empire21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Καταρχάς δεν ξέρω αν γράφω στην σωστή κατηγορία αφού το ερώτημά μου είναι κάπως γενικό. Λοιπόν αυτό που θέλω να κάνω είναι να καταγράφω ένα δωμάτιο του σπιτιού στο οποίο αφήνω ελεύθερο τον σκύλο όταν λείπω για δουλειά ώστε να μπορώ να δω αν ανεβαίνει σε καναπέδες,γαυγίζει,κοιμάται κτλ. Αρχικά σκέφτηκα να πάρω μια webcam και με κάποιο πρόγραμμα να την αφήνω να γράφει μέχρι που θα γυρνάω και θα την σταματάω.Μετά σκέφτηκα να πάρω κάποιου άλλου είδους κάμερα που δεν θα χρειάζεται να αφήνω το pc ανοιχτό. Εσείς τι λέτε να κάνω;Τι συνδυασμό κάμερας και προγράμματος προτείνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikri Nefeli Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 H παρακολούθηση με βίντεο,απαγορεύεται βάση νόμου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KenJiNx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Έχει δίκιο ο φίλος, πρόσεξε άμα βάλει καλό δικηγόρο το σκυλί μπορεί να σου πάρει και τους καναπέδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SouLSLayeR Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Έτσι, έτσι, πες τα! Πώς τολμάς να παρακολουθείς το σκύλο χωρίς τη συναίνεσή του? Θα μπορούσες απλά να πάρεις μια ψευτοwebcam και να τρέχεις στο πισί το webcamxp ή κάτι παρόμοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
empire21 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ξέρω αν μου κάνει μήνυση ο σκύλος αλλά αυτό που φοβάμαι είναι μην μου φάει την κάμερα. Το κακό με webcam και αυτά τα προγράμματα καταγραφής είναι ότι θα πρέπει να έχω εκεί δίπλα το laptop για να συνδέονται.Άραγε για περίπου 9 ώρες που είμαι στην δουλειά τι χωρητικότητας θα είναι το αρχείο που θα δημιουργείται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikri Nefeli Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Όχι και τραγικά μεγάλο...δε θες να ζουμάρεις στα καλαμπαλίκια του σκύλου,ουτε να βλέπεις έγχρωμα να σου τρώει τον καναπέ. Επίσης,της δίνεις και μια ip διευθυνση ,και συνδέεσαι και από τη δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα