είναι εύκολο θα μπορούσες να τρέξεις 2 cinebench;

Ενα 8cores και ένα 4 cores με ανοιχτούς 1 πυρήνα ανα module;

Εαν είναι μεγάλη φασαρία οκ ξέχασε το εαν όχι θα ειμουν υποχρεως

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντάξει σηκώνω τα χέρια ψηλά.Στα 5ghz με 1,476 τάση και θερμοκρασίες idle 40 βαθμούς με θερμοκρασία δωματίου 20!!!!!!! και 1500 στροφές στα φανάκια

Σταθερότατος στα 5 αλλα απο θερμοκρασίες στο θεό σε ss

Εντάξει σηκώνω τα χέρια ψηλά.Στα 5ghz με 1,476 τάση και θερμοκρασίες idle 40 βαθμούς με θερμοκρασία δωματίου 20!!!!!!! και 1500 στροφές στα φανάκια

Σταθερότατος στα 5 αλλα απο θερμοκρασίες στο θεό σε ss

Στη θέση σου θα το ξέστινα και θα τα περνούσα πάλη απο την αρχή... Δεν είναι θερμοκρασίες αυτές

60 βαθμούς στο aida64 έλεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Και έβγαλα το μπλοκ χθες το ξαναβαλα και τα ιδια και χειροτερα μη πω

Είναι

Πάντως και από πίσω που πιάνω την μητρική στο backplate που είναι ανοιχτό και το μπλοκ μπροστά του είναι κρύο και μου λέει τώρα 61 βαθμούς στο aida και με ηλεκτρονικό θερμόμετρο που μετράμε τα αυτοκινητάκια με νίτρο μου βγάζει άλλα νούμερα

Στο occt 78 βαθμοί και δεν κολλάει.Μου φαίνεται το βράδυ θα τα ξεστήσω όλα και θα τα ξαναφτιάξω με κοντούς τους σωλήνες

post-244051-0-77481500-1424258589_thumb.jpg

post-244051-0-51427100-1424258592_thumb.jpg

post-244051-0-53121400-1424258594_thumb.jpg

Είναι

Πάντως και από πίσω που πιάνω την μητρική στο backplate που είναι ανοιχτό και το μπλοκ μπροστά του είναι κρύο και μου λέει τώρα 61 βαθμούς στο aida και με ηλεκτρονικό θερμόμετρο που μετράμε τα αυτοκινητάκια με νίτρο μου βγάζει άλλα νούμερα

Στο occt 78 βαθμοί και δεν κολλάει.Μου φαίνεται το βράδυ θα τα ξεστήσω όλα και θα τα ξαναφτιάξω με κοντούς τους σωλήνες

Δεν έχουν σχέση οι σωλήνες.... κάτι άλλο είναι... και λογικά στην συνδεσμολογία 

Για δες συνδεσμολογία

Κατ'αρχάς γύρνα το μπλοκ σου ανάποδα, το ΙΝ δηλαδή κάτω μπορεί να παίζει ρόλο.. και τον σωλήνα απο το ψυγείο στο reservoir βάλτον στην τρύπα της ευθείας του άλλου σωλήνα του out αν κατάλαβες τι λέω.... Εγώ αυτά θα έκανα στη θεση σου και ο θεός βοηθός!

Πάρε και 2 μετρήσεις ψυγείου με το θερμόμετρο που έχεις να δεις διαφορά.

Σε μια φωτό βλέπω ένα core 69 και ένα 55 μήπως..... δεν πατάει σωστά; Γιατί πολύ μεγάλη διαφορά είναι.

Alldaynews το 900d σου τώρα που έχεις πρόχειρη την υδρόψυξη και δεν το έχεις ψάξει παραπάνω, μου θυμίζει το κουτί μου το οποίο δεν έχει δυστυχώς cable management (για κακή μου τύχη, όταν έψαχνα για κουτί δεν είχε κυκλοφορήσει το arcadia...  :-().

• Like 1

Πράγματι είναι ντουλάπα για ρούχα τεράστιο λέμε.Τελικά επειδή περιμένω 360αρι ψυγείο δεν αλλάζω-πειράζω τίποτα ώστε να γίνουν μια και καλή οι αλλαγές και να γίνει και σωστό cable management και να μπούν και τα σωστά μέτρα σε σωλήνες.Και να επιστρέψω και την swiftech και να ζητήσω πιστωτικό

• Like 2

Γίναν φιλότιμες προσπάθειες να μείνει σταθερός για να δουλέψει όχι ss αλλα τσου

Το μεγαλύτερο που έβγαλε cinebench 

http://valid.x86.fr/xdrg7e

post-244051-0-48013500-1424294174_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...