fallen4ngel Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 θα ήταν καλύτερα να βάλω ένα ψυγείο αντί του reservoir δηλαδή ?100% σίγουρα. Το θέμα είναι όμως στο γέμισμα που είναι μεγάλη μανούρα. Μπορείς να δεις μερικά setup νομίζω και σε διπλανό φόρα εαν θέλεις να πάρεις μια ιδέα. Αλλά το τονίζω είναι πολύ δυσκολότερο στο γέμισμα και εξαέρωση του κυκλώματος.Allday Εαν θέλει πολύ παραπάνω ρεύμα άστο μια χαρά 5αρι έχεις και κερδισες λίγο και στην θερμοκρασία. Εαν πάλι θέλεις να την πεις στον storm ε δώσε πόνο τι να πω 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τελικά μετά από 15 ώρες χρήσης δεν μπορώ να πω πως είμαι και πολύ ευχαριστημένος.Σίγουρα καλύτερα από αερόψυξη αλλα περίμενα καλύτερες θερμοκρασίες.Ενα ρόλο παίζει για 2-3 βαθμούς πιο κάτω σε full load το ψυγείο που αν ήταν 240αρι αλλα 45αρι η 60αρι θα ήταν καλύτερα.Πρέπει να βάλω καλύτερη πάστα γιατι αυτή που έχω δεν είναι και ότι καλύτερο.Θα δοκιμάσω και την πάστα από msystem που έχω να δώ αποτελέσματα και σίγουρα τα φανάκια από πλευράς θορύβου.Σήμερα μετά την δουλειά το βράδυ θα αλλαχτεί η πάστα ΥΓ.Και κάτι άλλο που έκανε εντύπωση είναι πως το νερό στο τανκ είναι χλιαρό έτσι πρέπει να είναι??? Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2015 από alldaynews Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Τελικά μετά από 15 ώρες χρήσης δεν μπορώ να πω πως είμαι και πολύ ευχαριστημένος.Σίγουρα καλύτερα από αερόψυξη αλλα περίμενα καλύτερες θερμοκρασίες.Ενα ρόλο παίζει για 2-3 βαθμούς πιο κάτω σε full load το ψυγείο που αν ήταν 240αρι αλλα 45αρι η 60αρι θα ήταν καλύτερα.Πρέπει να βάλω καλύτερη πάστα γιατι αυτή που έχω δεν είναι και ότι καλύτερο.Θα δοκιμάσω και την πάστα από msystem που έχω να δώ αποτελέσματα και σίγουρα τα φανάκια από πλευράς θορύβου.Σήμερα μετά την δουλειά το βράδυ θα αλλαχτεί η πάστα ΥΓ.Και κάτι άλλο που έκανε εντύπωση είναι πως το νερό στο τανκ είναι χλιαρό έτσι πρέπει να είναι??? χλιαρό θα είναι το νερό... αλλά βάλε τους ανεμιστήρες απο κάτω να βαράνε πάνω, και δες... πιστεύω πως θα έχεις μικρότερες θερμοκρασίες και η πάστα και το πως τν βάζεις παιζει μεγάλο ρόλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό θα κάνω το βράδυ αλλαγή στα φανάκια και παστούλα σεράνο στο μπλοκ χαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Κάνε ένα κουμάντο για 3πλο 45αρι να βάλεις πάνω και θα έρθεις στα ίσα σου.Μεγαλύτερες διαφορές θα βλέπεις όσο ανεβαίνει και η θερμοκρασία δωματίου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Σχεδόν όλες οι πάστες θέλουν κάποιο χρόνο χρήσης για να αποδώσουν το μέγιστο. Αν θυμάμαι καλά η mx-5 π.χ. χρειάζεται καμμιά 100αριά φορές να ζεσταθεί/κρυώσει. Στις περισσότερες δεν είναι μεγάλη η διαφορά, καλύτερα να δεις review για τις πάστες που χρησιμοποιείς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Εχω βρει ένα αλλα το παλικάρι δεν έχει τις βιδες του.Θα βρώ άραγε??Τώρα τρέχω το aida64 stress και έχω 59 cpu 54 package πολύ δεν είναι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Εχω βρει ένα αλλα το παλικάρι δεν έχει τις βιδες του.Θα βρώ άραγε??Τώρα τρέχω το aida64 stress και έχω 59 cpu 54 package πολύ δεν είναι??Λογικά βρίσκεις τα περισσότερα έχουν κανονικές Μ3 που βρίσκεις παντού.Πόσο το βρήκες; Με τις θερμοκρασίες δεν μπορώ να πω.... Εαν έχεις 10c στο δωμάτιο είναι πολύ εαν έχεις 30c είναι λίγο Για αυτό είπα δες απο δικές σου μετρήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 24 βαθμούς έχει το δωμάτιο.Τον είχα ρωτήσει για αυτά 1χ Alphacool UT60 Full Copper 120 4Χ Alphacool G1/4" Compression Fitting 13/10mm Deep Black 4XBe Quiet Shadow Wings SW1 Mid-Speed 120mm Alphacool XT45 Full Copper 360 3Χ VoltStorm G1/4" Compression Fitting 90° 13/10mm Περιστρεφόμενο Black Nickel μου είχε πει 110 και νομίζω είναι καλή τιμή σαν πακέτο + μεταφορικά. Αξίζει τον κόπο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Alphacool XT45 Full Copper 360 72€ καινουργιο αντε 50 μεταχειρισμενο τα φουρφουρια δεν θα τα εβαζα πανω αλλα οκ. Σαν πακετο 110-100 ακουγεται καλα δεν ειναι και ασχημα. Δες εαν θελεις σαν ιδεα απο το PC του φιλου G.Shock για την τοποθετηση αντλιας κτλπ. Τελειο δεν ειναι αλλα αν σκεφτει κανεις οτι εγινε απο της 12-2 το βραδυ και το πρωι 9 επρεπε να ειμαι αεροδρομιο ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ!!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 χλιαρό θα είναι το νερό... αλλά βάλε τους ανεμιστήρες απο κάτω να βαράνε πάνω, και δες... πιστεύω πως θα έχεις μικρότερες θερμοκρασίες και η πάστα και το πως τν βάζεις παιζει μεγάλο ρόλο. Τελικά έβαλα τα φανάκια να βαράνε πάνω αλλα έχω 3-4 βαθμούς παραπάνω και αυτό πιστεύω γιατι τραβάει ζεστό αέρα από μεσα από το κουτί οπότε θα αλλάξουν πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Τελικά έβαλα τα φανάκια να βαράνε πάνω αλλα έχω 3-4 βαθμούς παραπάνω και αυτό πιστεύω γιατι τραβάει ζεστό αέρα από μεσα από το κουτί οπότε θα αλλάξουν πάλι Σοβαρά μιλάς ? Κάτσε την πρώτη φοράς πώς τα είχες ? να βάζουν αέρα μέσα στο κουτί απ'έξω η να βγάζει αλλα τα ανεμιστηρακια τα είχες από την πάνω μεριά ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 να βάζουν αέρα απ`έξω!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 να βάζουν αέρα απ`έξω!!! Γι'αυτό..!! εγώ νόμιζα ότι βγάζεις αλλά τα είχες στην πάνω τοποθετημένα. Μα καλά τώρα με τι ρεύμα είσαι, στα πόσα και πόσους βαθμούς σε στρεσαρισμα ανεβάζει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δυστυχώς ειναι 240αρι το ψυγείο που έχω τώρα 30mm.Αλλα πιστεύω μέχρι την παρασκευή να έρθει 360αρι 45mm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα