Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, με τοσες συσκευες που υπαρχουν δεν ξερω προς τα που να "παω".Βασικα κοιταζω για κινεζικο γιατι βλεπω οτι πανε καλα...εχω βρει ενα μαγαζι εδω στην Αθηνα που ασχολειται κ μπορει να μου φερει οποιο θελω με δικο του ποσοστο κανενα 50€+.Ειδα απο κοντα ενα Cubot X6 και ειναι ωραιο,μου δινουν κ εγγυηση και ανταλλακτικα υπαρχουν απο Ελλαδα μου ειπαν!

Απλα δεν ξερω αν ειναι τοσο καλη εταιρια οπως η Xiaomi κλπ.Επειδη το ψαχνω αρκετο καιρο δεν μπορω να καταληξω καπου....βασικα θελω να εχει 13mp camera τουλαχιστον, μπαταρια πανω απο 2,500mAh και να εχει γωνιες να ειναι τετραγωνοποιημενο οπως πχ.iNew V3.

Μου κανουν κ τα doogee που απο οτι φαινεται θα υπαρχουν κ σε μεγαλα καταστηματα μεσα στο μηνα.Να περιμενω αυτα; Να παρω κατι επωνυμο κ να μην μπλεξω με "κινεζικα". Θελω να δω λιγο τις γνωμες σας γιατι δεν μοορω να καταληξω...!(απο ιντερνετ δεν θελω να ασχοληθω γιατι πρωτον δεν εχω παραγγηλει ποτε κ φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια κ μπλεξω με τελωνεια κλπ.)

Περιμενω τις απαντησεις να δω τι θα κανω τελικα....Σας ευχαριςτω εκ των προταιρων!!!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

1.Huawei Ascend P7

με λιγοτερα χρηματα 250.00 ,13Mp κυρια καμερα 8Mp δευτερη και 2500mAh μπαταρια

2.Huawei Ascend G750

ακομη πιο οικονομικο ,με 13 κυρια καμερα 5 δευτερη και Li-Po 3000 mAh μπαταρια.

Δημοσ.

Καλημερα, με τοσες συσκευες που υπαρχουν δεν ξερω προς τα που να "παω".Βασικα κοιταζω για κινεζικο γιατι βλεπω οτι πανε καλα...εχω βρει ενα μαγαζι εδω στην Αθηνα που ασχολειται κ μπορει να μου φερει οποιο θελω με δικο του ποσοστο κανενα 50€+.Ειδα απο κοντα ενα Cubot X6 και ειναι ωραιο,μου δινουν κ εγγυηση και ανταλλακτικα υπαρχουν απο Ελλαδα μου ειπαν!

Απλα δεν ξερω αν ειναι τοσο καλη εταιρια οπως η Xiaomi κλπ.Επειδη το ψαχνω αρκετο καιρο δεν μπορω να καταληξω καπου....βασικα θελω να εχει 13mp camera τουλαχιστον, μπαταρια πανω απο 2,500mAh και να εχει γωνιες να ειναι τετραγωνοποιημενο οπως πχ.iNew V3.

Μου κανουν κ τα doogee που απο οτι φαινεται θα υπαρχουν κ σε μεγαλα καταστηματα μεσα στο μηνα.Να περιμενω αυτα; Να παρω κατι επωνυμο κ να μην μπλεξω με "κινεζικα". Θελω να δω λιγο τις γνωμες σας γιατι δεν μοορω να καταληξω...!(απο ιντερνετ δεν θελω να ασχοληθω γιατι πρωτον δεν εχω παραγγηλει ποτε κ φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια κ μπλεξω με τελωνεια κλπ.)

Περιμενω τις απαντησεις να δω τι θα κανω τελικα....Σας ευχαριςτω εκ των προταιρων!!!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Αυτο για τα doogee ειναι αληθεια. Δεχτηκα mail απο την οεβε αε και μου ειπαν πως θα ερθουν σε μια εβδομαδα τα doogee dg550 και dg310.
Δημοσ.

Γενικα μιλωντας παντως, δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ Xiaomi/Huawei/ZTE/Lenovo/Meizu με Doogee,Inew, Cubot κλπ.

Απο τις πρωτες εταιρειες αγοραζεις αφοβα. Ειναι πιο ακριβες, αλλα και η ποιοτητα κατασκευης ειναι εξαιρετικη.

Προσφατα επιασα στα χερια μου και ενα CoolPad F1, που ειναι στους τοπ κινεζους κατασκευαστες και μου αρεσε πολυ. Εξαιρετικα καλοφτιαγμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...