CtrlFreak Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα, μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα access point πχ αυτό απευθείας στον υπολογιστή μου και να έχω μεγαλύτερη κάλυψη? Στην άλλη πλευρά δεν θα υπάρχει access point, θέλω να το χρησιμοποιήσω σαν usb adapter απλά αυτό έχει μεγαλύτερη κάλυψη.
leonidas_fs Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 To access point το συνδέεις με το ρούτερ σου και οχι με τον υπολογιστή. Ουσιαστικά αυτό που κάνει το AP είναι να παίρνει το σήμα απο το ρούτερ και να το εκπέμπει πιο μακριά!
Tragic! Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα αδερφέ μου. Το από πάνω το παλικάρι κανει λάθος.Τα περισσότερα access points μπορούν να κανουν τους ακόλουθους συνδιασμους: Παίρνει Ασύρματα -> Δίνει ασύρματα Παίρνει Ενσύρματα -> Δίνει ενσύρματα Παιρνει Ασύρματα -> Δίνει ενσύρματα Παιρνει Ενσύρματα -> Δίνει ασύρματα. (Με συγχωρείται αν ξέχασα ή επανέλαβα κάτι απλά τα τσουξαμε λίγο χτες βράδυ και είμαι λίγο κουνουπίδι.. χεχε) Τώρα ο συνδιασμός σου εξαρτάται από τους τοίχους που παρεμβάλονται, την απόσταση, τις πιθανές παρεμβολές, αν ο υπολογιστής σου έχει γουί φι , απλά προτιμας την αξιόπιστη λυση του καλωδίου, αν φοβάσαι μη σε ψησει το ρεύμα του καλωδίου, πνιγεις, σκονταψεις , μεταλλαχτει σε φίδι και σε φαει στον ύπνο σου κλπ ή είσαι τραγικά φοβικος και νομίζεις οτι η ακτινοβολία του AP σε αφήσει στείρο και θα πεθάνεις χωρίς κληρονομους και παει λεγοντας. Να σαι καλά, ο,τι θες ρωτας.
leonidas_fs Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα αδερφέ μου. Το από πάνω το παλικάρι κανει λάθος.Τα περισσότερα access points μπορούν να κανουν τους ακόλουθους συνδιασμους: Παίρνει Ασύρματα -> Δίνει ασύρματα Παίρνει Ενσύρματα -> Δίνει ενσύρματα Παιρνει Ασύρματα -> Δίνει ενσύρματα Παιρνει Ενσύρματα -> Δίνει ασύρματα. (Με συγχωρείται αν ξέχασα ή επανέλαβα κάτι απλά τα τσουξαμε λίγο χτες βράδυ και είμαι λίγο κουνουπίδι.. χεχε) Τώρα ο συνδιασμός σου εξαρτάται από τους τοίχους που παρεμβάλονται, την απόσταση, τις πιθανές παρεμβολές, αν ο υπολογιστής σου έχει γουί φι , απλά προτιμας την αξιόπιστη λυση του καλωδίου, αν φοβάσαι μη σε ψησει το ρεύμα του καλωδίου, πνιγεις, σκονταψεις , μεταλλαχτει σε φίδι και σε φαει στον ύπνο σου κλπ ή είσαι τραγικά φοβικος και νομίζεις οτι η ακτινοβολία του AP σε αφήσει στείρο και θα πεθάνεις χωρίς κληρονομους και παει λεγοντας. Να σαι καλά, ο,τι θες ρωτας. Και για ποιον λόγο κάνω λάθος;; Εγω είπα οτι το access point συνδέεται στο ρούτερ και οχι στον υπολογιστή. Που είναι λάθος αυτό;;
CtrlFreak Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Έχω διαβάσει πως γίνεται το access point να λειτουργήσει και ως client. Αν κάποιος το έχει δοκιμάσει?
Tragic! Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Έχω διαβάσει πως γίνεται το access point να λειτουργήσει και ως client. Αν κάποιος το έχει δοκιμάσει? Ναι, μπορείς. Και για ποιον λόγο κάνω λάθος;; Εγω είπα οτι το access point συνδέεται στο ρούτερ και οχι στον υπολογιστή. Που είναι λάθος αυτό;; Απ ότι κατάλαβα ο φίλος θέλει να συνδέσει με καλώδιο το πόιντ στο pc.Συνεπώς, για να απαλλαχθεί από καλώδια στο χώρο παίρνει ασύρματα, δίνει ασύρματα. Τώρα ίσως παρεξήγησα την έννοια της "σύνδεσης" (καλώδιο) Εν πάσει περιπτώσει δεν ήθελα να αρπαχτείς αδερφέ, με συγχωρείς
leonidas_fs Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Αν είναι δυνατόν δεν αρπάχτηκα, απλά απόρησα γιατι λέω μπας και δεν κατάλαβα σωστά την ερώτηση! 1
jkoukos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό που κατάλαβα είναι ότι θέλει να το χρησιμοποιήσει ως AP Client, που φυσικά γίνεται. Να λαμβάνει δηλαδή ασύρματα μια εκπομπή και να την δίνει ενσύρματα στο PC, αντί να χρησιμοποιήσει κάποιον USB WiFi αντάπτορα. Τώρα το "μεγαλύτερη κάλυψη" που αναφέρει, είναι σχετικό. Αν μας έλεγε πως έχει η κατάσταση, θα είχαμε μια ιδέα να προτείνουμε κάτι.
CtrlFreak Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παιδιά αυτό που κάνει ένας αντάπτορας usb θέλω να το κάνω με ένα access point όπως αυτό που έδειξα στην αρχική. Ώστε πχ να το βγάλω έξω στο μπαλκόνι και να έχω καλύτερη κάλυψη. Θέλω με καλώδιο ethernet από το λαπτοπ μου να συνδέσω το access point και να σκανάρω την περιοχή για ανοιχτά δίκτυα. Αυτό.
jkoukos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Στο έγραψα ότι γίνεται σε κατάσταση λειτουργίας AP Client ή AP Client Router.
Tragic! Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παιδιά αυτό που κάνει ένας αντάπτορας usb θέλω να το κάνω με ένα access point όπως αυτό που έδειξα στην αρχική. Ώστε πχ να το βγάλω έξω στο μπαλκόνι και να έχω καλύτερη κάλυψη. Θέλω με καλώδιο ethernet από το λαπτοπ μου να συνδέσω το access point και να σκανάρω την περιοχή για ανοιχτά δίκτυα. Αυτό. Ώπα αδερφέ σε χάσαμε λίγο Τα AP , όπως και να τα χρησιμοποιεισεις απαιτούν καποιες ρυθμίσεις. Πρεπει να υπάρξει σύζευξη μεταξύ AP και ρουτερ. Εφόσον δεν υπάρχει συγκεκριμένος πομπός αλλά ο δέκτης θα προσαρμοστεί ανάλογα με τα διαθέσιμα δίκτυα, πάρε κεραία USB www.skroutz.gr/s/2969697/Q-Tech-NETQ-5000-5m.html και τελειωσες άρχοντα.
CtrlFreak Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δουλεύει καλά αυτό το πράμα? Μήπως να πάρω μια alfa?
CtrlFreak Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Επίσης έχω ένα tp-link 722n να πάρω μια κεραία εξωτερική πχ αυτό.
pe21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Ενας usb wifi adapter σαν και αυτόν http://www.ebay.com/itm/300Mbps-USB-WiFi-Wireless-Adapter-300M-Network-Card-802-11-n-g-b-with-2-Antenna-/190606409140?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item2c6106fdb4 πιστεύετε να δώσει λύση σε αντίστοιχο πρόβλημα που έχω ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα