modenaros Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα φίλοι Επιθυμώ στην ιστοσελίδα μου την οποία την εφτιαξα μεσω joomla να εμφανίζω τεύχη μιας τοπικής εφημερίδας τα οποία ειναι σκαναρισμενα και εχουν μορφή εικόνας! Η εφημερίδα κυκλοφορεί χρόνια και εγω αναζητώ τροπο να εμφάνισω τα τεύχη ανα χρονο και ανα μηνα! Με το φτωχό μου το μυαλουδάκι... Σκέφτηκα να φτιαξω να μενού με τα έτη που να επιλέγεις έτος να σου ανοίγουν διπλα οι μήνες και αφου επιλέξεις τον μηνα να σε πετάει στο τεύχος! Και εδω χρειάζομαι την βοηθεια σας... Η συγκεκριμένη ιδέα πως υλοποιείται; Καλοδεχούμενες βεβαια και άλλες ιδέες-πρακτικές που μπορω να ακολουθήσω ετσι ώστε να πετύχω το συγκεκριμενο σκοπό! Ευχαριστώ
XPHSTOS_ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Χωρίς να μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο...Νομίζω ότι αυτό που σκέφτηκες είναι σωστό..Το πως υλοποιείται απλό, απλά θα κάνεις ένα νέο menu που θα έχει τα έτη και υπομενού τους μήνες...Ο κάθε μήνας θα είναι είτε article link ή category link (αλλά για να μην κάνεις 20+ κατηγορίες καλύτερα να είναι link to articles και έτσι θα κάνεις μία κατηγορία που θα έχεις μέσα όλα τα άρθρα)Την αγγαρειο-δουλειά δεν την γλυτώνεις απλά θα την κάνεις μια φορά και μετά θα είναι εύκολο...
nucleus Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Hello my name is Isotope. http://isotope.metafizzy.co/filtering.html Αν και δεν θα βολέψει ιδιαίτερα αν έχεις πχ 1000 τεύχη αλλά για κάτι μικρότερο ίσως να αξίζει να το κοιτάξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα