TasosMG Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα! Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερο αγοραστο λογισμικο για την προστασια του υπολογιστη; Αυτη τη στιγμη εχω COMODO Firewall και Malwarebytes Pro. Με ποιο antivirus θα δεσει το γλυκο; Μηπως να τα διεγραφα ολα αυτα και να εβαζα ενα security suite? Ευχαριστω.
discoboyminimal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 εγω φιλε μου εχω το Kaspersky Internet Security και ειναι οτι καλυτερο εχω δει μεχρι στιγμης! το εβαλα τζαμπα επειδη ενας πελατης δεν το ηθελε τελικα ενω το ειχε πληρωσει αλλα και του χρονου που θα ληξει λεω να το αγορασω για παρτυ μου!!! popup blocker , realtime protection , email client protection , firewall , πληθως επιλογων - tools , network monitoring parental control credit card protection κλπ.. εχει πολλα και ωραια πραγματα ειναι ελαφρη(!!!), και φαντασου εγω που προσεχω και εχω χρονια να κολησω ιους , μου αρεσε! και με κανει να νιωθω ασφαλη. χωρις να πρεπει να κανω διαδικασιες για scanαρισματα κλπ με 2-3 freeware για να τσεκαρω αν εχω ιο, τα χει ολα , σου γλυτωνει χρονο και ειναι σε καλη τιμη δοκιμασε το
rfc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Το καλυτερο λογισμικο για την προστασια του υπολογιστη ΔΕΝ ειναι αγοραστο. Μπορεις οπως εισαι να βαλεις το comodo security free για να τα εχεις ολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα